Uutisia: miksi tyytyä yhteen

Mä oon hiusteni suhteen jokseenkin tarkka, ainakin siinä määrin, että luottokampaaja on mulle pakollinen asia. Kotikaupungista muutettuani jouduin hylkäämään tietysti myös kampaajani, mikä johti maaniseen Oman Kampaajan metsästykseen pk-seudun loputtomasta kampaamoviidakosta. Päädyin lopulta Vantaan Tikkurilaan Bombóniin ja paikan omistajan Outin tuoliin. Siinä tuolissa olenkin sitten vieraillut tyytyväisenä viiden viikon välein jo neljä vuotta. Vuosien mittaan Bombón on laajentunut parturi-kampaamosta kokonaisvaltaiseksi kauneushoitolaksi, ja nyt tiloista löytyy parturi-kampaamon lisäksi solarium, kosmetologipalvelut, kynsistudio ja ripsipidennyspalvelut. Itse asiassa kynsiharrastukseni alkumetreillä Outi oli juuri se, jonka kautta hankin ensimmäiset kynsikoristelutarvikkeeni. Bombónin tiloissa kävin myös geelikynsikoulutukseni, sekin Outin masinoimana. 

bombon logo

On siis kaikin puolin luontevaa jatkaa yhteistyötä myös muilla tavoin. Bombónin nettisivut uudistuivat ja mulle tarjottiin mahdollisuutta kirjoitella höpinöitäni myös sinne. Muutaman kerran piti kyllä kysyä, että onkohan Outi nyt ihan varma asiasta, mun tajunnanvirta kun ei varsinaisesti asialinjaa mukaile :D Mulle luvattiin siitä huolimatta vapaat kädet kirjoitusten ja tietysti myös mielipiteiden suhteen, minä puolestani lupasin että sitä saa mitä tilaa. Nyt Bombónin sivuilla on mulle oma nurkkaus, jonne kirjoitan arvioita erinäisistä kampaamotuotteista ja kokemuksia mm. rumuudenhoidosta kosmetologin käsittelyssä. Aiheet on mulle uusia, mutta tyyli sama vanha :)

Ensimmäisen jutun löydät tästä. Kuvatkin ovat vielä lumisia, joten siitä huomaatte, että tämä toinen blogi on ollut tekeillä jo hyvän tovin. Astun tässä kokolailla vieraalle alueelle, mikään kosmetiikkabloggaajahan en koskaan ole ollut, joten nyt pöljää jännittää! Palautetta ja kommentteja saa tietysti jättää – olkaa untuvikolle armollisia kuitenkin :D Sivupalkista löytyy Bombón-nappula, jonka kautta pääsette blogiin. Uusista postauksista kerron täällä ja toki myös Wasting Lifestylen Facebook-sivulla.

Aika huisia minusta :)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Enemmän on enemmän, kuten olen jostain lukenut… =D
    Mahtavuutta! Turhaa sä jänskäät, kun kirjottaminen on sulla noin sujuvaa, ja saat aikaan todella helposti luettavaa tekstiä.
    Onnittelut yhteistyöstä! *tarjoilee virtuaalikakkua* =)

Vastaa