Oodi vanhemmille

Mun isällä on tänään synttärit, joten nyt on vallan sopiva päivä kirjoitella tuliaisista joita sain mun vanhemmilta heidän edelliseltä ulkomaanreissultaan. Oon aikaisemminkin kirjoittanut parhausvanhempieni tuomista lakkatuliaisista, enkä joutunut tälläkään kertaa pettymään :D Onnekkaasti mun vanhempien lomamatka suuntautui paikkaan josta löytyi Kiko, joten…

.
.

Oi että, arvatkaa olinko mielissäni :) Lakat oli äidin vastuulla, isä oli omin kätösin valkannut nuo koko kynnen ”lakkatarrat”. Äiti tosin joutui palaamaan Kikon liikkeeseen siinä vaiheessa, kun kerroin että magneettilakkaan tarvitsee myös magneetin. Kuulemma pöyristyttävää, että tästä asiasta ”ei kerrota missään”. Lohdutin äitiä sillä, että myös ystävän H toi mulle Kikon vastaavan lakan ilman magneettia…pääsenpähän nyt viimein kokeilemaan sitäkin lakkaa :D Olen jotenkin kummallisesti onnistunut ohittamaan magneettilakat tähän saakka ihan täysin, joten mielenkiinnolla odotan millaista jälkeä Kikon magneeteilla saa. Myöskään koko kynnen tarroja en oo koskaan kokeillut. Räpeltämistä on siis odotettavissa!

Lakoista ensimmäisenä pääsee esittelyyn Kikon Sun Pearl -sarjan Chili Pepper Red.

Kiko Chili Pepper Red
Kiko Chili Pepper Red

Mä en tiedä voiko tätä kauniimpaa punaista ollakaan. Chili Pepper Red on mun ihonsävyyn juuri sopivan kirkas ja oranssi-kulta-punainen shimmer saa lakan näyttämään tuliselta. Kuviin en oo kyllä kovin tyytyväinen, Sannu onnistui paremmin. Itseasiassa Sannun postauksen perusteella lakkaan ihastuinkin.

.
.

Mahtava koostumus, kaksi kerrosta peitti täysin. Jämäkkää mutta hyvin levittyvää. Jos jostain Kikoja saatte, ostakaa tämä.

.
.

Seuraavassa postauksessa näättekin sitten tuon violetin Kikon ja se on vähintään yhtä mieletön, tässä esimakua:

.
.

Jälleen saan olla ylpeä vanhempieni panostuksesta kynsilakkatohinaan. Arvostan vaivannäköä ja ajattelevaisuutta tuliaisten taustalla :) Isä ja äiti on aina olleet mun tukena kaikessa, tässäkin, vaikka tämä bloggaus- ja kynsilakkahomma onkin hömppää ja monien mielestä turhaa. Vaikka mulle mitä olis tapahtunut niin oon aina voinut luottaa siihen että isä ja äiti ei selkäänsä mulle käännä. Se on hiton tärkeää, oli sitten minkä ikäinen ihminen tahansa :) Ainoa vika mun vanhemmissa on se, että ne asuu aivan liian kaukana. Muuten hyvä.

Onnea rakkaalle isälle syntymäpäivänä!

Translation: My parents brought me this set of KIKO products and the first one I rushed to try was Kiko Chili Pepper Red from the Sun Pearl -collection. And let me tell you, it’s the most mind-blowing fiery orange-red you’ll ever find. Quality is excellent and it’s fully opaque in two coats. With shorter nails you could get away with just one. Definite must-have!

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Ihania tuliaisia sait! :) minäkin omistan tuon violetin Kikon lakan ja se on aivan älyttömän ihana! Varsinkin kesällä auringossa se näytti mahtavalta :)

  2. En kykene kommentoimaan mitään järkevää nähtyäni tuon violetin Kikon. O_O Paitsi että sulla on ihkut vanhemmat. Ja kauniit punaiset kynnet ♥

  3. Uuh, kateus iskee tuon violetin kanssa ihan taatusti >:).
    Ihanaa, kun vanhemmat omistautuu tyttärensä harrastukselle noin antaumuksella. Omanikin diilaavat halpaa OPIa Latvian reissuilta :).

Vastaa