Lakka-armeija: O.P.I

Lakkakokoelman esittelyä pyydettiin useammassa arvontapostauksen kommentissa, joten täältä pesee. OPI on merkki, joka kauhistuttaa Suomihinnallaan ja ihastuttaa laadullaan ja kiinnostavilla kokoelmillaan. OPI on hivuttautunut aikalailla mun suosikkimerkiksi tässä harrastuksen edetessä. Vaikka OPIllakin harhalaukauksia tulee, keskimäärin merkin laatu on loistava. Kirsikkana kakun päällä on kaunis pullo. Mä olen ärsyttävän itsepäinen pullojen suhteen, niiden on oltava kauniita. Vaikka esimerkiksi Seppälässä myytävät Flormarit ovat kuulemma hinta-laatusuhteeltaan hyviä, en osta niitä susiruman pullon vuoksi. Tämä on estetiikkaan perustuva harrastus, ja sen pitää näkyä myös pullon suunnittelussa. UGH.

Olen eläissäni ostanut kaksi OPIa Suomihinnalla, aikaan jolloin en ollut ulkomaisiin nettikauppoihin perehtynyt. Nykyään ostan lakkani joko Fb:n Kynsikoristekirppikseltä, toisilta lakkahörhöiltä tai netistä, ja yhden OPIn keskihinta on tällöin 6-8 euroa. Se ei ole paljon mitään, kun vertaa esimerkiksi Mavalan ”halpoihin” pikkupulloihin – 5 ml kustantaa noin 5 euroa. OPIn pullossa on tavaraa 15 ml, eikä lakka ”kuivu pulloonsa jos sitä ei käytä” kuten edelleen hämmentävän iso osa ihmisistä luulee. Hyvä lakka ei mene oikein säilytettynä yhtään miksikään vuosien saatossa, trust me.

No nyt mä taas rupesin paasaamaan. Mennään niihin lakkoihin. Kuvissa on mukana sekä vakipaikan kokoelmastani lunastaneet lakat että ne, joita en vielä ole ehtinyt koittaa. Kirppislaatikon lakat jätin laskuista pois.

IMG_1028Vasemmalta oikealle: Quarter of a Cent-Cherry, The Color of Minnie, Definite Moust-Have, You’re Such a Kabuki Queen, Koala Bear-y. Cent-Cherry on mun ensimmäisiä Opeja ja on saanut harmittavan vähän huomiota nätteyteensä nähden. Pitänee lakata sillä pian. Kaikki rivin lakat on ihan tolkuttoman hyvälaatuisia ja peittäviä. Mulla on näköjään punaiset Opit ihan yliedustettuna, mutta what can I say, firma osaa tehdä hyviä punaisia.

IMG_1030Köh…lisää punaisia. Vasemmalta oikealle I’m All Ears, Innie Minnie Mightie Bow, DS Reflection, Magazine Cover Mouse, Minnie Style. Mä vannon, että nämä kaikki punaiset on keskenään erilaisia, vaikka pullokuvissa saattavatkin hyvin samankaltaisilta näyttää. Oikeesti! Tämän rivin lakoista kaikki paitsi Magazine Cover Mouse ovat vielä kokeilematta.

IMG_1031Roll in the Hague, Are We There Yet, Don’t Pretzel My Buttons, My Very First Knockwurst, Steady As She Rose. Roll in the Hague on kaikkien oranssien kuningatar, häkellyttävän kirkas yhden kerroksen ihme. Korallinen shimmer Are We There Yet on vieraillut kynsillä vasta liukuvärjäyksen yhteydessä, joten levittyvyys on vielä arvoitus. Loput kolme on mun luottoneutraaleja, joskin viimeisen Steady As She Rosen koostumus on vähän kinkkinen ja väriä on mahdotonta kuvailla ymmärrettävin sanakääntein.

IMG_1032Skull & Glossbones, Berlin There Done That, Tickle My France-y, Suzi Loves Cowboys, Tease-y Does It. Ihania syyssävyjä :) Tickle My France-y ei sovi mun ihonsävyyn pätkääkään, mutta se on ihana klassikko silti. Rivin viimeinen, Tease-y Does It, on mun mielestä yks kauneimpia ruskeita lakkoja ikinä ja ihan aliarvostettu tapaus.

IMG_1033My Vampire is Buff, Don’t Touch My Tutu, My Boyfriend Scales Walls, I Vant to Be A-lone Star, Pirouette My Whistle. Rivin ensimmäinen, Buff, on levittyvyydeltään varsin pasca, mutta samanlaista kermansävyistä lakkaa ei paremmalla laadulla ole tullut vastaan, joten toistaiseksi Buff pysyy kokoelmassa. Tutu on valkoinen jelly glitter-sandwicheja varten, Boyfriend taas pehmeä harmaaseen taittava valkoinen. A-lone Star on muistaakseni mun ihka ensimmäinen OPI ja muistan rakastuneeni siihen tulisesti, joten tunnearvonsa vuoksi en ole siitä pystynyt luopumaan, vaikkei lakka sinänsä enää viehätä samalla tavalla kuin ennen. Pirouette My Whistle on maailman eteerisin ja kaunein glitter, tämä pitäis olla kaikkien lakkahyllyssä.

