Picture Polish Week: Cyan & Storm

Picture Polish -teemaviikko jatkuu sinisen sävyin. Tämän päivän lakkaus on härski kopio: bongasin aivan ihanan lakkauksen Stampoholic’s Diaries -blogista ja rynnin samantien lakkauspisteen ääreen tekemään samanlaista. Idea on tosi simppeli ja siksi juuri varsin toimiva. Jos ette muuten vielä ole Stampoholic’s Diaries -blogiin tutustuneet niin suosittelen lämpimästi! Blogi on tosi uusi vielä, mutta Natashan kuvat on nättejä ja lakkaukset aivan ihania. Tekisi mieli kopioida kaikki! Siinäpä idea seuraavaan teemaviikkoon sitten…

picture polish cyan swatch
.

Varoitan jo nyt, että mulla ei taaskaan ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa käyttämistäni lakoista. Cyan on yksi Picture Polishin monista bloggaajalakoista ja sen on suunnitellut Chit Chat Nailsin Martha. Turkoosi Cyan on täynnä hentoa holoshimmeriä ja lopputulos on todella raikas ja kaunis. Ehdottomasti yksi kauneimpia sinisiä lakkoja mun kokoelmassa. Tai maailmassa.

picture polish cyan
.

Koostumus oli tietysti myös miellyttävä, kaksi kerrosta lakkasin ja kolmattakin harkitsin, mutta aika peittävä tämä kahdellakin jo on.

Etusormessa ja pikkurillissä on Picture Polishin Storm, valkoinen mattaglitter, jota töpöttelin kynnelle vanupuikolla.

.
.

Nimettömään leimasin MoYou Londonin Festive 06 -laatasta neulekuvion Konadin valkoisella. Alkuperäisessä lakkauksessa on käytetty vielä mattapäällyslakkaa, mutta minä en raaskinut, kun Cyanin sävy ja kiiltävä pinta olivat niin kauniita sellaisenaan.

moyou london festive 06
.
.
.
.
.

No niin, keksittekö muka jonkun kauniimman turkoosin/sinisen lakan kuin Cyan? I dare you!

Translation: Picture Polish Week, Day 2! Today I’m showcasing Cyan and Storm. I was inspired by Natasha from Stampoholic’s Diaries. She did this amazing mani a few weeks back and I liked it so much that I immediately re-created it! Btw, if you aren’t familiar with Natasha’s blog I strongly recommend you check it out – as far as I know her blog is relatively new but her pics are already really pretty and her mani’s are just pure gold! Simple, elegant and interesting. So thank you Natasha for the inspiration and keep doing what you’re doing! :)

There’s another blogger to thank too – Martha from Chit Chat Nails designed Cyan, which is probably the most beautiful turquoise polish I’ve ever laid my eyes on! The unique shade and the holo shimmer…swoon-worthy! The formula was very smooth and easy to apply and I received good coverage with just two coats. On my index and pinkie I have Storm which I applied with a Q-tip. Ring finger was stamped with Konad White and MoYou London Festive-06 plate. 

Thanks for visiting today!

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Tää on kyllä aika paha haaste! Ehkä mä henkilökohtaisesti väittäisin Whimsyä jopa kauniimmaksi ja Fool’s Gold iskee enemmän muhun kuin tämän Cyan. Mutta nätti se on tämäkin, kuin sika pienenä :). Olen niin kade sun kynsistä btw :).

  1. Whimsykin on kyllä nätti, mutta en ole sitä tullut ostaneeksi :)

   Älä kadehdi, kohta sullakin on taas mahottomat stiletot! :)

 2. Mä en ymmärrä miksi välttelen näiden ihanuuksien lakkaamista? Pelkään varmaan että pilaan sen ihanuuden tekemällä kamalat kynnet… :D Mutta joo, samaa mieltä Cyanista, mielettömän upea! :)

  1. Mulla on ollu Lakodomin kanssa just tuo sama fiilis, ja yllätys yllätys niinpä mä sitten onnistuinkin tekemään kamalan lakkauksen sillä ja varmaan jätän julkaisematta koko paskan :D

 3. En keksi. Cyan on kyllä ihan hengästyttävän kaunis ♥ Ja koristelut ovat tosi onnistuneet; lakkakin pääsee silti mukavasti oikeuksiinsa :)

  1. Niinhän se on :) Joo, siksi minäkin tähän koristeluun ihastuin alunperin, kun jätti lakkaa kivasti näkyviin :)

 4. Nää on kyllä ihan tuskaisia postauksia, kun mä en saisi enää mitään ostaa tässä kuussa. =S En kyllä jotenkin tajunnut, että tämä Cyan on noin mahdottoman nätti. =) Tämä menee kyllä ostoslistalle!

 5. It is so good to know, that people like what you are doing. I am very grateful for your lovely words!
  You chose gorgeous polishes for this design and it looks really good! Regards, Natasha

Vastaa