Terveisiä pohjoisesta

Pitkän viikonlopun kunniaksi matkustin pohjoiseen kotipaikkakunnalleni, mutta kilttinä tyttönä otin myös koneen mukaan, ettette vaan joudu tulemaan toimeen ilman postauksia. Saa huokaista helpotuksesta!

IMG_8093
.

Haluaisin hieman juhlistaa sitä, että sain viimein tuorekelmulakkauksen onnistumaan. Niille joille tekniikka on vieras, kelmuilulla siis tarkoitetaan sitä, että kuivan värilakan päälle laitetaan toista lakkaa yksi kerros, ja sitten märkää lakkaa töpötellään rytätyllä kelmulla. Tuloksena pitäisi olla marmorimainen kuosi. Tekniikka on helppo, mutta mulla on ollut hieman huono karma tuorekelmun kanssa. Muistatteko tämän dramaattisen tapauksen? Meni jokunen kuukausi ennenkuin koitin kelmuilua uudestaan, silloinkin sain vain ryttyjä lakkaukseen aikaiseksi. Tiedoksi, että Barry M:n Gellyt ei todellakaan toimi kelmuilussa…

IMG_8094
.

Tässä lakkauksessa pohjalla oleva värilakka on Essencen Hello Marshmallow, mahdottoman sievä vaalea lila hennolla sinertävällä shimmerillä. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen, koostumuksessa ei moittimista. Päälle lakkasin Essencen Oh My Glitterillä, tummemman violetilla lakalla, jossa on pinkkiä shimmeriä. Lähikuvissa kimallusta vähän näkyykin kynsillä. Oh My Glitter on kelmuiluhommiin aavistuksen liian ohutta pigmentiltään, mutta ihan mukavan lopputuloksen sillä sai onneksi aikaan.

IMG_8084
.


Ihastuin kelmuilun jättämään kuosiin ja päätin lisätä soppaan vielä siirtokuvat, koska kuten tiedämme, enemmän on enemmän. Valitettavasti siirtokuvat olivat taas mun kynsillä kokoluokkaa transvestiitti, joten jouduin leikkelemään niitä pienemmiksi. Ärsyttävää. Etusormessa ja pikkurillissä kuvat ovat alkuperäismallissaan, keskarissa ja nimettömässä leikeltynä.

IMG_8087
.

Valkoisella taustapaperilla majailleet decalit näytti siinä tietty paljon pienemmiltä, kun noita valkoisia ulkoreunoja ja koukeroita ei näkynyt ollenkaan. Pikkukyntisen ongelmat osa 100…

Tän postauksen aloittamisen ja lopettamisen välissä on muuten lähes 300 kilometriä. Aloitin kirjoittamisen kotipaikkakunnalla, puolessa välissä palvelin kosahti tms ja postaus jäi vaiheeseen. Siinä välissä ajelin Tornionjokilaaksoon ja käärin nyt täällä Lapin valoisassa illassa postausta kasaan. Ei oo heleppoo, mutta onneksi on mukavaa!

Nyt sanon heipat ja menen mussuttamaan mummin mustikkapiirakkaa. MUMS.

Translation: Saran wrap manicure success! …too bad my decals were way too big for my nails and I had to cut them smaller and I really don’t like how they turned out. *sigh* Polishes used here were Essence Hello Marshmallow (pale lilac) and Oh My Glitter.

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Nämä on ihanat! Ja onnea onnistuneesta kelmuilusta! Noi decalit on kyllä tosiaan sulle raasulle aika valtavia. En oikeasti edes uskoisi miten pienet voi aikuisen kynnet olla, jos en olisi noita sun kynsiäsi saanut livenäkin ihastella :D Uskon kyllä, että tuskaa on välillä noiden decalien kanssa, kun ne tosiaan tehdään normikyntisille. Mulla on taas sitten parhaillaan kynsillä LIIAN PIENET decalit, räyh. Aina ei voi voittaa, ei ees joka kerta! Onneksi toisella meistä on mustikkapiirakkaa, harmi vaan etten se ole minä ;D

  1. Ahhah :DD nii-in, kukaan ei usko ennenku näkee… mut tosiaan, ongelmilta ei voi välttyä, oli sitten millaset kynnet tahansa :)

   1. Täällä toinen pienikyntinen kanssasisar joten niin ymmärrän…ja tästä syystä en enä käytä minkään näköisiä tarroja koristeena, koska minähän en ala leikellä niitä. Jos meille pienikyntisille ei tehdä pieniä tarroja niin PERRRKELE, minä oon sitte ilman :DDD Tosi kypsä suhtautuminen, haha. Kauniit on kynnet!

    1. Ai niin ja raivostuttavaa, kun jotkut ihmettelee kynsien kokoa ”Voi ei, MITEN sulla voi olla näin PIENET kynnet, ihan lapsen kynnet, AWW.” Siskon tyttökin mahtaili, että sillä on kohta isommat kynnet kuin mulla ja ikää tulee 10v :D Tosin eipä näin pieniin ja siroihin käsiin kyllä isommat kynnet sopiskaan, vois näyttää aika törkeältä :p Tosin mun päästäkin on kampaaja kerran sanonut ”Mun neljä vuotiaalla pojalla on isompi pää kuin sulla.” Jee, great. Toivottavasti itselläni on edes isompi ÄÖ, kohta pian 30v x)

     1. hahhaa, tutulta kuulostaa :D Pienet on sirot, uskotaan siihen :) ja tarrat nyt on muutenkin ärsyttäviä, decaleja sentään saa leikeltyä suht kivuttomasti…

 2. Ooh, nää on super ihanat kynnet! Mulla on nuo samat Essencen lakat ja odottavat vielä testausta. Saa nähdä, jos minäkin yhdistän ne samaan lakkaukseen. :)

  1. Kiitos :) oisin kyllä tykännyt näistä enemmän, jos nuo decalit ei ois vieneet niin paljon huomiota…:/ vois muuten toimia paremmin jos Oh my glitter olis alla ja Marshmallow päällä, koska Marshmallow taitaa olla peittävämpi. En tiiä, sun pitää kokeilla ja raportoida sit asiasta mulle :D

 3. Näähän on vallan ihanat! Marmorointi on musta just niin kuin pitääkin.

  Mä oon aina luullut, että mulla on kapeat kynnet o.O Luulen, että oikeesti näyttävät joltain lapioilta sun kynsien rinnalla! Ei sillä musta tollaset pienemmät on söötit!

  1. Kiitos Bambi :) Kyllä sunkin kynnet kapoisilta näyttää, veikkaan että meillä vois olla about samanlevyiset kynnet. Mun etusormen leveys on joku hurjat 8 mm reunasta reunaan :)

 4. Paluuviite: Epäkelmuilu

Vastaa