Cadillacquer Eat the Rude Collection Swatches pt. 1

Ei kahta syyskokoelmaa ilman kolmatta! Nyt hypätään indielakkojen puolelle ja esittelyssä on mielitiettyni Cadillacquerin syyskokoelma nimeltä Eat the Rude. Kokoelma on saanut inspiraationsa tv-sarjasta Hannibal, joka on mulle aivan vieras enkä uskalla tutustuakaan, koska epäilen sarjan olevan pelottava. Mä olen oikeasti aivan äärettömän nössö enkä uskalla katsoa Dexteriäkään tai CSI:ta jos olen yksin kotona :D Kauhuelokuvia en missään nimessä suostu katsomaan. Yläasteella katsoin Kuudes aisti -leffan enkä nukkunut kunnolla seuraavaan viikkoon. Game of Thronesin white walkersitkin aiheuttaa painajaisia ja ne kohtaukset pitää katsoa tyynyn takaa…nynny mikä nynny!

Mutta eipä eksytä aiheesta. Cadillacquerin lakat ovat Sveitsistä lähtöisin ja ne kaikki ovat vegaaneja, 5-free eikä niitä ole testattu eläinkokein. Sveitsin ulkopuolella majaileville ostajille lakat ovat tarjolla mm. Hypnotic Polishilla, jonka kautta tämänkin kokoelman sain. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä. Kokoelmaan kuuluu 12 lakkaa ja tälläkin kertaa olen jakanut swatchit kahteen osaan. Tässä osassa esittelen tummemmat sävyt ja toisessa osassa vaaleammat. Kaikissa swatcheissa on käytetty alus- ja päällyslakkaa.

If you thought that Fall collections ended with essie, you were wrong! Today I have the privilege to show you Cadillacquer’s newest collection called Eat the Rude. Cadillacquer is a Swiss based indie brand that offers top-of-the-line 5-free, vegan and cruelty free polishes for all the nail polish addicts out there. Their own site does not ship internationally, but Hypnotic Polish offers international shipping. I got this collection for review from Madeleine via Maria from Hypnotic Polish, so thank you both so much! 

Eat the Rude is inspired by the tv-show Hannibal and it consists of 12 beautiful polishes. I’m going to show you my swatches in two parts. This first part features the darker shades and next one features the lighter ones. All my swatches include base and top coat.

.
.
cadillacquer ravenstag
.
.
.

Ravenstag on musta holo kultaisella ja violetilla shimmerillä. Vau! Todella kaunis lakka, jonka jyrkkää sävyä shimmerhiput sopivasti pehmentävät. Mitä kauemmin tätä katselen, sitä enemmän tästä pidän. Lakassa on Cadillacquerille ominainen hyvä ja helposti käsiteltävä koostumus, joka ei ole paksu eikä liru. Kaksi kerrosta riittää peittävyyteen.

Ravenstag is a black holo with golden and purple shimmer flecks. WHOAH. A stunning polish that isn’t too ”rough” despite the fact that it’s black. That gorgeous shimmer softens the overall look beautifully. The more I stare at this the more I like it. It has the typical Cadillacquer formula – easy to control, not thin but not too thick either. Pictured here with two coats. 

cadillacquer my end and my beginning
.
.
.

My End and My Beginning on hieman murretun sävyinen luumunvioletti holo, joukossa myös pinkkiä shimmerhippua. Koostumus samanlainen kuin Ravenstagissa, kuvissa kaksi kerrosta. Ihana nimi :)

My End and My Beginning is a slightly dusty plum holo with pink shimmer sparks. The same great formula as in Ravenstag! I used two coats. Love the name!

cadillacquer this is my design
.
.
.

This Is My Design on kaunis petroolinsävyinen holo, joukossa sinistä shimmerhippua. Koostumus on ohut muttei vetinen ja kaksi kerrosta peittää täysin.

This Is My Design is a beautiful teal holo with blue shimmer flecks. The formula is a bit thinner than in the first two but not watery or runny. I used two coats for full opacity. 

cadillacquer wolf trap
.
.
.

Wolf Trap on havunvihreä holo, joukossa valkoista ja vaaleanvihreää shimmerhippua. Hyvä ja helppo koostumus tässäkin, kuvissa kaksi kerrosta. Ihana sävy. Olen nyt jotenkin ihmeellisesti innostunut tummista vihreistä näin syksyn kynnyksellä. Kaikkea tämä syksy ihmiselle tekee…

Wolf Trap is a hunter green holo with white and bright green shimmer flecks. I’m bummed that I couldn’t get the shimmer flecks to show up well in my pics but trust me when I say that they are beautiful. Somehow I’ve been really drawn to dark greens this Fall…what sorcery is this?! Again easy formula. I used two coats. 

cadillcaquer the beast from the sea
.
.
.
.
.

