Hehkutusta, äimistelyä ja mattaa. Siinä järjestyksessä.

Historiallisia asioita on tapahtunut: ensinnäkin olen aivan rakastunut avokadoon (how very fashion blogger of me) ja syön joka päivä vähintään yhden. Toiseksi, käytin samaa lakkaa kaksi kertaa peräkkäin, vaikka kokeilemattomien lakkojen laatikossa odottaa vaikka mitä ihanuuksia.

Ironista on se, että kummallakaan käyttökerralla en saanut livenä ihanasta lakasta yhtään edustavaa kuvaa. Luonnossa lakka on kiiltävä ja ihana eikä yhtään saa mun käsiä näyttämään kirkuvan punaisilta, mutta kuvissa näkyy silti himmeä lakka ja hummerikädet. Kyseessä on Essencen 142 Grey-t to Be Here, jota vinguin ja vonguin eräältä Katilta niin paljon, että hän kävi sen mulle erikseen ostamassa. Mahtaa olla onni asua sellaisessa maassa, jossa myydään kivijalkakaupoissa Essenceä ja Catricea! …tai sitten ei, koska joutuu juoksemaan erinäisten lakkojen perässä sekopäisten nettituttujen pyynnöstä.

IMG_7520
Essence 142

Harmaa lakka jossa on noin upea shimmer?! Oh yes please.

essence 142 Grey-t to be here
essence 142 Grey-t to be here
IMG_7528
.

Aivan ihana lakka, ja koostumuskin erinomainen. Kaksi kerrosta riittää täyteen peittävyyteen. Täytyy koittaa kuvata tämä lakka uudelleen sitten joskus kun tässä maassa on auringonvaloakin saatavilla.

Grey-t kaipaili jotakin toista lakkaa kaverikseen, ja kokeilemattomien lakkojen laatikosta löytyi I Love Nail Polishin Goldie Boo…Boo!. Goldie on värisävyiltään valloittava ja laadultaan vakuuttava glitter, jota ei tarvitse töpötellä ympäri kynttä, vaan yksi normaali lakkakerros saa aikaan tasaisen glitterjakauman kynnelle. Kyllä, glitterjakauma on sana, ainakin tästä lähtien.

Lakan haju sen sijaan on tyrmäävä, eikä mitenkään hyvässä mielessä. Papu tätä hajuasiaa selvittelikin I Love Nail Polish -postauksessaan. Ymmärrän sen, että hajulle on syynsä ja toki lakoilla pitää olla toimiva pohja, mutta voi herra mun vereni kuinka paljon tuo Goldie lemuaa! Haju on jotakin tinnerin, liuottimien, maalin ja työehtosopimuksia hyljeksivien hikipajojen välimaastosta, eikä löyhkä edes haihtunut kynsiltä lakan kuivuttua. Papu varoitti mua lakan hajusta jo ennen tuota postaustaan, mutta koska kaikki pitää oppia kantapään kautta, menin ja avasin Goldien, tungin nenäni lähes kiinni lakkapulloon ja *SSSNNIIIIFFFFFF* vetäisin keuhkot täyteen lakkahuuruja. Voin kertoa, että oli aika päräyttävä kokemus. Luulen, että mun aivot kutistui muutamalla prosentilla heti kättelyssä. True story.

Onneksi valokuvat ei haise.

i love nail polish goldie boo...boo matte
i love nail polish goldie boo…boo matte

Sudin lakkauksen päälle vielä Mavalan mattapäällyslakan, koska kuten tiedämme, matattu glitter on aivan parhautta. Pidän tästä yhdistelmästä tosi paljon, mutta en tiedä onko mun aivokapasiteetilla varustetun henkilön järkevää käyttää noin tujun hajuista lakkaa kovin usein. Ties kuinka pahasti mä vielä taannun…

Translation: Essence 142 Grey-T to Be Here is my newest crush amongst grey nail polishes. It’s shimmer is simply gorgeous and formula is great. I had no problems with the application whatsoever and Grey-t is fully opaque in two easy coats. I Love Nail Polish Goldie Boo…Boo! was the perfect companion for Essence, but Goldie smelled like no other polish I have ever tried. To say that the smell was funky is really an understatement. Thank God pictures don’t reek. 

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

 1. Oooh, onneks ostin tuon Grey-T to Be Heren! Se odottelee vuoroaan kokeilemattomissa lakoissa.
  Hitsi sie kirjotat hauskasti! Osaisimpa miekii :D

 2. Samaista avokadohulluutta täälläkin havaittavissa. Erityisen innostunut olen itse tehdystä guocamolesta. Niiin hyväää!!

  Toi Essence näyttää kyllä tosi hyvältä. Lompakon puolesta hyvä, ettei noita saa Suomesta :D

  1. Se on mulla vielä testaamatta, samoin se kuuluisa avokadopasta :) Mä oon ihan rakastunut Essencen lakkoihin enkä vähiten siitä syystä, että ne ei maksa paljon mitään :D

   1. Avokadot on nams hyviä, mäki kekkasin sen viime vuonna ja aloin työntämään joka vihersalaattin ainakin yhden sellaisen. Salaatitki parani kummasti :)

  2. Lompakko kyllä hyvin paljon kiittelis, jos essenceä saisi Suomesta samaan hintaan kuin mitä sitä muualla Euroopassa myydään. Tosin Suomessa myytynä ne ois kuitenkin puolet kalliimpia, mutta ei ehkä liian kalliita siltikään.

   On ne nyt nätit sitten niin taas. =D

 3. Tosi kauniit! Se haju on kyllä melkoisen tymäkkä, ja tosiaan kestää kynsilläkin vielä jonkun aikaa, mutta mua se ei sitten enää kynsillä kiusannut, koska en yleensäkään vietä aikaa nuuskien sormiani. Lakatessa kyllä kiittelin mielessäni sitä, miten nopeasti hajuaisti adaptoituu… Mutta lemusta huolimatta en kyllä luovu I Love NP -aarteistani (tai ainakaan Clown Business -lakasta saati Goldiesta. Nih.)

  1. Mitä? Teetkö sä siis muutakin ku nuuskit sormia? Woot? Mina ei ummarra. Enköhän minäkin ois tuohon adaptoitunut, mutta poistin lakkauksen ennätysvauhtia, sillä onnistuin heti kuvaamisen jälkeen survaisemaan kahteen kynteen ihan kauheat vekit. Ei tulis mieleenkään luopua Goldiesta, eikä se haju valitettavasti myöskään estä mua haluamasta noita lakkoja lisää :D

 4. No niin, reipas tyttö.
  Jos joku oikein erikseen varoittaa hajusta, niin silloin nimenomaan kannattaa tyhjentää keuhkot, työntää nenä lakkapulloon ja vetästä oikein tuhdit döfät ihan ihan täysin keuhkoin… Näin se just on suositeltavaa… =O
  Voi tinua. =)

 5. Ihanaa, hyvä että sait vihdoinkonkin kivan topperin kokoelmaa. Kun olet niiden puutetta valitellut.. Kerro sitten että haisee pahemmalta kuin José niin lopetan haaveilun..

  1. haha mullako muka toppereita?? Nonsense! Mulla ei vielä ole Joséta, joten en voi vertailla. Paino sanalla vielä, koska kyseinen lakka taitaa olla jo matkalla mun luo… :)

Vastaa