Tutoriaali: kesäkynnet / Summer nails tutorial

JESSSS hyvät säät tuli takaisin! Sen kunniaksi blogissa tällä kertaa ylipirteät kesäkynnet ja samaan rahaan vielä tutoriaalikin. Oon tehnyt liukuvärjäysohjeet aiemminkin ja ne löytyvät tuolta tutoriaalit -välilehdeltä, mutta koska oon tämmöinen yhden tempun sirkusponi niin liukuväri esiintyy tässäkin tutoriaalissa. Minkäs teet kun en muuta osaa :D No ei, oikeasti CesarsShop pyysi multa kesäkuun uutiskirjeeseen tutoriaalia ja mulla oli päähänpinttymä juuri tällaisesta lakkauksesta, joten lätkäisin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Nämä hellekynnet on aika idioottivarmat toteuttaa ja helposti muunneltavissa.

 

.
.

 

Näitä tarvitset:

-alus- ja päällyslakka (minä käytin HK Girl Stuck On Bluta ja HK Girl Top Coatia)

-kolme värilakkaa ja glitter (tässä OPI:n I Just Can’t Cope-acabana, Where Did Suzi’s Man-go, Toucan Do It If You Try ja Delush Polish Star Gazer)

-pala meikkisientä ja vanupuikkoja

-pahvinpalanen alustaksi

-pieni sivellin siistimistä varten

.
.
.
OPI I Just Can’t Cope-acabana, Where Did Suzi’s Man-go, Toucan Do It If You Try, Delush Polish Star Gazer

1) Levitä aluslakka kynsille ja anna kuivua hyvin. (…joo, kynnet on hurjan värjäytyneet, koska minä pässi käytin kuukausien ajan pelkkää hoitolakkaa aluslakkana…)

.
.

2) Lakkaa kynnet vaaleimmalla sävyllä, yksi kerros riittää. Tuloksen ei tarvitse olla täysin tasainen, koska päälle tulee vielä liukuväri.

.
.

3) Kostuta meikkisienen pala vedellä ja kuivaa ylimääräinen kosteus talouspaperiin. Aavistuksen kostea sieni imee lakkaa itseensä vähemmän kuin täysin kuiva sieni, eikä myöskään irrota nukkaa lakkaukseen. Sudi värilakat allekkain sieneen vaaleimmasta tummimpaan. Lakka kannattaa levittää sieneen summittaisesti, jotta värien rajat on helpompi häivyttää kynnelle töpöteltäessä. Astetta fiksumpi tyyppi suojaa kynnen vierustat lakkasotkuilta esim. teipillä, pöljempi tapaus (kuten allekirjoittanut) huolehtii sotkujen siivoamisesta myöhemmin.

.
.

4) Paina sieni kevyesti kynnelle ja töpöttele sientä kynnellä edestakaisin, jotta lakkojen rajat ovat mahdollisimman huomaamattomat. Lopeta ajoissa – jos sieni tuntuu takertuvan kynteen, olet töpötellyt liian kauan ja sieni on päässyt kuivumaan. Lisää uutta lakkaa sieneen jokaisen kynnen jälkeen.

.
.

5) Kun kaikki kynnet on käyty läpi sienen kanssa, lisää pikakuivattava päällyslakka ja anna kuivua kosketuskuivaksi. Päällyslakka siistii liukuvärin tasaiseksi, ilman sitä liukuvärjäys näyttää huokoiselta.

.
.

6) Laita glitterlakkaa lammikoksi kartonkipalaselle ja ota lakkaa vanupuikkoon. Töpöttele vanupuikolla glitteriä vinottain kynnen juuresta kynnen kärkeen. Vanupuikkoa käytettäessä suurin osa glitterin kirkkaasta lakkapohjasta imeytyy vanupuikkoon, ja näin lopputuloksesta tulee tasainen eikä kynsillä ole ylimääräistä lakkamähmää.

.
.
.
.
.
.

7) Pyyhi lakkasotkut sormenpäistä kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanupuikolla. Levitä kynsille pikakuivattajaa toinen kerros, anna kuivua ja viimeistele siistiminen kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla ohuella siveltimellä.

.
.
.
.