The Beast from the Sea on sinivihreä jelly duochrome-shimmerillä, eli shimmer vaihtaa sävyä katselukulmasta riippuen violetista kirkkaanvihreään. Pullossa sävyvaihtelu on voimakas ja selkeä, mutta kynsillä vihreä shimmer dominoi selvästi. Otin kuitenkin ylimääräisen pullokuvan, jotta näätte mitä tarkoitan :) Sävy on todella syvä ja lakka ikäänkuin hohtaa sisältäpäin. Koostumus on aika ohut ja lakka valuu helposti kynsinauhoille, joten suosittelen ohuita kerroksia. Kuvissa kolme kerrosta.

The Beast from the Sea is a dark teal jelly with duochromatic shimmer. The shimmer changes color from bright green to purple. In the bottle the shift is really strong but in the nail the green shade is dominant. This is a deep shade that seems to be glowing from the inside! The formula is somewhat thin so I recommend thin coats. I used three here. 

cadillacquer his broken heart
.
.
.

His Broken Heart on viininpunainen jelly kirkkaanpunaisilla shimmerhipuilla. Joukossa on siellä täällä myös ihan pieniä sinisiä hippuja sekä kultaista pientä shimmeriä. Tämän sävyn jätin kynsille ensimmäisen swatchausurakan päätteeksi, koska tuikkiva ”vamppisävy” vetosi minuun syksyisellä fiiliksellään. Koostumus oli hieman tahmea, mutta kuitenkin helppo levittää ja kolme ohutta kerrosta toi syvän sävyn ja peittävyyden.

His Broken Heart is a wine red jelly with bright red shimmer, blue sparks and a touch of golden shimmer. This is the shade I chose to leave on after swatching. I couldn’t help but to like the sparkly and vampy look! The formula was good, maybe a tad sticky but very easy to apply. I used three thin coats.

Siinä eka puolisko! Kertokaa mitä piditte ja tulkaa huomennakin kurkkimaan, kun julkaisen toisen puoliskon! Siellä on muutama ihan helmi :) Kokoelma on nyt ostettavissa Hypnoticilta ja myöhemmin se saapunee myös muille jälleenmyyjille. Ajantasaista tietoa ja lisää swatcheja löytyy tietenkin somesta, laitan linkit tuonne postauksen loppuun.

So there you have it, first half of the Eat the Rude Collection! Any favorites? Make sure to visit here again tomorrow when I publish the second part…there’s some real gems there! :) 

This collection is available now at Hypnotic Polish. These polishes were provided to me in exchange of my honest review. 

Follow Cadillacquer: official site / Facebook / IG @cadillacquer
Follow Hypnotic Polish: official site / Facebook / IG @hypnoticpolish

Kurkkasitko jo nämä?

21 kommenttia

 1. Tää on kyllä tosi kiinnostava kokoelma, pitkästä aikaa ei tullut oloa että ”nää on niin nähty”. Kaikella rakkaudella cadillacqueria kohtaan, viime kokoelmat on toistaneet melko paljon itseään. Näistä tummista sävyistä tekisi mieli kotiuttaa melkein kaikki. Tosin Wolf Trap ei ihan iske omaan makuuni.

  Ja tuo Hannibal, mä yritin ruveta seuraamaan sitä miehen kanssa, mutta minusta se oli lähinnä tylsä. En tiedä oisko se lähtenyt käyntiin jos olis katsonut pidemmälle, mutta elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi tylsiin sarjoihin.

  1. Joo, nyt on tosiaan vähän erilaista lakkaa joukossa :)

   Hyvä että on tylsä, niin ei tartte taas jotain uutta sarjaa seurata :D nimimerkillä varmaan 20 sarjaa kesken…

 2. ekaa kertaa olen tooosi innostunut Cadillacquer-kokoelmasta! Tykkään näistä kaikista, toinen toistaan kauniimpia tummia sävyjä, ahhh. :)