IMG_1034Polka.com, Panda-monium Pink, Solitaire, I Don’t Give a Rotterdam, Can’t Find My Czechbook. Panda on älyttömän kaunis hempeä vaaleanpunainen, uskallan suositella. Polka ja Czchxhzhhcc-nimihirviö on vielä kokeilematta.

IMG_1035Done Out in Deco, You’re Such a Budapest, Dutch Ya Just Love OPI, Grape..Set..Match, Ate Berries in the Canaries. Nam mitä väriherkkuja! Decolla on jo HTF-status (Hard To Find), omani sain kanssaharrastajalta vaihtokaupassa. Budapestin laatu on vähän nihkeä, mutta ei toivoton, ja väri on ihana. Dutch Ya… on tosi mehevä violetti kultaisella shimmerillä, laatukin on muistaakseni erinomainen. Kaksi viimeistä on vieläKIN kokeilematta.

IMG_1036Ink, Merry Midnight, Every Month is Oktoberfest. Ink on MAHTAVA lakka, ostakaa se. Merry Midnight puolestaan on arvokkain lakka minkä omistan. Erittäin vaikea löytää ja siksi erittäin kallis. Mulla kävi mahoton tuuri ja maksoin omastani 8 euroa. Orlyn Fowl Play on hyvin lähellä Merry Midnightia, ja koska en tietenkään raaski käyttää harvinaisuuslakkaani, ostin myös Fowl Playn :D

Siinä mun OPIt, löytyykö samoja tai himotuksia?

Translation: These are my babies – all of my OPI nail polishes. Stay tuned for the next brand :)

 

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Panda-monium Pink ja Tease-y Does It kelpais tännekin. Ja muutama muukin. Löööv. OPIt on vaan niiiiiiiiiiin parhautta. Eivätkä tosiaankaan yliarvostettuja. NIH!

 2. Vain kuusi samaa, kuin mulla! :) Dutch ya…, Grape.. set.. match ja Ink haaveiluttaa :).
  Tsekkivihko vois myös muuttaa meille, jos et päätä pitää sitä ^_^.

  1. Voi hyvinkin olla että Tsekkivihko muuttaa, se _saattaa_ olla niitä mulle hankalia sinisen sävyjä…katotaan miten käypi :)

 3. Voisin ryöstää sulta Tease-y Does It:n, My Very First Knockwurstin ja Done Out in Decon nyt ainakin koska ne multa uupuu syystä jota en ymmärrä. Sen sijaan Budapest ja Steady As She Rose ovat saaneet lähtöpassit koska en kestänyt niiden koostumusta. Isadoralla on onneksi Budapestille dupe:)

  1. Tease on saanut hämmentävän vähän huomiota siihen nähden kuinka kaunis se on. Hmm, Isadoran versiossa on parempi koostumus vai? Pitäisköhän vaihtaa..

 4. Löytyihän tuolta samojakin, mutta tuo My Boyfriend Scales Walls kiinnitti heti huomion kun etsinnässä on sellainen oikeasti vaaleanharmaa lakkaa. Siispä sanoppa nyt tosta kun sulla se on, että onko se harmaa vai vivahtaako se johonkin väriin? :)

  1. se on oikeastaan valkoinen, joka taittaa harmaaseen. Semmonen epävalkoinen :D mun mielestä siinä ei oo tarpeeksi harmaata, että sitä vois vaaleanharmaaksi kutsua. Tosin en tietty tiedä tarkalleen kuinka harmaata oot etsimässä :) Ole hyvä, täysin hyödytön vastaus!

    1. Zoyan kokoelmista vois löytyä sen tyyppinen mitä etsit :) muistaakseni sillä oli muutamassakin kokoelmassa useita harmaan sävyjä.

 5. Ai onko Merry Midnight harvinaisuus? Sellainen näkyy lojottavan hyllyssä enkä ikinä oikeastaan käytä sitä. Omg. Ai samaten INK ois ihku? Eipä ole tullut käytettyä. Vanhimpia Opejani.

  You’re Such a Budapest näyttää aika kivalta, laitetaan himotuslistalle. Kivoja lakkoja sulla, onneks melkein kaikki himoamani ovat jo mulla :)

  1. Juu on, ebayssa näkyy olevan vaan pari kappaletta myynnissä. Ink on mun mielestä tosi kaunis, liian harvoin tulee käytettyä näitä vanhoja ihanuuksia kun uutuudet pukkaa päälle :)

 6. Olipa hyvä postaus, tosi hyvät kuvat :) Hyvä, että Tease-y Does It sai sinulta rakastavan kodin, minulla se olisi jäänyt hyllyyn, eikä olisi päässyt kynsille ollenkaan, ei ollut minun väri.

   1. Minulla on hyvä muisti kaikkeen hömppään liittyen :) Esim. melkein kaikkia biisejä koskien muistan, missä tilanteessa olen kuullut ne ekan kerran.

 7. Paluuviite: Lakka-armeija: Essiet

Vastaa