Stamping Saturday: Cadillacquer trio

Mun kroonistunut jännetupintulehdukseni oikeassa kädessä on nyt vuosien tauon jälkeen päättänyt aktivoitua uudestaan. Mahtava juttu hei. Olin teininä jäätelökiskassa töissä, ja jätskipallojen raivoisa pyörittely aiheutti käteen tulehduksen. En jäänyt sairaslomalle, koska töitä oli muutenkin vähän – tuloksena kroonistunut tulehdus, lukuisat kortisonipiikit ja muuta mukavaa. Kylläpä kannatti, varsinkin sillä palkalla :D Opiskeluaikana olin töissä kaupassa, ja tavaroiden hyllyttäminen paitsi aktivoi tulehduksen, myös aiheutti tenniskyynärpään samaan käteen. Treenaaminen on pitänyt käden jossain määrin kunnossa vime vuodet eikä jännetupintulehdus ole vaivannut mua aikoihin, mutta nyt….AU. Kirjoitan tätä Voltarenin ja sisukkuuden voimalla, mutta lienee järkevää pitää seuraavat postaukset mahdollisimman lyhyinä tai kohta oon aivan käsipuoli.

Cadillacquerin uutta kokoelmaa swatchatessani uumoilin, että violetti Out of This World voisi toimia leimauksessakin ja sitähän piti heti päästä koittamaan. Ilokseni voin kertoa, että olin oikeassa.

.
.

Käyttämättömien lakkojen laatikossa on useampikin tovi sitten ostettu Cadillacquerin lakka, joten yhdistelin tähän lakkaukseen niistä kaksi. Pohjalla on eteerisen kaunis She’s One of a Kind, siniharmaa lakka pinkillä shimmerillä ja hennolla holohunnulla. Hyvälaatuinen kuten aina, kuvissa kaksi kerrosta. Niin kaunis että melkein itkettää.

Cadillacquer She's One of a Kind
Cadillacquer She’s One of a Kind
Cadillacquer She's One of a Kind macro
Cadillacquer She’s One of a Kind macro

 

Siihen helppous loppuikin ja homma alkoi mennä alamäkeen. Suunnittelemani leimauskuvio ei noussut stamperiin lainkaan, ilmeisesti kyseisen nimettömän laatan kuviot olivat liian pinnallisesti kaiverrettu jotta normilakka niihin tarttuisi. Valitsin uuden laatan, leimasin kolme kynttä ja totesin että paskalta näyttää. Pyyhin varovasti leimat pois, valitsin uuden laatan ja siitä kuvion jolla olen onnistuneesti leimannut aiemminkin. Vaan en tällä kertaa. Jostain syystä kuvioon tuli lakaton viiva skrapaamisen yhteydessä vaikka kuinka kallistelin lastaa. Ei. vaan. onnistu. Valitsin kolmannen laatan, leimasin, tein aksenttikynnen joka ei onnistunut, poistin siitä lakat, tein uuden aksenttikynnen ja survaisin sen kämmeneeni (?!) välittömästi lakkaamisen jälkeen. Uusiksi meni jälleen. Tosi motivoivaa. Leimatkin vääristyi ja vääntyili ja mitä kaikkea, mutta eipä siinä vaiheessa enää jaksanut kauheasti kiinnostaa joten tällä mennään :D

konad s6 plate
.

Leimauksessa käytin siis Out of This Worldia sekä Konadin s6-laattaa. Nimettömässä komeileva glittercrelly on Survivor, u-pe-a tummanvioletti lakka vaaleansinisillä glittereillä höystettynä. Lakkaa kerrostettaessa osa glittereistä näyttää violeteilta ja ne tuikkii ihan mielettömällä tavalla, ihan kuin lakassa olis led-valoja! Huikea. Koostumuksessa ei yllättäen mitään moitittavaa, kuvissa kaksi kerrosta.

Cadillacquer Survivor
Cadillacquer Survivor
Cadillacquer Survivor macro
Cadillacquer Survivor macro
.
.

Okei au mun käteen sattuu, pakko lopettaa.

Muistutan vielä, että Love the Music -kokoelma julkaistaan siis tänään klo 18 Suomen aikaa Cadillacquerin omilla sivuilla. Mua ei ole pyydetty julkaisua erikseen mainostamaan enkä hyödy millään tavalla ostoksista tai linkkien käytöstä, mutta oon vaan niin vilpittömän ihastunut siihen kokoelmaan etten malta olla hiljaa :D

Ai niin! Oon jo parina lauantaina osallistunut muutaman jenkkiblogin masinoimaan leimauslauantaihin eli Stamping Saturday -juttuun, en oikeastaan edes tajua miten se toimii, mutta Of Life and Lacquerista sen bongasin ja jonkin ihme widgetin kautta oman lakkauksensa saa lisättyä linkkilistaan, joka näkyy sitten leimauslauantaihin osallistuvien tyyppien blogeissa. Yritin saada linkkilistapluginia toimimaan tässä, mutta en onnistunut ja mun kärsivällisyys loppui aika nopeasti joten ei sitte saakeli. Buu :(

Translation: My Carpal Tunnel Syndrome is acting up badly so typing is pretty painful at the moment. I don’t know what has happened, I had a bad case of CTS many, many years ago and it turned chronic pretty fast but I haven’t had any problems with it in years…and now all of a sudden it’s bad again. Nggghhh. Anyway, I should keep this short so let’s move on to the polish bizniz.