 3. Mä säästelin tätä postausta koko aamun, vaikka oon odottanut sitä jo monta viikkoa :). Ihan kuin olisi joululahjaa avannut! Sun kuvat on aina niin ihania enkä luota kenenkään muun swatchkuviin, niih! Ravenstag on siis pakko saada. Nämä kuvat vain vahvistivat asian. The Beast from the Sea vaikuttaa todella uniikilta ja erikoiselta ja olin sen kanssa vähän kahden vaiheilla. Näiden kuvien perusteella pakko saada! My End and My Beginning on mielettömän kaunis mutta tuntuu, että tuo lakka on jokaisessa Cadin kokoelmassa. This Is My Designista tulee mieleen PP:n Calm, jota en hankkinut. Tämä on mun mielestä vielä paljon kauniimpi joten perhanan perhana, pakko saada! Wolf Trap on aivan mieletön mutta mietin vaan jotta kuinka lähellä se on Men of Mayhemiä (joka on Cadin kaunein lakka ever)? Mites muuten se suti? Onko se ihan samanlainen kuin vanhassa pullossa? Mulla vanhan pullon suti tökkää jostain käsittämättömästä syystä kynteen (en todellakaan osaa selittää miten) ja harjakset kääntyy vinksalleen kynnen päällä. Missään muussa sudissa en ole törmännyt tähän efektiin. Tää on ihan pieni häiriötekijä eikä vaikuta lopputulokseen mutta toki haluaisin näihinkin PP:n kaltaisen täydellisen sudin :). Ai niin, Hannibal ei ole mun mielestä yhtään pelottava, se on puhdasta taidetta kuvasta toiseen. En ole koskaan katsonut mitään niin visuaalisesti kaunista sarjaa. Ja tässä siis syödään ihmisiä ja veri ja sisusteet lentää! Silti se on vaan niin kaunista :). Ei sitä voi selittää, se pitää kokea! Suosittelen ehdottomasti vaikka miehen kainalosta käsin katsomista. Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin yhtään enempää kuin näitä lakkojakaan!

  1. Voi että miten hyvälle mielelle tulin tästä :) Kiitos <3

   Mä vertailin eilen uutta ja vanhaa pulloa ja uskaltaisin väittää, että suti on sama vaikka korkki on eri. Tosin vanhan pullon suti näytti vähän pulleammalta kuin uusi, mutta vaikka kuinka yritin saada suteja kuivaksi lakasta niin en voi varmuudella sanoa oliko tämä näkemäni ero todellinen vai ei. Kuvia en ottanut, koska niistä mitään eroa ei kyllä huomannut. Jos tilaat näitä niin haluan kyllä kuulla huomaatko eroa! :)

   Ja just tuossa ylempänä Dollie sanoi että Hannibal oli tylsä! :D kumpaa mä nyt uskon?!

   1. Laitoin kaksi lakkaa tilaukseen nyt kun näin sun kaikki kuvat! Oot sää kyllä ihan kone tekeen näitä swatch-kuvia. Mä odotan jo ihan piukeena täällä, että pääsen kokeilemaan uutta/vanhaa sutia. Uusi pullo ainakin on ehdoton parannus, kun lakan näkee edestäkin läpi (eikä vaan pullon sivulta).

    Nythän on muuten niin, että kannattaa uskoa mua tuossa Hannibal-asiassa. Aloin tänään katsomaan sarjaa alusta uudestaan. Ei kai se voi olla tylsä, jos sitä voi katsoa pari kertaa putkeen :). Erikoisena sitä voi kyllä joku pitää mutta mulle ainakin kolahti täysillä!

 4. Ravenstag on tästä setistä ehdottomasti mun suosikki! Ainakin nyt, kun en vielä ole nähnyt niitä vaaleita sävyjä. Muista sävyistä on nyt tosi vaikea valita suosikkeja. Tavallaan nuo jellyt on ihania, koska ne näyttää niin, no hohtavan sisältä päin. Mutta yleensä siihen tarvitaan tarpeeksi valoa. Noissa muissa kimallus on siinä päällä ja näkyy selvemmin. =)

 5. Oi onpa upeita kaikki :o Rakastan just tällaisia tummia syksyisiä lakkoja ja His Broken Heart kiinnitti eniten huomion. Harmi vaan että se vaatii 3 kerrosta.

 6. Onpa kaunis kokoelma! Säkenöiviä syksyisiä sävyjä ^_^

  Omiksi suosikeiksi nousi Ravenstag ja His Broken Heart <3

 7. Oh, I am so happy to find your blog! Mää opin suomea nyt koska mää muutin suomeen, ja tämä blog on hyvä koska voin lukea suomen teksteja, mutta tupla check englantia teksteja kun en tie mitä sanan tarkoita. Ahhh super hyvää, kiitos! Ja sinun kuvaa on super kauniita!!

  1. What an awesome comment!! :D Thank you! I’m happy to help! …Although I have to tell you that unfortunately I don’t always use these chapter-by-chapter translations because it takes a lot of time BUT there’s always a short translation at the end of the post. I use chapter-by-chapter translations in swatch posts and reviews where they are the most needed. I hope you’ll still visit my blog though! :)

   Your Finnish is pretty impressive already! If you don’t mind me asking, how long have you been here and where are you from originally?

   1. Ah that’s ok, still just reading it is good practice! I’ve been here about a year and a half but I’ve only been studying Finnish intensively about 5 months right now. I go to class every day, so it’s a lot of work! I’m glad it wasn’t too terrible lol ;;

Vastaa