Hopeinen leimauslakka: check.

Olen etsiskellyt hyvää hopeista leimauslakkaa jo tovin. Claire’s Cosmeticsin nimetön pikkulakka on ollut ainoa hopeisen leimauslakan virkaa toimittava pullo mun kokoelmassa, mutta se ei ole puhtaasti metallinen vaan kimalteleva. Lakka leimaa ihan mukavasti, mutta levittää kimalleryönää ärsyttävästi kaikkialle. Olen siis sivusilmällä katsellut parempaa yksilöä, ja sitten Adenina lähettikin mulle A Englandin Excaliburin.

Yhden kokeilukerran jälkeen voin ilolla todeta, että etsintä on päättynyt.

a england excalibur stamping
.

Excalibur leimaa erinomaisesti niin ohutta kuin paksuakin viivaa, ja koska shimmeriä ei ole, se ei myöskään leviä ympäriinsä. Etusormien leimat levitin ihan itse sutimalla päälle päällyslakkaa liian kuivalla siveltimellä. Tein sen tosiaan molempiin käsiin, koska kuka nyt muka kerrasta oppis, en minä ainakaan.

IMG_0325
.

Harmi että nämä valokuvat ovat niin huonoja. Otin tästä lakkauksesta kolmet eri kuvasatsit, jokaisessa mun iho näyttää kirjavalta ja on ihan ryppyinen. Ei oikein pääse tuo lakkaus oikeuksiinsa, mutta nooh…

Leimojen alla on Gina Tricotin Candy Floss, joka tiettävästi on dupe OPIn Mod About Youlle. Kuten valkopohjaisissa vaaleanpunaisissa aina, koostumus oli rasittava myös Candy Flossissa. Kolme kerrosta sitä laitoin, koska tasaiseksi en lakkapintaa kahdella saanut.

IMG_0317
.

Lakkasin A Englandin Excaliburin myös koko kynnelle, jotta näätte millainen se on. Hurjan metallinen nimittäin. Itse en näin metallisista lakoista välitä koko kynnellä, mutta hitto vie kuinka hyvä koostumus Excaliburissa on! Kuvassa on _yksi_ kerros Excaliburia ja Essencen päällyslakka päällä.

a england excalibur swatch
.

Mulla on pari muutakin A Englandia, jokaisessa niistä on ollut käsittämättömän laadukas koostumus. Lakat levittävät käytännössä itse itsensä ja ovat tosi peittäviä. Ainoa syy miksi mulla ei enempää ko. merkkiä ole, on se että niiden saaminen on ollut varsin hankalaa. Royal Mailin uusien lähetyslinjausten vuoksi A Englandia ei ole toimittanut Suomeen mikään lafka, joten olin lievästi sanottuna ekstaasissa kun eräs suomalainen verkkokauppa otti nämä lakat valikoimiinsa. Että kiitolliset terveiset vaan sinne Adeninan jengille :D

Adeninassa A Englandit kustantaa 13,90 € kipale, valikoima tässä. Klikkailuista ja mahdollisista ostoksistanne en hyödy. Lakka on siis saatu, mutta ylistävät mielipiteet ovat omiani :)

Translation: I no longer need to search for the perfect silver stamping polish. It’s A England Excalibur.

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

 1. Tuohan leimaa hyvin! Itsekin olen etsinyt hopeista leimauslakkaa, omasta kokoelmasta on vielä pari kokeilematta. Jos ne eivät toimi, niin tässä on sitten yksi vaihtoehto.

  1. Joo, olin tosi tyytyväinen! Heti eka leima onnistui, eli lakkaa ei tarvinnut kerryttää laatan kuvioon. Tykkään :)

 2. Mullakaan ei ole _kunnollista_ hopeista leimauslakkaa, joku Dependin pikkupullo vaan. Sen sijaan Candy Flossin ja Mod About You:n omistan ja ne on kyllä aika hankalia. Mutta väri on namu. Kuten nämä kynnetkin:)

  Tänään kävin Ginassa ja eihän sieltä voinut tyhjin käsin poistua, etenkään, kun olin päässyt Seppälästä ulos ilman ainuttakaan Fergietä. Niinpä mukaan lähti yksi lakka Hollannin-ystävällemme ja itselle kaksi joista toinen on aika kiinnostava shimmerinen vaaleanpunainen, oliskohan se ollut Candy Pink tjsp.

  Montakohan merkkiä tähän kommenttikenttään muuten maht

  1. En lakkaa nauramasta tolle viimiselle lauseelle :DD

   Mä just ostin tuon Candy Pinkin, se on tosi kaunis! …muuuutta myin sen myös juuri eteenpäin, koska se on sävyltään lähes identtinen Minni-kokoelman vaaleanpunaisen kanssa, ja vaikka GT:ssä kauniimpi shimmer onkin, ajattelin ettei oo perusteita pitää molempia.

 3. No muuut katos, kun söhlää kahteen kynteen samalla tavalla leimaukset (tai levittää), niin näyttää siltä, että se ois vähän niinku tavallista :D

  Nätit on lakkaukset, vaikkei vaaleanpunainen miellytä yhtään. Tuo hopea sitten senkin edestä!

 4. Lakkaus on niin kaunis, että tuijotin vain sitä, enkä yhtään edes katsonut ihoasi, ennen kuin mainitsit. Ihana! Eikä oo paha nahka, höpsistä. Mulla on Chinan Millennium leimaamiseen ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen :). Tosin se taitaa olla jo hankalammin saatavilla. Kai?

  1. awws kiitos :) Viimeisessä kuvassa nahka sentään näyttää normaalilta… Voi olla että Millenniumia ei juuri enää kaupoissa ole, en ainakaan muista sen tulleen vastaan.

Vastaa