Hot Mess

The Nailasaurus -blogia lukiessa yleensä lähinnä masennun, koska tajuan kivullisen selkeästi etten saisi itse ikinä aikaan samanlaisia kynsitaideluomuksia. Nyt kuitenkin törmäsin blogissa Money Smart Nail Art -haasteeseen, jonka tiimoilta Sammy oli tehnyt tutoriaalin, joka vaikutti tarpeeksi helpolta jopa mulle. Kynsilakkojen lisäksi ainoa lakkaukseen tarvittava väline on hammasharja. Ostin pienen, tasaharjaksisen lasten hammasharjan ja rupesin hommiin.

The Nailasauruksen tutoriaali löytyy tästä.

Arvatkaa onnistuiko mun versio? :D

toothbrush method nail art
toothbrush method nail art

Tjooh. Ei ihan esikuvansa veroiset… Teknisesti lakkaus onnistui sinänsä hyvin, mutta mun värivalinnoissa oli kyllä toivomisen varaa. Olisi kannattanut valita vaaleammat, toisiinsa paremmin sulautuvat värit, jotta lopputulos ei olisi näin räikeä ja sekava. Lakkauksen _piti_ olla vesivärimäinen, sen sijaan nämä näyttää lapsen sotkemilta (tämä oli myös IT-tuen mielipide).

IMG_7725
.

Tätä hammasharjatekniikkaa aion kyllä koittaa vielä uudestaankin, sen verran helppoa ja kivutonta se oli. Lakkasin siis ensin värilakan pohjalle (Essencen Break Through, kaksi kerrosta), ”annoin kuivua” eli laitoin pikakuivattajan, sitten lakkasin toista väriä hammasharjan kärkiosan harjaksiin ja töpöttelin kynnelle epämääräisiksi läiskiksi. Siinä vaiheessa kun olin käynyt läpi kaikki kynnet, pystyin suoraan aloittamaan kierroksen alusta toisella värillä, eli läiskien kuivumista ei erikseen tarvinnut odotella. Kolmen väriläiskäkierroksen jälkeen taas kerros pikakuivattajaa ja siinä se.

IMG_7729
.

Käytetyt lakat vasemmalta oikealle: Essence Break Through, OPI My Boyfriend Scales Walls, China Glaze Keep Calm, Paint On, OPI If You Moust You Moust, Seche Vite.

IMG_7717
.

Parempi onni ensi kerralla, ehkä. Valitsen seuraavalla yrittämällä kyllä vaaleampia värejä…

Onko tämä hammasharjatekniikka teille tuttu, ootteko kokeilleet?

Translation: This manicure was done using a small toothbrush. The original idea came from The Nailasaurus, check out Sammy’s great tutorial here. My version was definitely a fail in terms of color choices, but I liked this technique a lot (because it’s really easy) and will try this again with different polishes.

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

    1. Kiitti :) Minäki mietin jälkeenpäin, että camo-väreillä nää olis voinu olla aika hauskat, pitää koittaa joskus!

  1. Hihii säkin luit ton Nailsauruksen postauksen! Arvaa vaan kuka sen innoittamana lähti Citymarkettiin ostamaan halpishammasharjaa vanhan tilalle ja ajatteli puhdistaa vanhan tätä käyttöä varten xD

    1. Joo, minäki marssin kauppaan lähes samantien :) mä valitsin lasten hammasharjan, koska se on paljon pienempi ja täpliä on sitten helpompi tähtäillä kynnelle, ja lisäksi siinä oli tasapäiset harjakset. Aikuisten versioissa oli kaikkia harjanteita ja muoviosia ja muuta turhaketta :D

  2. Mustakin nää on kivat! Näin sen tuton myös, mutta varmana siitä että samanlaista jälkeä en kuitenkaan saa aikaan, oon jättänyt testailut väliin :D

  3. Mustakin nämä ovat varsin mainion näköiset! :) Hus turha kriittisyys! Sitä voi joutua itsekin ehkä ostamaan halvan hammasharjan….

    1. Oi ihana, kiva kuulla :) ehkä ne vaan näytti omaan silmään oudolta, kun en tällasia sotkukoristeluja oo aikasemmin tehny :)

Vastaa