Uusinta

Mihin ihmeeseen tää aika oikein arkisin menee? En oo ehtinyt postata päiväkausiin, vaikka olen vain käynyt töissä. Syytän lätkän MM-turnausta, joka syö mun kaiken vapaa-ajan…tänään peleissä on välipäivä, mutta postaamisen sijaan oon käyttänyt iltani erinäiseen höntsäilyyn, kuten lakkakokoelman karsimiseen, uusien lakkojen ihasteluun ja Sissin kanssa kikatteluun. Suosittelen muuten erittäin lämpimästi lakkakokoelman läpikäymistä jonkun lakkaharrastajakaverin kanssa, ite ainakin tuun ihan sokeaksi omille lakoilleni enkä jotenkin nää niitä yksilöitä, joista voisi luopua. Oon tuuskannut yksinäni tikkujen kanssa ympäriinsä löytämättä mitään myyntiin kelpaavia lakkoja, ja nyt yhtäkkiä pöydällä on 20 lakkaa odottamassa uusia koteja. Jes!

Muistatteko kun tein nämä vappukynnet kaksivärisellä leimauksella? Tykästyin lakkaukseen kovasti, mutta harmitti kun idea ei toteutunut ihan toivotulla tavalla. Eihän siinä muu auttanut kuin tehdä lakkaus uusiksi pienillä muutoksilla :)

IMG_0200
.

Vaihdoin leimausvärit toisinpäin ja sekoittelin värejä leimauslaatalla, niin että kuvion keskelle tuli vähän violettia ja väriliuku oli sulavampi. Leimauskuvionkin vaihdoin.

IMG_0203
.

Muutoin resepti pysyi ihan samana, alla Essien Blancia kaksi kerrosta, leimauslakkoina Konadin pinkki ja vaaleansininen ja koko komeuden päällä China Glazen hologlitteri Fairy Dust.

IMG_0206
.

Huomaako kukaan muu edes mitään eroa? Minä ainakin tykkäsin tästä versiosta enemmän :)

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

 1. Mä tykkäsin kovin niistä edellisistäkin, ehkä värit liukuu tässä vähän paremmin. Nättiä!
  Tää liukuvärjäys on mulla to do -listalla kunhan oppisin ensin leimaamaan yksivärisellä:DD

  Haluaisin vielä lisätä, että jos autatte lakkaharrastajakaveria karsimaan lakkojaan, pysykää lujina älkääkä sortuko itse ostamaan mitään!
  Nimim. taas neljä uutta testaamatonta lakkaa syntipurkissa

 2. Ehdottomasti parempi liukuvärjäyksellä, tosi nätit kynnet. :) Montaako väriä laatalle mahtuu sekoittelemaan? Jos kärkeen laittaisi vielä pikkusipaisun vaaleanpunaista, väriskaala olisi viimeisen päälle veikeä. Tiedän kyllä että hanttarin paikalta ei saisi ajaa, mulla kun ei ole itsellä edes laattoja. Käytin kollegan levyjä joskus töissä asiakkaille, jotka halusivat pikkutarkkaa pitsiä tms. mahdotonta käsinmaalattavaa, mutta tämäntyyppisiä juttuja varten laattoja voisi olla pari kappaletta omassakin kaapissa. :)

  1. Kiitos :) Laatalle kyllä mahtuu sekoittamaan vaikka kuinka montaa väriä, enemmän varmaan rajoittaa kynnen koko :) Vaaleanpunainen sipaisu ois kyllä ollut varmasti hieno, mulla ei vaan oo juurikaan noita pastellivärejä joilla pystyis leimaamaan. Tietty vois sekoittaa valkoista ja pinkkiä leimauslakkaa, niinku tässäkin sekoitin sinistä ja pinkkiä…hmm. kokeilemisen arvoinen idea! Leimailu on kyllä kivaa touhua (ainakin silloin kun se onnistuu), suosittelen :)

 3. Kyllähän nämä on jotenkin huolitellumman näköiset kun ei ole selkeää rajaa leimausvärien vaihtokohdassa, tykkään myös tästä leimasta enemmän… ja nyt kuulostaa jotenkin siltä että ne edelliset olis ollu jotenkin huonot. Ei ollu :(

 4. Vappukynsissä on minun silmään kivempi kuvio, mutta liukuväri on näissä onnistuneempi. Ihania ja upeita lakkauksia kuitenkin molemmat :).

Vastaa