Essie Celebrating Midsummer collection swatches

Tuotteet saatu. Sisältää mainoslinkin. 

Kuten edellisessä postauksessa jo vinkkasinkin, Essie hemmottelee pohjoismaisia kynsilakkafaneja erillisellä juhannuskokoelmalla! Viime vuoden juhannuskokoelma näytti tältä, katsotaas mitä tämän vuoden Celebrating Midsummer -niminen kokoelma pitää sisällään.

Kokoelmassa on mukana neljä uutta sävyä ja kaksi uudelleenjulkaisua.

Flowerista on lakkafaneille tuttu, sillä se julkaistiin vuonna 2015 samannimisessä kevätkokoelmassa. Punapohjainen violetti creme oli silloin ja on nyt koostumukseltaan ihan parasta A-ryhmää, kuvassa helpot kaksi kerrosta.

Stones ’n Roses on toinen uudelleenjulkaisuista. Kaunis persikka-korallinen creme julkaistiin alunperin vuoden 2015 Resort -kokoelmassa. Koostumus tässä oli aivan loistava! Lakka peitti helposti kahdella kerroksella ja lopputulos oli niin huikean kiiltävä, että intouduin kuvaamaan lakan ilman päällyslakkaa. Se osoittautui näin jälkikäteen huonoksi ratkaisuksi, koska kuvausvalojen edessä lakka näyttikin kiiltävän sijaan lähinnä epätasaiselta. Noh, myöhäistä enää rykiä :D

Let’s Party on superkaunis fuksianpunainen crelly. Lakassa on sitä kuuluisaa essiehitulaa, joka tekee lakasta ihan älyttömän kauniin. Valitettavasti tällaiset lakat on ihan MAHDOTTOMIA kuvata! Valo menee lakan läpi ja hävittää näkyvistä ne hienot hitulat. Nyyh! Koostumus oli tosi hyvä tässäkin, 2 kerrosta.

Sip Sip Hooray on vaalean mintun sävyinen, iridescent-glitteriä pullollaan oleva läpikuultava lakka. Erikoinen! Yhdellä kerroksella sopisi varmaan efektilakaksi toisen lakan päälle. Helppo lakata, lähes peittävän tuloksen sai kolmella kerroksella. Tästä tulee kyllä aika ysärivibat :)

Cheers Up on käytännössä sisar kevätkokoelman upealle Tiers of Joylle. Lakan kylmän vaaleanpunaista pohjasävyä ryydittää pinkin, kultaisen ja vihreän sävyinen flash ja saa lakan näyttämään multichromen tyyppiseltä. Kuvissani lakka näyttää (Tiers of Joyn tavoin) shimmeriseltä ja ”rakeiselta”, vaikka se on luonnonvalossa lähes peilipintaisen sileä ja kiiltävä. Tosi helppo lakata, 2 kerrosta.

Summer Soul Stice on pastellinen vaaleankeltainen creme. Ihastuin tähän lakkaan ihan päntiönään ja se on nytkin mulla kynsillä! Niin kivan kesäinen ja aurinkoinen :) Koostumus oli hyvä ja helppo, mistä olin ihmeissäni koska tietenkin odotin keltaiselta lakalta nihkeää laatua. 2 kerrosta.

Miltäs tämä kokoelma teidän silmään näyttää? Lakat ovat myynnissä juuri parasta aikaa, ja eleveniltäkin jokunen sävy löytyy.

Tämän postauksen myötä blogi siirtyy pienelle juhannuslomalle, palataan asiaan sitten taas ensi viikolla. Toivotan aurinkoista, kuplivaa, nauravaista ja muutenkin ihanata juhannusta kaikille!

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkin.)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Let’s Party on ihana, mutta kyllä tuo keltsukin näyttää kivalta ja etenkin, jos laatu on hyvä. Joskus silloin pimeällä keskiajalla, kun kynsihommeleita tuli enemmän harrasteltua, kaikki keltaiset lakat olivat susia:D Ajat muuttuvat, onneksi.

  1. Olin kyllä ihan ihmeissäni kun lakkasin tuolla keltaisella, että ai tällanenkin laatu on mahdollinen tässä värissä :D oon vissiin vähän jumissa siellä pimeällä keskiajalla vielä :D

 2. Hmmm! Olen erittäin kiinnostunut :D Etenkin Sissin tavoin toimivasta vaaleankeltaisesta :D Nyt itseasiassa kynsillä PiPon mellow yellow, kaunis sävy, mutta turhan vaativa koostumus. Muutkin lakat näyttää essien kokoelmassa ihanilta, Flowerista löytyykin omasta takaa jo :) En edes muista, milloin oisin viimeksi essien lakkoja ostanut, vaikka kauniita sävyjä ollutki useemmassa kokoelmassa.. En kyllä ole paljon muitakaan lakkoja kauheesti enää ostellut, vaikka ihania sävyjä maailma pullollaan <3

  Mukavaa juhannusta! :)

  1. Jos muistan oikein niin taisin joskus luopua just tuosta Mellow Yellowista kun se oli hankala lakata…tai sitten sekoitan sen johonkin niistä 90 muusta keltaisesta josta olen samasta syystä luopunut :D

   Ihanaa juhannusta sinnekin! :)

Vastaa