Easy going

Lomaa on kulunut puolitoista viikkoa, ja uskallan nyt jo todeta että tämä kesä noudattaa samaa kaavaa kuin edellisetkin: mitään lupaamiani hyödyllisiä asioita en ole saanut tehtyä.

Tavoite nro 1: Urheilen eläimellisesti ja syön terveellisesti. Tulos: Oon käynyt lenkillä kahdesti ja koirat tervehtii lähipitserian työntekijöitä kuin parhaita ystäviään. Kannoin kahvakuulan kyllä pihalle tossa yks päivä, kai sekin lasketaan?

Tavoite nro 2: Kodin suursiivous. Tulos: oon imuroinut kahdesti ja senkin pakon edessä, kun koirat alkoi mielenosoituksellisesti syödä lattialla pyöriviä roskia.

a england rose bower
a england rose bower

Tavoite nro 3: Tärkeät paperit -kansion siivoaminen. Tulos: ……. en oo varma missä se kansio on.

Tavoite nro 4: Hyvän roséviinin nauttiminen mahdollisimman usein. Tulos: saavutettu.

IMG_1153
.

Tavoite nro 5: pääkaupungin tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen. Tulos: Käytiin Porvoossa. Close enough!

Tavoite nro 6: The Wiren katsominen uudestaan alusta loppuun. Tulos: saavutettu.

IMG_1159
.

Näköjään mitä enemmän aikaa mulla on, sitä vähemmän saan aikaiseksi. Olkoot, kerkee sitä stressata sitten arkenakin. Ajattelin korvata nuo tylsät tavoitteet uusilla: kotiseuduille, mökille ja asuntomessuille olis kiva päästä, siinä on tekemistä jo riittämiin.

Mikä siinä muuten on, että unirytmin saaminen virka-ajan mukaiseksi kestää kuukausia (tai vuosia), mutta sen tuhoaminen onnistuu parissa päivässä? MIKSI? Tässä vaiheessa lomaa valvon ihan sujuvasti pitkälle aamuyöhön ja voisin nukkua kellon ympäri joka yö. Tää tietää tosi hyvää töihinpaluuta ajatellen…

a england briar rose swatch
.

Kynsistäkin vois mainita muutaman sanasen. Kynsillä on Adeninasta saatu A Englandin Rose Bower, tummanpunainen holo, joka kuuluu uuteen Burne-Jones Dream -kokoelmaan. Koristeena perhosia siirtokuvien muodossa. (Perhoset on muuten livenä tosi ällöttäviä, ootteko huomannu? Se karvainen ruumis, yök!)

Oon lievästi mielissäni että mulle napsahti tämä lakka, koska oon suunnitellut Rose Bowerin ostamista jo siinä vaiheessa kun kokoelmasta näkyi ensimmäisiä swatcheja. Rose Bower on räyheä, pigmenttinen lakka, joka huolellisella levityksellä peittää jo yhdellä kerroksella ja soveltuu myös leimaamiseen sen vuoksi. Mä en oikein osannut annostella lakkaa sopivasti siveltimeen, joten lakkasin suosiolla kaksi kerrosta. Koostumus on jämäkkä muttei puuromainen, todella helppo siis, kuten A Englandin lakat yleensäkin. Holoefekti on hillitty, mistä ehdottomasti plussaa. En oo supervoimakkaiden holojen ystävä, koska ne näyttää lopulta kaikki samalta, kun lakan pohjaväri hukkuu holoefektin joukkoon.

IMG_1156
.

Nuo Burne-Jones Dreamin lakat on muuten vielä tämän viikon tarjouksessa Adeninalla, 10,55 € kappale. Mua houkuttelis Sleeping Palace, vaikka se onkin vähän synkeä noin niinkun kesää ajatellen. Alessa on muuten myös BundleMonsterit, kokonaisen leimailulaattasetin saa 24,47 eurolla, ei paha ollenkaan! Ja älkää huoliko, mulle ei makseta alen mainostamisesta tai linkkien klikkailusta :D

Translation: A England did it again – Rose Bower in gorgeous and excellent in quality. Pictured here with two coats, one is enough if you know what you are doing, so this polish works for stamping as well. 

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Ihanaa, en oo ainoo joka inhoo perhosia livenä! =)
  Nätti lakka, pari A Englandia on omassakin kokoelmassa.

  Mitä lomaan tulee, niin parastahan on just se, kun ei joko tee mitään tai tekee vaan just sitä mistä sattuu tykkäämään. Kyllä sen 11 kuukauden kellon orjuuden jälkeen saa mennäkin vekkari sekaisin toviksi.

  Nimim. ikkunat pesemättä, laskut mapittamatta (tammikuusta asti, hups)

 2. No sehän on jo paljon kun edes joitakin tavotteita on saavutettu :) Itsellä kans kääntyy lomalla vuorokausirytmi ihan päälaelleen, arkena nousen 04 ylös, lomalla käyn noin 01 nukkumaan joten hieman kankeita tosiaan on ekat työpäivät.

  Kaunis lakka, itsellä ei vielä yhtään A-Englandia, tuo vois olla hyvä ensiostos :)

  1. Yllättäen noi helpoimmat tavoitteet on ne jotka saavutin…:) Uskallan kyllä suositella mitä tahansa A Englandia, mulla on muutama ja kaikki on ihan älyttömän hyvälaatuisia ja helppoja…ja uniikkeja :)

 3. Mä yritän kovasti olla haluamatta Rose Boweria, eikä tällaiset postaukset auta asiaa yhtään :D Ja mua ällöttää kans perhoset! Miksi noissa söpöissä decaleissa ei ole sitä inhottavaa kärsää ja mulkosilmiä? *puistatus*

 4. Ah, tärkeät paperit -kansion organisointi… Mulla on tää myös joka kesä to do -listalla. Joka kesä siksi etten yhtenäkään edellisenä kesänä ole sitä tehnyt :D Ajattelin kyllä puolustautua sillä että mulla ei edes ole lomaa.

 5. Kuulostaa siltä, että sulla on meneillään tosi hyvä loma! Pizzaa ja telkkaria, jes! Ja sitten ens viikolla läskipyllypullakahveja? :D

  Joo, ja nätit kynnet kans. Perhoset on tosiaan oikeasti aika ällön näköisiä, mutta kyllä niitä kauempaa katselee. Ja kynsillä :)

 6. Mulla oli neljä viikkoa lomaa, jolloin suunnittelin tekeväni sitä ja tätä ja tota. En tehnyt mitään niistä mitä meinasin! Hetken siitä oli morkkis, mutta se meni ohi, koska vietin kuitenkin kivan loman. Ehtiihän sitä joululomallakin kai? Tai ainakin sinne siirsin omat suunnitelmat ;)

  Ja kynnet on kauniit, mutta väri (tai mikä tahansa syvä punainen) tuo mulle mieleen joulun :D

  1. Mulla ei taida oikein joululomaa olla, joten siirrän hommat ehkä ens kesälle :D mullekin aluksi tuli punaisesta mieleen joulu, mutta pääsin siitä yli ja nyt punaiset lakat on ihan suosikkeja :)

Vastaa