Done and done!

.
.

Delush Polishin Star Gazer on kyllä aivan ihana, taas tekee mieli käyttää sitä kun katson näitä kuvia. Hyvän tuulen glitter :)

Delush Polish Star Gazer
Delush Polish Star Gazer

Käytetyt lakat olen saanut Cesarsilta Where Did Suzi’s Man-Goa lukuunottamatta. Cesarsin sivuilla on muitakin lakkaustutoriaaleja ja niitä tulee lisää kuukausittain. Koko listan löydätte tästä.

Tsemppiä loppuviikoon!

Translation: Here’s a tutorial for a bright Summer manicure I did for CesarsShop’s news letter and website. The pics are quite self-explanatory so I won’t translate the whole thing, but please do ask if you want any details in English. I always do gradients with a make-up sponge and I recommend you water it first, that way the sponge won’t suck in all the polish and also won’t leave any fuzz behind. Just be sure to squeeze the excess water out so polishes won’t lose any of their pigment! Polishes used here are OPI I Just Can’t Cope-acabana, Where Did Suzi’s Man-go, Toucan Do It If You Try ja Delush Polish Star Gazer (which I LOVE, by the way). All the products were given to me by CesarsShop except for OPI’s Man-go.

Thanks for stopping by and have a nice day :)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Mahtavaa! Kiitos Emma, nyt tällainen tumpelokin uskaltaa kokeilla! :) Ja mun mielestä ihanat kynnet, mielettömän kesäiset.

 2. Ihanat ja pirteät kesäkynnet. :) Huononkin päivä parantuisi varmasti kun vilkuilisi näitä kynsillä. :) Onpas kyllä suloinen tuo glitter. Tahtoo!

  1. Kiitos! :) Cesarsilla tais vielä olla jäljellä tuota Delushia, suosittelen kyllä! Glittereitä on tosi paljon eikä niitä tartte yhtään kalastella, olin vaikuttunut :D

 3. Ahahaha one trick pony, tikahdun… XD Mutjoo, nää on kyllä ihanan pirteät kesäkynnet. Väreiltään eivät tietenkään olisi mun kynteni alkuunkaan, mutta sulla niitä katselee ilokseen :)

  Noi sun kynnet on kyllä aika hurjan väriset, kattelin niitä silloin aiemmin kun tuo tutorial julkaistiin ja mielessäni mietin että apua, eikö sulla ole First Base toiminutkaan, mutta tulihan se selitys sitten kuitenkin :)

  1. Hehe, kiitti :)

   Toi kuva kyllä saa kynnet näyttämään vielä värjääntyneimmiltä kuin ne onkaan, näissä kuvissa ihokin on oudon värinen :D mut joo, koko ajan kynnet menee parempaan suuntaan, kestää vaan hirveen kauan että värjäytymät kasvaa pois :( syytän Scientifiquen ja Nailtritionin yhdistelmää, molemmissa kun on sitä kellastuttavaa ainesosaa, olikohan se nyt formaldehydi sitten. Käytän nyt First Basea ja Stuck on Bluta sekaisin ja yhtään lisää värjäytymää ei ole tullut :)

 4. Mun kynsihulluus muuten alkoi aikanaan siitä, että löysin ton sun liukuväritutoriaalin ;) Ehkä vuosi sitten tai jotain. Näin jossain liukuvärjätyt kynnet ja oli pakko kokeilla.
  Nämä kynnet kyllä pistää toivomaan, että voisin käyttää oranssia tai keltaista. Ehkä mä kokeilen vihreällä ja keltaisella samaa hommaa =)

 5. Ihan mielettömän ihanat kynnet ja hyvä tuto, pitää itsekin vihdoin ottaa asiaksi kokeilla tuota liukuväriä noin! Ja tein tämän postauksen johdosta yhden ebay-ostoksenkin, tuollaisen lasisen dappen dishin :DD Varmaan jokaisessa mun ebaypaketissa on lukenut dappen dish ja nyt mä saan sellasen oikeesti!

 6. Kiitos tästä inspiraatiosta! :) Tuli hehkuvan lime-ruohonvihreä liuku ja Electric Lemonade -glitteriä.

Vastaa