Seiloria ja stamperia

kiko 510 swatch moyou london sailor collection

Kävin paukkupakkasten aikaan Sissin, Murmiksen ja lukuisten muiden bloggaajien kanssa tutustumassa uudistettuun Silja Serenadeen (kuvamateriaalia Instassa), ja KERRANKIN tein teemaan sopivat kynnet! Asiaa auttoi se, että halusin testailla Clear Jelly Stamperin (aiempi postaus leimasimesta täällä) uutta lisäosaa, eli pehmeämpää Super Soft -leimasintyynyä.

Alkuperäinen CJS:n kirkas tyyny on hyvin kiinteä mutta kimmoisa, ja se tuntuu kieltämättä alkuun oudolta löllöleimasimiin tottuneelle. Super Soft -versio on pehmeämpi ja ennenkaikkea tahmeampi, mutta ei yhtä löllerö kuin vaikkapa pehmeä Jumbo Stamper. Sanoisin, että jotakin Creative Shopin leimasimen ja löllöleimasimen välistä. Yritin ottaa havainnollistavia kuvia, mutta se ei onnistunut. Tyynyn erilaisuuden tuntee, mutta ei se kuvissa näy. (… jjja tässä vaiheessa olen todennäköisesti menettänyt kaikki ne lukijat, jotka eivät pidä leimasimien ominaisuuksia yhtä kiehtovana kuin tähtitiedettä tai Netflixiä)

kiko 510 swatch moyou london sailor collection
.

Oon lukemattomia kertoja kuvitellut mielessäni lakkauksia, joissa on kahdet leimaukset: simppeli taustakuvio ja sen päällä yksittäinen kuvio. En oo kuitenkaan aiemmin tehnyt sellaisia, koska ajatuskin päällekkäisten leimausten kohdistamisesta tavallisella leimasimella aiheuttaa mieliteon haudata kaikki leimausvälineet takapihalle ja poistaa blogi Internetistä. Vaan eipä enää!

Lakkasin kynnet ensin Kikon harmaanvioletilla lakalla nro 510. Älyttömän elegantti ja tyylikäs sävy, jonka sitten näemmä peitin liki täysin leimauksilla…en vaan hahmota leimauskuvioiden peittävyyttä! No kuitenkin, ensimmäinen leimausrundi toteutettiin Dashican valkoisella lakalla ja aaltokuviolla MoYou Londonin leimauslaatasta Sailor 04. Halleloo, aallothan meni ihan linjaan keskenään! Tästä voimaantuneena leimasin päälle vielä Dashican mustalla lakalla ankkurit ja tähdet. Kuva on MoYou Londonin laatasta Sailor 01.

.
.

No, eihän nuo ankkurit ihan keskellä kynttä (tai suorassakaan) ole joka kynnessä, mutta en IKINÄ olis pystynyt lähimainkaan näin koherenttiin kokonaisuuteen tavallisella leimasimella. Super Soft -leimasintyynyssä vain hämäsi se, että näkyvyys vähän vääristyy tyynyn reunoilla enkä todellakaan tajunnut ottaa huomioon sitä, että tyyny pullistuu keskeltä ulospäin ja näin ollen leimasimen keskiosa saavuttaa kynnen aiemmin kuin uskoisi. Muutama ”oho hupsista s%&tana” -hetki siis koettiin, mutta pikkuhiljaa sain homman groovesta kiinni.

Super Soft -tyyny nosti ihastuttavan tarkasti kuvion laatalta. Ankkurikuvio on oikea tulikoe, sillä siinä on teräviä kärkiä, pieniä tähtiä pienine sakaroineen ja jopa köysikuvio ankkurin yhteydessä. Ja ne kaikki erottuu! Loistava suoritus leimasimelta! Ihan oli olo ku jääkiekon MM-finaalissa vuonna ysiviis kun jännityksestä hikisin kämmenin nostin leimasimen laatalta ja näin kokonaisen kuvion siinä. Huhhhhuh. Käytin Super Softin kanssa samaa kieräytystekniikkaa laatalla kuin originaalin tyynynkin kanssa.

