Stamping Saturday: Sheer Tints

IT-tuki palasi tänään Intian työmatkaltaan kuumeen, flunssan ja tuliaisten kera. (Heti uskomattomista tuliaisista toivuttuani hoksasin ruveta hysterisoimaan taudin olevan malariaa, mutta hetken googlailun jälkeen alan vakuuttua siitä, että flunssa saattaakin olla ihan vain flunssa :D) Räkäinen ritarini toi mulle tuliaisiksi L’Occitanen sheavoi-käsirasvoja, Diorin kesäkokoelman Sundeck-luomiväripaletin, suklaata, teetä ja viisi aitoa, käsinkudottua kashmir- ja kashmir-silkkihuivia. Oumaigaad. En oo ikinä omistanut mitään kashmirtuotetta (tekokuidut wadaaaap), saati sitten ykkösluokkaista sellaista. Nyt voin kääriytyä huiveihini pussailemaan Dior-palettiani (sellaistakaan en oo koskaan omistanut) ja kuvitella miltä tuntuis olla rikas :D Mulla on parhausmies!

Ennen kuin ylitän pohjattoman ärsyttävyyden rajan hehkutuksellani, ohjaan huomionne kynsiin. Leimauslauantai on täällä taas ja oon vallan tyytyväinen tämän päivän aikaansaannokseen.

.
.

Luin pari viikkoa takaperin Of Life and Lacquerista tämän postauksen, jossa Cynthia leimasi valkoisella violetin lakan päälle ja suti päälle kerroksen violettia OPI:n Sheer Tint -päällyslakkaa. Ostin jo tovi sitten minisetin Sheer Tint -päällyslakkoja ja sain em. postauksesta idean kokeilla niitä kaikkia kerralla leimausten päällä.

(Niille jotka eivät ole HC-lakkaharrastajia: OPI:n Sheer Tints -lakat ovat päällyslakkoja, jotka on kevyesti sävytetty. Niillä voi luoda vesivärimäisiä efektejä valkoisen lakan päälle tai muuttaa värillisen lakan sävyä hieman toisenlaiseksi. Toki päällyslakkoja voi myös sekoittaa ja kerrostaa toistensa päälle uusien sävyjen aikaansaamiseksi. /opetus päättyy.)

.
.

Lakkasin kynsille kerroksen Essien Licoricea ja leimasin päälle Konadin valkoisella lakalla seeprakuvion MoYoun Pro collection 03 -laatasta. Odotin valkoisten leimojen kuivumista hetken ja aloin sutia Sheer Tintsejä summittaisesti kynsille. Lakkasin yhden kynnen kerrallaan, koska ajattelin että sävyt sekoittuvat sujuvammin sillä tavalla ja oikeassa olin. Lakkojen koostumus on ihan kummallinen, vähän kuin hunajaa. Lakkoja ei voi työstää kauaa tai ne liisteröityvät, joten sukkela sutiminen on tarpeen. En yleensä suosi OPI:n minipulloja, mutta Tintsien kanssa ne ovat hyvä valinta, koska pienellä sudilla on helpompi toimia kun tarkoituksena on saada useampi sävy samaan kynteen.

opi sheer tints
.
.
.

Vesivärityylisen lopputuloksen aikaansaaminen oli Tintseillä aivan luvattoman helppoa. Mustan päällä lakat ei näy, joten heiluttelin sutia menemään miten lystäsin ja jokainen kynsi onnistui. Todellakin idioottivarmaa! Laitoin vielä varmemmaksi vakuudeksi HK Girlin koko hoidon päälle, koska en uskaltanut luottaa siihen että Tintsit kuivuisivat tarpeeksi nopeasti nukkumaanmenon kynnyksellä, vaikka päällyslakkoja ovatkin.

.
.
.
.

Tämä lakkaus on mulla vieläkin, vaikka oikeasti mun olis pitänyt siirtyä swatchaamisen pariin. En vaan oo raaskinut luopua näistä :) Ehkä mä swatchaan viikonlopun aikana kasan lakkoja ja teen tämän lakkauksen sitten uudestaan? Tykkäättekö te? :)

Translation: I read this post on Of Life and Lacquer a few weeks back and it gave me an idea. Cynthia did a beautiful mani with OPI A Grape Affair, white stamping and a lilac Sheer Tint called Don’t Violet Me Down. I wanted to try the same idea with all the Sheer Tints I have. You know, more is more and all that jazz. I started with Essie Licorice (one coat) and stamped the zebra pattern (MoYou Pro Collection 03) with Konad white stamping polish. I let the stamping dry for a while and then added Sheer Tints top coats. I did one nail at a time to ensure that different shades blended well, and finally added one coat of HK Girl Top Coat. Since Sheer Tints don’t show over black, I didn’t have to plan a bit – I just polished away randomly and this is what I ended up with :) Formula on all the Tints was the same: really weird and honey-like. You have to be careful not to overwork the polishes since they tend to turn gooey really fast, so just work quickly and use a light hand and you’ll be fine. I hope you like my Stamping Saturday mani and thanks for visiting! :)

Kurkkasitko jo nämä?

31 kommenttia

 1. Tykkään! Nää on upeat 8) Itellä ei vielä noita sheer tintsejä ole, ja koitan taistella vastaan ja hokea etten tarvii niitä:D

 2. Kuvien perusteella olisin luullut, että oot leimannut valkoisen päälle mustalla. :D Hyvin ne on kyllä onnistuneet. :)

  Ja sulla on kyllä parhausmies! :)

 3. Tää on tähän mennessä ainut lakkaus, joka on saanut mut miettimään että saishan noilla tintseillä jotain kivaakin aikaseks. Eli ihan sikaälyttömäntörkeen upeet kynnet!

 4. Ihanat lakkaukset ja ihana mies :D Aina kun nään tälläisiä onnistuneita Sheer tints -lakkauksia, niin mua niin kuin lievästi himoittaisi hankkia nämä itselleenkin. Jos niitä vaikka joskus sitten kokeilisi.. :)

 5. Tosi upeat kynnet! :) Minäkin luulin että olet leimannut mustalla valkoisen päälle. En ole tajunnutkaan että noita sheer tints -lakkoja voi surutta laittaa leimojen päällekin! En ole nimittäin vielä kerennyt testailla omia sheer tints-lakkoja. Täytyykin muistaa tuo :)

  1. Kiitos! Ajattelin tehdä vielä sellaisen lakkauksen missä leima ei peitä koko kynttä, jospa sitten ei näyttäis siltä kuin olisin leimannut vaan mustalla! :D Sitäpaitsi Tintseillä oli niin kiva värkätä että haluan koittaa niitä pian uudestaan!

 6. Tykkään! Tykkään oikein paljon! Kyllä se nyt vaan on niin että meikänkin täytyy nää tintsit hankkia, niillä on nyt toteutettu niin monta upeaa lakkausta. Toivottavasti niitä saa vielä jostain :D

  1. Jee, kiitos! :) Kyyyllä näitä vielä saa, Kauneudenkauppakin vasta mainosti näiden saapuneen heille :) Sais kyllä tulla ihan vakiovalikoimaan!

 7. This is so awesome it hurts! The more you all use those tints and show how awesome they are the more I need them. Love that you’ve been joining us every Saturday.

  1. Haha, thank you! This was my first mani with Sheer Tints but I can safely say that it wont be my last, I liked them a lot! Thank you for having me :)

 8. Ovelan näköiset =P Mä jotenkin ensin luulin, että leimasit mustalla tommoisen pohjan päälle, mutta koko homma olikin ihan päin vastoin! Ihanan raikas lopputulos =)

Vastaa