No ei tullu yhtään hyvät

Plaah. Mulla oli uskomaton minttukynsi-tekstuurikoristeluvisio, joka meni yleisesti pieleen enkä tykännyt lopputuloksesta yhtään.

Zoya Neely
Zoya Neely

Kynsillä on pohjalakkana Zoya Neely, ihana mintunvihreä, joka tosin oli koostumukseltaan aika paksua eikä tasoittunut itsestään ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. Näköjään kaikki mintut on koostumukseltaan tuollaisia. Kaksi paksuhkoa kerrosta riitti peittävyyteen.

IMG_1134
.

Pilkut on tehty Golden Rose Holiday 62 -lakalla (vaaleanpunainen hiekkalakka) sekä OPIn valkoisella Solitairella. Fail. Mulla ei ollut sopivankokoisia pilkkutikkuja visioni toteuttamiseen, enkä osannut annostella hiekkalakkoja oikein. Solitaire jäi törkeiksi kukkuloiksi ja jouduin litistämään ne sormin. Kaunista. Samasta syystä en sitten voinut tehdä palloja limittäin, kuten oli alunperin tarkoitus.

ILNP up to snow good
ILNP up to snow good

Glitteri on kyllä aika kiva. Kyseessä on ILNP:n Up to Snow Good, jossa on kirkkaalla pohjalla mintunvärisiä, sinivihreitä ja valkoisia glittereitä. Seassa on myös valkoisia riekaleita ja pientä hologlitteriä. Koostumus aika paksu tässäkin, mutta glittereitä tuli kynnelle yhdelläkin kerroksella mukava määrä.

IMG_1141
.

Liikaa kaikkea. Tyhmät kynnet. *kiukku*

Translation: This manicure was a fail for me. There’s too much going on and my great vision didn’t translate to real life. Zoya Neely is pretty though, and so is ILNP:s Up to Snow Good as well.

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. Ihan hyvät niistä tuli! ;) Ainakin kaukaa kauniit! Mutta ei siitä tekovaiheessa iskeneestä ärsytyksestä pääse yli, ennenku lakat on poistettu :D

    1. Ei pääsekään, nämä lähti heti seuraavana päivänä ja harkitsin jo etten julkaise näitä ollenkaan.. :D

    2. Siis juuri näin, se ärtymys jää päälle eikä siinä paljon muiden vakuuttelut auta.

      Mun mielestä noi on hauskat ja värit natsaa hyvin yhteen:)

  2. Se on kyllä ärsyttävää, jos kynsistä ei tule yhtään mieleiset. Ne ärsyttää juuri niin kauan että ne poistaa. Sittenkin vielä v*tuttaa ja se korjaantuu vasta seuraavilla kivoilla kynsillä. :D

  3. No musta nää on ihan kivat :) Joskin kyllä noi glitterkynnet voittaa noi täpläkynnet. Ihana glitterlakka, onneksi se nököttää mullakin tuolla uutuuksien joukossa *pus*… ♥

Vastaa