I chose three Cadillacquers for this Stamping Saturday, the base is She’s One of a Kind, a greyish pale blue (or blue-toned pale grey?) with insane pink shimmer. Incredibly pretty and good formula, I used two coats. For the accent nail I used Survivor, dark plum with periwinkle glitter that sparkles like there’s no tomorrow! Survivor really looks like it’s lit from within. Two coats is enough for full opacity, effortless formula. For stamping I chose Out of This World and Konad S6. Stamping didn’t work out too well but let’s just forget about that and focus on the beautiful polishes mmkay? :D Out of This World is one of the new polishes from the Love the Music collection that releases today at Cadillacquer’s website. The collection is pure awesomeness and I’ve been talking about it non stop for weeks now :D If you missed my swatches, here’s part 1 and part 2 :) 

By the way, I tried to get the Stamping Saturday InLinkz code to work in this post but failed miserably. I even started to read instructions (ain’t nobody got time for that) but since I have the attention span of a gold fish, I got side-tracked and then gave up. So no Stamping Saturday collection for this Saturday either, boo :(

Thanks for visiting and have a great weekend! :)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Mä olenkin aina miettinyt, että miten Cadillacquerin tapaisen hienon lakan voi koristella peittämättä sitä liikaa. No tässähän se vastaus tuli. Otetaan vähintään yhtä hieno koristelulakka!
  Jännetuppitulehdus on kyllä tosi inhottava. Ethän sä voi lakata postailemasta pitkiä juttuja! Sun pitää valjastaa IT-tuki tähän jaloon kirjoitustyöhön ja itse voit vain sanella mitä pitää kirjottaa ;)
  Ja siis onhan toi nimettömän lakka kyllä aivan mahdottoman hieno, mutta epäilen kuitenkin liiallisia kynsilakkahöyryjä näiden led-valojen takia =P

  1. hehe, juuri niin! Nää sattui sopimaan hyvin yhteen :)

   Tää on todella ärsyttävä vaiva ja toistaiseksi IT-tukikaan ei ole ollut kovin innoissaan saneluideasta…onneks kynsien lakkaaminen ei sentään satu, vielä ainakaan!

 2. Pahus, nuo käsijutut on ikäviä ja tuppaavat toistumaan. Mulla on tenniskyynärpää vaivannut, pahimmillaan molemmissa käsissä. Akupunktiosta sain apua ja sit kun ei ole akuuttia tulehdusta , niin hieronnasta. Itse asiassa käyn säännöllisesti hierojalla koko ajan ja aina hierotaan kädet. Tiikeribalsami on loistava tuote ja jos töissä pitää tehdä raskaita fyysisiä hommia, niin käytän tukea. Mä luulen, että se tiikeribalsami jotenkin auttaa kuona-aineiden poistumiseen. Tepsii joka tapaukessa. Paranemista sinne !

  1. Sepä juuri, ei näistä näköjään pääse lopullisesti eroon koskaan :( Oon käyttänyt Voltarenia mutta siitä ei oo mainittavaa hyötyä ollut, pitänee koittaa tuota tiikeribalsamia tai tulehduskipulääkekuuria sitten seuraavaksi. Semmonen tukikin mulla on jossain, mutta aikaisemmilla kerroilla en kokenut siitä olevan hyötyä. Kiitoksia, jospa se tästä :)

  1. Thank you dear! <3 I've got just four days of work next week so I get to rest my hand for three days, if that doesn't help I'm going to see a doctor. …maybe. :D

 3. Paulan kanssa samaa mieltä: IT-tuki kirjoittamaan, ja sinä sanelet. Ja jos oikein pahaksi menee, IT-tuki voi myös lakata kynnet – muistamme kaikki rakkaudella sitä kynneltä kurkistelevaa ankkaa (vai mikä se olikaan) :D Mutta toivottavasti käsi paranee pian ♥

  Musta nämä kynnet ovat nätit, vaikka vastustikin. Tykkään. Sekä lakoista että yhdistelmästä koristeluineen :)

  1. Ei IT-tuki oikein tykännyt tästä ideasta :D jännä. Minäkin muistelen ankkoja lämmöllä :D

   Kiitos :)

  1. Thanks! This was my first time using this image although I’ve had that plate for ages! I think it will be on heavy rotation from now on :)

Vastaa