.
.
clear jelly stamper super soft
.
.
.

Super Softia on saatavilla joko irrallisena tyynynä tai kokonaisena leimasimena. Kirkas leimasintyyny on herkästi vaurioituva, mutta itse ainakin sain vaihdeltua tyynyjä leimasinvarteen ihan ilman ongelmia. Clear Jelly Stamper -tuotteita ei enää tule CesarsShopiin lisää kun ne loppuvat, ja jäljellä olevat on hyvässä alessa nyt, joten toimikaa jos Super Softia haluatte kokeilla :)

(Leimasin saatu Cesarsilta, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Here’s Clear Jelly Stamper Super Soft (press sample) in action! This is the first double-stamping design I’ve ever managed to pull off properly to all 10 nails – thank you nail polish Gods for bringing CJS into our lives. Sincerely, every single nail art addict.

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Oli kyllä mukava keikka. Kiitos seurasta. Ja kun olen nuo kynnet livenäkin nähnyt niin voin sanoa, että todellakin hienot! Mun kaukoputkileimasin odottelee vielä testaamista ja mulla onkin vain se alkuperäinen kovempi tyyny.

  1. Kiitos itsellenne :)

   Mä oon yllättävän hyvin tullut sen kovemmankin tyynyn kanssa toimeen, vaikka aluksi tuntui oudolta.

 2. Kiva lakkaus ja ihana tuo kiko <3 Mun ei oo tullut hankittua tätä läpinäkyvää leimasinta, en tiedä pitäisikö :D Tarvinko mä tuota, vai avaiskohan se ihan uusia ulottovuuksia leimaamiseen :D Valintojavalintoja.. Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos!

   No siis MUN mielestä tää tietty on aivan ehdoton väline, mutta mulla onkin näemmä vähän tapana kerätä kaikki mahdollinen leimaukseen liittyvä rompe :D

   Hyvää viikonloppua myös sulle :)

 3. Mä luulin Instan kuvien perusteella, että nuo ankkurit on decalit! :O
  Mulla on kummitellut mielessä raita+decalit-yhdistelmä ja näiden perusteella kantsii kokeilla. Mun mielestä Kikon kauneus näkyy vielä leimasta huolimatta, don’t worry.
  Kivaa viikonloppua! :)

 4. Tosi nätit kynnet! Musta ainakin leimasimen ominaisuudet on tosi kiehtovaa kuultavaa :) Mua vähän harmittaa, että ostin kovan Clear Jelly Stamperin, koska olisin tykännyt pehmeästä enemmän, mutta en ehkä tarvitse kuitenkaan molempia.

  1. Kiitos!

   Voithan ostaa vaan sen pehmeän tyynyn? Se ei nyt alessa niin hirveenä maksa :) Mutta jos tulee toimeen sen kovemmankin kanssa niin ei tuo Super Soft sitten NIIIIIN erilainen ole. Riippuu vähän millaisesta välineestä pitää eniten :)

 5. Mä luin ihan keskittyneenä ja nyökytellen tätä postausta. Ei tulisi mieleenkään, ettei olisi kiinnostavaa. XD Mulla on sentään nää molemmat leimasimet ja aika hyvä valikoima muitakin. Se ei kyllä mitenkään vähennä tällaisten postausten kiinnostavuutta!
  Nää sun kynnet on muuten mielettömän hienot! En olisi ikinä arvannut, että tässä on kahdet leimat päällekkäin! Tuo Kikon on muuten todella kaunis väri!
  Mulle on tälle viikonlopulle varattu aikaa, että opettelen käyttämään näitä leimasimia kunnolla! Ehkä maanantaina sitten tuloksia!

 6. Huh onneks ehdin tilata tän super soft leimasimen, en tiennytkään ettei niitä tule enää myyntiin kun ne loppuvat. Ihanat seilorikynnet, näyttää tuo leimasin toimivan erinomaisesti ainakin sinun hyppysissä :).

Vastaa