Geeliharjoittelut jatkuu, osa kolme

Mulla oli iso rimakauhu päällä kun piti alkaa tehdä kolmansia geelikynsiäni, koska ne edelliset oli jotenkin niin työläät enkä ollut lopputulokseen kovinkaan tyytyväinen. Onneksi tuttu ja turvallinen Maija suostui ko. blogikirjoituksen nähtyäänkin koekaniiniksi, ja tällä kertaa kaikki sujuikin huomattavasti kivuttomammin. Asiaa saattoi auttaa se, ettei tällä kertaa tehty kynsiä yöllä :D

Maija halusi lyhyehköt, hieman pyöreäreunaiset ja luonnollisen näköiset kynnet. Tällä kertaa jopa onnistuin välttymään ilmakuplilta! En tiedä mitä ihmettä mä viimeksi olen tuuskannut kun sain niin tolkuttomasti niitä kuplia aikaan, mutta nyt se ongelma loisti poissaolollaan.

Värit näissä kuvissa on hienosti pielessä, ei kynnet oikeasti ole tuollaiset violetit…huoh.

Aikaa näihin meni ruokataukoineen 4 tuntia, viimeksi sain kulumaan saman ajan ilman yhtäkään taukoa. Edistystä siis! Onhan tuossa kynnen päällysosan muodossa vielä tekemistä, mutta kyllä vielä joku päivä…

Seuraava koekaniini tulee huomenna. Ehdin siis tehdä yhteensä kolmet kynnet ennen seuraavaa koulutuspäivää. Ei kovin paljoa, mutta en yksinkertaisesti ole ehtinyt tehdä enempää, vaikka harjoituskappaleita (lue: todella luottavaisia kavereita) olisikin riittänyt. Olis todellakin kiva saada isolla kädellä lyhennettyä tuota kynsien tekoon kuluvaa aikaa, niin geelien tekoa voisi kivuttomammin harjoitella myös arki-iltoina.

Mulla on aivan tolkuttoman kiireinen viikko edessä, joten koitan tänä iltana vielä ajastaa ainakin yhden postauksen varmuuden vuoksi, jos en pääsekään reaaliajassa tänne löpisemään :)

Translation: Here’s a third go at gel nails w/ my friend Maija. This round was a lot less pain-staking than the last one. And behold – no air bubbles! Yey! These took me 4 hours including breaks, last ones took 4 hours without breaks so apparently I’m getting faster. Phew.  

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. No niin. Sieväthän niistä tuli. Ja nätit ja sirot ja kauniita ja luonnollisen näköset, niinkuin kaniini oli toivonut. Siis koekaniini. =)
    Reipas tyttö !!! =D

Vastaa