Hawaii

Oon muistaakseni jo aiemmin hehkuttanut OPI:n uudenkarheaa Hawaii -kokoelmaa. Tykästyin runsaisiin sävyihin ja hyväksi hehkutettuun laatuun ja haalin CesarsShopista itselleni suurimman osan kokoelmasta. Hieman myöhemmin sain vielä kolme sävyä lisää Kauneudenkaupasta. Jalo ajatus oli, että julkaisen peräjälkeen Hawaii -lakoilla tehdyt lakkaukset, mutta elämä tapahtui enkä ole ehtinyt lakata kaikilla vielä. Tyypillistä. Aloha from OPI ja It’s Hula-rious ihastuttivat laadullaan, mutta tämän päivän lakat oli vielä parempia.

.
.

Vähänkö oli helppo ja miellyttävä lakkauskokemus. Trallalleita sai lauleskella kun lakat liukuivat paikoilleen ilman minkäänlaista vaivannäköä ja peittivät kahdella kerroksella. Kyllä mää sanon että kun creme on hyvä nii se on ihan mahottoman hyvä. Vaikka mun silmät pyöriikin ku hedelmäpelissä aina kun nään ihanan sävyisiä hologlitterlakkoja, niin SILTI hyvä creme on mulle se kaikista mieluisin lakkatyyppi.

Murrettu violetti creme on Hello Hawaii Ya? ja sinivioletti creme on Lost My Bikini in Molokini. Suosittelen molempia lakkoja varauksetta niiden nimistä huolimatta.

.
.
.
.

Koristelut oli myös todella helpot. Sally Hansenin I <3 Nail Art -kynällä tökin lakkaan nuo valkoiset pilkut ja pilkkutikulla tein isompia palleroita molemmilla cremelakoilla. Ehkä elämäni helpoin lakkaus, lukuunottamatta sitä että käteen tuli heti kaamea suorituspainevapina aina kun lähestyin kynttä pilkkutikun kanssa :D Onneksi mulla ei koskaan ollut mitään haluja ruveta kirurgiksi, kun kaikki tahdonalainen pikkutarkka nysvääminen tuntuu olevan jokseenkin haastavaa..

.
.
.
.
.
.

Ensipuraisuaan odottavat vielä nude Do You Take Lei Away, punainen shimmer Go With the Lava Flow ja vaaleanpunainen Suzi Shops & Island Hops. Saas nähdä milloin ehdin koskea niihin :)

Mitkäs on teidän lempparit Hawaiista?

Translation: I’ve probably said this before but I absolutely LOVE the new Hawaii collection from OPI. Especially the cremes are to die for. Such rich colors and the quality is simply outstanding. For today’s mani I used dusty purple called Hello Hawaii Ya? and blue-toned purple called Lost My Bikini in Molokini. Both gave complete coverage with two incredibly easy coats. I added some dots, topped everything with HK Girl top coat and it was all set. Probably one of the easiest manis I’ve ever done :D thanks for visiting and have a great day!

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Kauheesti mua se laava-lakka kutkuttaisi. Sinänsä ylläri kun lodjut on ennestään täynnä punaisia jossa vähän kullertaa.. Kiva ja simppeli lakkaus, ja ite oon lakannut sillä ns. mummolakalla sekä tuolla vaaleanpunaisella saarihyppelyllä, molemmat hyviä. Näitä lisää!

  2. Onhan nämä kauniita! Jotenkin vaan OPI on jäänyt viime aikoina vähän paitsioon, tätä sinun lakkausta kuolatessa en yhtään kyllä tajua miksi :D

  3. Mua ei eka kiinnostanut tää kokoelma oikeastaan ollenkaan, mutta nyt kun näitä blogeissa on pyörinyt niin yllättäen muutama sävy on alkanut kiehtomaan. :D Juurikin tuo vaaleanpunainen, itselläni on tosi vähän tuon tyylisiä lakkoja.

  4. Musta tuntuu, että sä tyrkytit näitä molempia lakkoja mulle. Eikä ihme, onhan nää hienoja. =) Mä taidan myös kokeilla tota pilkkukoristelua seuraavaksi. Olen muuten ihan samaa mieltä, että kaikki kimaltavat lakat on ihania, mutta se sykäyttää kyllä, kun on hieno cremelakka =)
    Ai niin, näin muuten unen, jossa hinkkasin tommosta seerumipalaa otsaani… ;)

  5. Ihania violetteja kumpainenkin, ehkä HHY? on murretun sävynsä vuoksi kivempi. Mun suosikiksi taisi nousta Hula-rious, ihan vaan koska vaaleanvihreitä ei juuri ole ja kivalaatuisia vaaleanvihreitä vielä vähemmän:)

  6. Pilkutus aina toimiva valinta! Mullakin on just kynsillä Hello Hawaii Ya ja se on kyllä toooodella kaunis lakka ♥ Kivat pilkkukynnet :)

Vastaa