Arvonnan voittaja ja muuta höpinää

arvonta1v

Arvonta on päättynyt ja sen voitti nimimerkki SuperHotFemale, ONNEA! Laitan sulle nyt sähköpostia. Jos en saa viiden päivän sisään vastausta, arvon palkinnon uudelleen.

Kiitos kaikille osallistujille palautteista ja kauniista sanoista. Ihmeen paljon teitä tämä blogi miellyttää, sillä risuja ei juurikaan tullut, mutta kehuja sitäkin enemmän :) Aivan liikutuksen partaalla sain kommenttejanne lukea. Kaikista eniten toivottiin tutoriaaleja ja erityisesti vasta-alkajille soveltuvia koristeluneuvoja. Onneksi näin, sillä mitään vaikeaa mä en pystyisikään teille neuvomaan… Pitäiskö alottaa tutoriaalisarja näistä pääsiäisenä esitellyistä kukista? :D

Myös päivitystä ulkoasuun toivottiin. Toive on ajankohtainen, sillä päivitys on ollut mulla to do -listalla jo aika pitkään. Oon tosin valitettavan tekniikkarajoitteinen näissä asioissa, joten mun täytyy suostutella lähipiiriä auttamaan. Siinä voi mennä hetki. Oikeastaan koko blogialustan teema pitäisi vaihtaa, mutta siinä on ihan järkyttävä työ ja pelkkä ajatuskin uuvuttaa… nykyisessä teemassa on ikäviä rajoitteita, kuten sivupalkin koko jota ei saa muutettua, ja se RAIVOSTUTTAVA tekstilistauskenttä, joka tulee kommenttiboksin päälle ainakin mobiililaitteilla sivua selatessa. Koko kenttää ei pitäisi olla olemassakaan enää, koska se on poistettu ja disabloitu jo moneen kertaan, mutta siellä se pirulainen edelleen hengailee. Huokaus. Oon nostanut kädet pystyyn asian suhteen, koska se kenttä on hitto vieköön sinnikkäämpi kuin minä.

Toiveita tuli myös postauksista, jossa kertoisin enemmän itsestäni ja myös meidän koirista. Lakkakokoelman esittelyä ja ostospostauksia pyydettiin myös. Kokoelman esittely onkin ollut mulla mielessä jo pitkään, se tulee varmasti, ja teen parhaani myös noiden muiden toiveiden suhteen. Ostospostaukset on jääneet vähemmälle, koska olen esitellyt lakkauutuuksia blogin fb-sivuilla.

Eräs kommentoija muuten harmitteli sitä, että blogia ei pysty seuraamaan Bloggerin kautta. Tämä ihmetytti mua kovasti, koska Bloggerista tulee kyllä tasaisesti lukijoita blogiin. Itse en Bloggeria käytä, joten osaisiko joku lukijoista antaa tähän jotain neuvoa?

Palautetta ja postaustoiveita saa toki antaa jatkossakin. Ehkäpä saan jo tänään urakoitua ensimmäisen osan lakkakokoelmapostauksista, kun sääkin näyttää tylsän harmaalta eikä ulkoilu napeksi. Saatan kyllä myös jumittua tuijottamaan The Wire -sarjaa kuten jokaisena muunakin päivänä, joten ehkä on parempi etten lupaa mitään…

Summa summarum: Kiitos, te mahtavat lukijat teette bloggaamisesta oikeasti mielekästä ja motivoivaa :)

Kurkkasitko jo nämä?

5 kommenttia

  1. Itsekin olen luullut ettei bloggerin kautta vois blogiasi seurata (kun ei ole sitä valmista ”Liity” linkkiä ;)). Mutta kokeilin juuri ja onnistuu siten, että menee Bloggeriin ja lukuluettelon yläpuolella on linkki ”Lisää”. Sinne kun laittaa url-kohtaan blogin osoitteen (tässä tapauksessa https://wastinglifestyle.fi/ ) ja klikkaa ”Lue” –> päivittyy luetteloon samantien. :)

    t. melko uusi lukijasi ja tätän myös Bloggerin kautta seurailija

  2. Bloggerissa on sen ison oranssin ”Lukuluettelo”-kohdan alla lisää-nappula ja siellä ”lisää URL-osoitteesta”. Siihen vaan kopioi koko osoitteen, niin onnistuu sitä kautta seuraaminen :)

Vastaa