Dot Dot Dot

Moikka! Pääsin tovi sitten jo lähestulkoon järkevään postausaikatauluun (eli postauksia oli ajastettuna pari kappaletta etukäteen, joten uusien juttujen kanssa ei koskaan tullut paniikkiaikataulua). Sitä auvoa kesti peräti kaksi viikkoa, ja sitten tulikin toi viimeviikonloppuinen Tallinnan reissu ja siinä se hieno etukäteispostaamisaikataulu sitten kosahtikin :D No, reissu oli tosi onneksi mukava, virkistävä, nauruhermoja kutkuttava ja kaikinpuolin joka pennin väärti. Blogiin tullaan jatkuvasti hakusanaparilla ”Tallinna kauneusmessut”, joten taidan kirjoittaa matkasta ihan oman postauksenkin. Kameraa en mukana kuljettanut, mutta ”onneksi” ostoksia on ihan riittävästi jotta saan niistä kuvamateriaalia…

Palataan Tallinnahommiin siis myöhemmin, nyt kynsiin!

.
.

Tein kesäloman kotiseutureissulla puolivahingossa ihan älyttömän mieluisan lakkauksen, joka ei koskaan päässyt blogiin saakka. Instagramissa se kyllä nähtiin kahteenkin otteeseen. Käytin alkuperäisessä lakkauksessa oranssinkeltaista ja keltaoranssia (TÄYSIN eri sävyt siis) Kikoa ja yhdistelmä oli ihanan pirteä ja mehukas. Kameraa ei silloin(kaan) ollut mukana ja siksi lakkausta ei nähty täällä. Onneksi voi aina matkia itseään!

.
.

Tälläkin kerralla käytin kahta Kikoa. Pikkurillissä ja nimettömässä on Kiko 458, murrettu roosa hienojakoisella kultaisella shimmerillä. Kaksi superhelppoa kerrosta riitti peittävyyteen. Muissa sormissa on vadelmanpunainen 488, jossa on pientä kultaista flakies-hippusta. Kaksi helppoa kerrosta riitti siinäkin. Sekä shimmer että flakies näkyvät kynsillä luonnossa mainiosti, mutta valitettavasti 488:n makrokuvat epäonnistuivat, joten sen lakan osalta joudutte nyt vain uskomaan mun sanaa.

Kiko 485
Kiko 485
kiko 485 kiko 488
.

Koristeluissa luotin pikkupilkkujen voimaan ja koska en ole erityisen luova, tein kynsiin tasan samat kuviot kuin ensimmäiselläkin kerralla. Pilkut tein jälleen kerran Sally Hansenin I Love Nail Art -koristelukynällä, joka on esiintynyt blogissa aiemmin ainakin täällä ja täällä .

.
.
.
.

Voisinko vaan tehdä tällaisia lakkauksia eri väreillä niin kauan, että mun käyttämättömät lakat on käyty läpi? Haittaisko? Joo? Ei? Tä?

Ai niin, onko moni teistä tulossa I Love Me -kauneusmessuille Helsinkiin tulevana viikonloppuna? Minä ja Sissi ollaan lauantaina ja sunnuntaina Cesarsin pisteellä messukissoina (:D)! Meitä saa jututtaa, pällistellä, rapsuttaa ja ruokkia. Painotan tuota viimeistä :D Opastetaan tuotteiden valinnassa, höpötellään kaikkien kanssa jotka haluaa meidän kanssa jutella ja jos vaikka leimaus tuntuu vaikealta oppia, voidaan paikan päällä kädestä pitäen opettaa! Tuutteko moikkaamaan meitä? :) Täällä lisätietoa Cesarsin pisteestä!

Translation: I’ve been totally MIA for a few days, because I visited Tallinn Beauty Expo in Estonia this weekend and they didn’t have wi-fi anywhere in that country :D It was a fun trip and bought a bunch of stuff, but more on that later. Today I’m showing you a re-creation of my own mani! Last summer I did a polka dot mani that I really liked but never got around taking proper pictures of it. I posted the mani on IG but that was all. It was time to show that older mani some well-deserved love so I re-created it with different colors :) I really like it this time around too! I used KIKO 485 (muted rosy pink with golden shimmer) and 488 (raspberry red with gold flakies). Both had excellent formula and opaque after two coats. For the dots I used Sally Hansen I Love Nail Art Pen. Super easy and fun-looking, just the way I like it! Maybe I’ll just do this mani over and over again until I run out of untried polishes….:D

Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

28 kommenttia

 1. Herkkukynnet suorastaan! Sain itsekin vihdoin kotiutettua Anttilasta pari noista kynistä. Pitänee kokeilla joku päivä :)

 2. Nätti lakkaus, nuo SH:n kynät olisi kyllä jostain bongattava! :) Saatan ehkä tulla tökkäisemään teitä, sillä Cesarsin osasto on katsastettava joka tapauksessa ja näillä näkymin messuilupäivä olisi lauantaina :)

 3. Tuun kyllä katsomaan, mutta en voi luvata että uskaltaisin puhua! :x Oon niin helkatin ujo. Voin tarjota karkkia, jos saan sitä hommattua mukaan. :D

  Tosi kaunis manikyyri, muuten. Taisinkin saada noista idean omiin messukynsiin. :)

 4. no on oikein söppänät! Minä tässä parin päivän nesteytyksen, mielikuvaharjoitteiden ja jarisarasvuotsemppauksen jälkeen yritän aktivoitua blogikommentoinnin suhteen! Niin pitkälle sentään en oo päässyt että johonkin messuille lähtisin. Harmi sinänsä, sun vetämän leimaustuton missaaminen harmittaa jo ajatuksen tasolla ihan vietävästi!

 5. Mä olen lauantaina tulossa sinne messuille. Pitää kyllä varmaan jättää luottokortti kotiin XD

  Tykkään näistä kynsistä! Mulle saattaa iskea hirveä tuska, koska omat kynnet pitää sitten lauantaina olla sen näköiset, että niitä kehtaa vilauttaa. ;)

 6. Cesarsin sivulla blogisi on muuttunut Waisting Lifestyleksi! =DD

  Ehkä nähdään messuilla, aikeena on siellä kyllä pyörähtää lauantaina. :)

 7. Ihanat pilkkukynnet! Noi messut tulee niiin koitumaan miun lompakon kohtaloksi, kyllä siellä sen verran kaikkea ihanaa näyttäis olevan. Itsellä tosin sinne suunta jo perjantaina :)

 8. jätin tiedätkö päivällä tänne sellaisen huolitellun, hauskan ja sopivan pitkän, kaikin puolin laadukkaan kommentin. Tämä sinun saatanan wordpress sanoi siihen että ”looks like you have said this already. Comment deleted”. Nyt tyydyn sanomaan vaan että nätit on. Piste.

  1. mitä ihmettä, en vaan ollu hyväksyny sitä kommenttia vielä, mikshän se niin sanoi o.O no turhaan hiillyit kuitenki, siellä lepää :D

 9. Kivat kynnet! :) Tuli otsikosta heti mieleen tämän hetken salainen paheeni eli unelmien poikamiestyttö :D Messuilla sitten tavataan, kynsitarvikevaraston täydennys odottaa, jee!

Vastaa