Lakka-armeija: Essiet

Jahans, jokohan olis aika jatkaa Lakka-armeija -postaussarjaa, jonka aloitin jo useampi viikko sitten…ensimmäisessä osassa esittelyssä oli OPI:t, nyt jatketaan Essieillä. Mun innostus Essietä kohtaan on melko tuore. Tämä johtunee siitä, että aikaisemmin Essie julkaisi vuosi toisensa jälkeen sävyjä jotka muistutti kastuneita laastareita, kuten Surya asian ilmaisi. Viime aikoina kokoelmat on kuitenkin olleet täynnä ihania sävyjä ja lakkojen laatukin on tasaantunut hyväksi, aikaisemmin sekin tuntui olevan vähän lottoamista. Suuri vaikutus on tietysti Eurooppaan lanseeratulla leveällä sudilla, paskakin lakka levittyy sen avulla hyvin. Sympatiani ovat jenkkiläisten harrastajien puolella, olemattomalla rimpulasudilla lakkaaminen on ihan hanurista.

.

Ensimmäisessä rivissä vasemmalta oikealle: Blanc, Absolutely Shore, First Timer, The More the Merrier, Naughty Nautical. Blanc leveällä sudilla on paras valkoinen lakka kautta aikojen, ja jokainen valkoista lakkaa etsinyt tietää kyllä millaista kuraa valkoiset yleensä ovat. Blanc on Suomihinnan arvoinen kyllä. Absolutely Shore on ihana epäväri, näätte lakan tuota pikaa omassa postauksessaan, samoin First Timerin joka on niitä harvoja vihreitä mun kokoelmassa. Limehirvitys Merrieristä en sano mitään, Surya lupasi sen jo itselleen lunastaa. Naughty Nautical on myöskin tulossa lakkauksen yhteydessä blogin puolelle. Jännä väri, mutta varoituksen sana: älkää IKINÄ unohtako aluslakkaa tämän kanssa. Värjää kynnet aika iloisesti.

.
.

Tästä rivistä löytyy Maximillian Strasse Her, Where’s My Chauffeur, Rock the Boat, Bikini So Teeny ja Using my Maiden Name. Vihertävänharmaa Maximillian on ollut käytössä, mutta ei blogissa. Chauffeur näkyy kohta blogin puolella osana skittleä, raikas ja ihana turkoosi. Rock the Boat näkyy täällä ja Bikini So Teeny täällä, se olikin ensimmäinen osa Pois mukavuusalueelta -postaussarjaa. Molemmat lakat ovat sinisiksi varsin kauniita, mutta epäilen että saatan luopua jommasta kummasta, kun noita sinisiä ei niin usein tule käytettyä. Pinkkishimmerinen lila Using My Maiden Name odottaa vielä ensikokeilua.

.
.

Tältä riviltä löytyy monta supersuosikkia, joista en voi kuvitellakaan luopuvani. Coctail Bling, Bangle Jangle, Go Ginza, Full Steam Ahead ja The Girls Are Out. Coctail Bling ja Bangle Jangle on aivan ihania murrettuja sävyjä joista pidän ihan älyttömästi. Bangle Janglesta löytyy postaus ainakin täältä, lähes vuoden takaa. Coctail Blingistä en etsimisenkään jälkeen löydä postausta mikä on tosi outoa, olin varma että olen siitä kirjoittanut. Jos en, pitänee korjata asia. Go Ginza näkyy täällä ja Full Steam Ahead samassa postauksessa kuin Rock the Boat. The Girls Are Outia en ole vielä kokeillut, mutta tykkään siitä jo valmiiksi :)

.
.

DJ Play That Song, Madison Ave-Hue, Lovie Dovie, Off the Shoulder, Watermelon. Rivin ensimmäinen ja viimeinen lakka ovat vielä kokeilematta. Madison Ave-Hue sen sijaan oli kesän suosikki niin mulla, mun siskolla kuin mun äidilläkin, mahtava laadultaan ja älyttömän kaunis. Kuvia nähtiin ulkoasun uudistumisesta kertovassa postauksessa, täällä. Lovie Dovie on sellainen luottovaaleanpunainen, hyvinkäyttäytyvä perussävy. Ensimmäistä kertaa se kävi kynsillä DIY Lightbox -postauksessa, joskin postauksen kynsikuvat ovat todella huonoja kun kameran asetukset oli pielessä. Off the Shoulder on harrastushistoriani ensimmäinen lakka, jonka myin pois ja ostin uudestaan, kun alkoi kaduttaa niin pirusti. Myin lakan pois, koska se oli lähes täysin samansävyinen kuin OPI:n Suzi’s Hungary Again – harmi vaan, että OPI petti laadullaan sillä kertaa. OPI lähti ja Essie tuli takaisin. Swatch-kuva Shoulderista löytyy postauksesta, jossa kerron itsestäni outoja juttuja, ja lisäksi se on esiintynyt MIELETTÖMÄN nail artin pohjana täällä :D

.
.

Olé Caliente, Sunday Funday, Fifth Avenue, Set in Stones ja Licorice. Caliente odottaa kokeilua, Sunday Funday on yksi mun lemppareista ja nähtiin vastikään täällä. Fifth Avenue ei ole koskaan postauksiin päässyt, vaikka käytössä se kyllä on ollut. Set in Stones on hopeaglitteri kirkkaalla pohjalla, postaus täällä. Licorice on paras kokeilemistani mustista lakoista, peittää yhdellä kerroksella ja leimaakin hyvin.

Huh, loppuihan ne. Ärsyttää muuten ihan hulluna että vanhojen postauksen kuvat ei skaalaudu uudella blogipohjalla oikein, ja jos linkkaan tekstissä johonkin vanhaan postaukseen, mun pitää ensin käydä muuttamassa kuvien koot oikeaksi. Siinähän muuten KESTÄÄ. Pakko se on tehdä, koska nykyisellään vanhat kuvat näkyy sellaisina kannustuslakanan kokoisina eikä _kukaan_ halua nähdä mun sormiryppyjä ja ihohuokosia Hulk-koossa. Oon tehnyt tätä postausta vissiin kaks tuntia, se siitä ”postaan nopeasti Essiet ja sitten ehdin lakata vielä kynnet” -suunnitelmasta…time well spent, nyt voisinkin mennä nukkumaan. Kirottua!

Translation: Here’s my Essie collection and I really like them all. Except for The More The Merrier. *shrug*

Kurkkasitko jo nämä?

7 kommenttia

  1. Essie rocks! Mun piti kommentoida jotain järkevääkin, mutta se suunnitelma kaatui, kun menin taas kerran katsomaan sitä sun MIELETÖNTÄ nail artia ja nyt hirnun vedet silmissäni. Sori. :’D

Vastaa