Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2016!

Mä oon ollut yhtä joulukalenterijauhantaa koko ihminen, mutta vielä irtoaa lisää! Blogia pidempään lukeneet muistanevat, että oon ollut kosmetiikkabloggaajien virtuaalijoulukalenterissa mukana jo monena vuonna, enkä aio rikkoa kaavaa tälläkään kertaa. Tänä vuonna jaan luukkuni Kissiksen kanssa! Melkein kuun puoleenväliin joudutte odottamaan ennen kuin näätte mitä ollaan keksitty.
banneri
Joulukalenterin idea on siis se, että joka päivä julkaistaan yksi tai kaksi joulukalenteripostausta eri blogeissa. Mukana voi olla jouluun liittyviä meikkejä, vinkkejä, tutoriaaleja, arvontoja, kilpailuja tai mitä tahansa me emännät nyt keksitäänkään. Samalla voitte löytää uutta luettavaa blogilistallenne myös! Innokkaita osallistujia oli tällä kertaa niin paljon, että liki jokaiselle päivälle on tuplaluukku.
Minähän oon sellainen että laskisin liukumäkeäkin jonkun toisen perseellä jos se olis mahdollista, joten kopioin härskisti joulukalenterin blogilistan Kissikseltä, niin ei tarvinnut itse näpytellä. Olkaa hyvä! :D
24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!
Huomenna sitten pääsee luukkujen kimppuun, niin netissä kuin reaalimaailmassakin! JES! En malttais odottaa!

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

    1. loistavaa, juuri se tässä on yhtenä tarkoituksenakin, että blogilista ilahduttaisi myös joulukuun ulkopuolella :)

Vastaa