Ensiluokkainen Morganit

Viime keväisessä kauneusbloggaajien jättimiitissä tutustuin ensimmäistä kertaa IDUN Mineralsin mineraalimeikkituotteisiin. Miitin goodie bagista löytyi IDUN Mineralsin kynsilakka ja Sissi ihasteli omaansa vuolaasti. Mun piti ”ihan ensi tilassa” kokeilla omaani, mutta jossain vaiheessa lakkapullo hautautui käytettyjen lakkojen joukkoon ja jäi pitkäksi aikaa sille tielleen. Nyt kun sillä viimein lakkasin, oikein harmitti etten kokeillut lakkaa aiemmin.

idun minerals morganit
.

Lakka on nimeltään Morganit ja vaikka sävy on tavanomainen vaaleanpunainen, koostumus on jotain ihan muuta. Näin peittävää, kermaista, kiiltävää ja itsestään tasoittuvaa pinkkiä lakkaa en montaa kertaa ole harrastusurani aikana kohdannut. Vaaleanpunaiset lakat ovat usein hankalia ja raidoittuvat, joten siksikin olen ällistynyt, mutta koostumus ei ollut vain vaaleanpunaiseksi hyvä, vaan hyvä minkä tahansa väriseksi lakaksi.

.
.

IDUNin suti on hyvin samanlainen kuin Essien suomisuti, mikä ei ainakaan vähennä lakan ihastuttavuutta. Lakkasin kaksi helppoa kerrosta ja se oli enemmän kuin riittävä määrä.

Koristeluksi valkkasin pitkästä aikaa tuplaleimauksen. Swatchasin CesarsShopissa Color Clubin Frostbite-kokoelman kiekolle ja totesin, että lakat olivat niin peittäviä, että varmasti leimaavat. Ostin itselleni metallisen valkoisen Winter Whiten ja hiilenharmaan Snowed Inin. Metallinen valkoinen oli kiinnostava, koska mulla ei ole mitään läheskään vastaavaa leimauslakkaa.

color club snowed in
.

Myönnän, että tässä lakkauksessa WInter White tai Snowed In ei kumpikaan esiinny oikein edukseen. Syytän BM-316 -laattaa, josta tuon viivakuvion poimin enkä muistanut, etten ole ikinä saanut sitä nousemaan leimasimeen ilman reikiä >.<

Winter White olisi omimillaan tumman lakan päällä, mutta menetteli tässäkin. Tämä on kyllä yksi niistä lakkauksista, joka oli huomattavasti hienompi livenä kuin kuvissa.. varmaankin sen vuoksi, että livenä reikiä ei niin huomannut.

.
.
idun_minerals-18
.

IDUNia myydään apteekeissa ja useissa apteekkien verkkokaupoissa. Lista löytyy täältä. Lakat maksavat noin 9-10 euroa ja sävyjä on tällä hetkellä 13. Tuotteita on aina välillä alennuksessakin apteekeissa, joten kannattaa pitää silmät auki kun seuraavan kerran apteekissa asioitte :)

(IDUN saatu miittikassista.)

Translation: IDUN Minerals Morganit blew me away. I got this polish from a goodie bag a while ago but only tried it on now. The color is a pretty ordinary pink, but the formula is mind-blowing. Creamy, pigmented, self-leveling, glossy…all you could wish for in a polish. The stamping was done with Color Club Winter White and Snowed In, both from the new Frostbite collection. They all stamp, YAY!

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Huippulaatuisia pinkkejä on kyllä harvassa, mielenkiintoinen uusi tuttavuus siis tämä IDUN. Koristelut on kauniit kokonaisuudessaan eikä pienet reiät mitään haittaa! :)

  1. Kyllä, ja mitä olen lukenut niin myös muut sävyt on yhtä hyvälaatuisia! Mä yritin mennä ostamaan lisää sävyjä itselleni, mutta mun lähiapteekissa IDUN-valikoimassa ei ollutkaan kynsilakkoja >:(

   Kiitos :)

 2. Oih, onpa lupaavalta kuulostava tapaus :) Ja kyllä nämä koristelut hyvin lakkaa pukevat, mielestäni nuo leimat näyttävät kuvissakin kauniilta ♥

 3. Tykkään näistä kynsistä! Makean vaaleanpunaisen kaverina, on selkeälinjainen leimaus! Mun mielestä ainakin ihan täydellinen yhdistelmä!
  Miksei mun palkkapäivä jo tule? Mä haluan ostaa uusia ihania lakkoja!

 4. IDUN <3 Mulla on roikkunut kesästä asti testaamattomissa ostamani Gnejs koska jossain vaiheessa vähän kyllästyin mutalakkoihin. Musta nää on olleet n. 12€ apteekeissa, tuli seurattua hintatasoakin kun etsin useammasta paikasta tuota Gnejsiä. Sen jälkeen ei ole ollutkana mitään kiirettä käyttää sitä:D

  Somat ja tyttömäiset kynnet:)

  1. ai se oli 12 euroa! mä katoin hintoja muutamasta verkkoapteekista eli ilmeisesti ovat siellä halvempia. Kivijalka-apteekista en lakkoja löytänyt kun kävin tutkimassa valikoimaa :(

   Kiitos!

 5. Kaveri kehui estoitta näitä lakkoja! Hän oli erään kerran ostanut lskan tarkoituksenaan tuoda se mulle, mutta mulle asti se ei sitten enää päätynytkään, kun hän oli sitä kotona kokeillut :D
  Tää kuvissa näkyvä vaaleanpunainen on sellainen, jota kuvailisin sanalla ”pehmeä” – se vaan näyttää pehmeältä :D Kiva, että valkkasit leimat, jotka ei sitä peitä.

 6. Oi ihanan näköiset kynnet! Kyllä se nyt on Idunin lakka saatava, piste! Jospa iloveme-messuilta löytyisi :)

Vastaa