Picture Polish Week: Siren Song

Tänään vuorossa on vähän vanhempi PP:n lakka, nimittäin Siren Song, jonka on suunnitellut Rebecca Likes Nails -blogin kirjoittaja. Mulla meni muuten ihan älyttömän kauan tajuta, että lakan nimi tarkoittaa seireenin laulua eikä sireenin ulinaa :D Ihmettelinkin että miten tällainen hempeä minttulakka liittyy mitenkään sireeneihin…kyllä ihminen on sitten fiksu!

Picture Polish Siren Song
.

Siren Song on vaalea mintunvihreä lakka, jossa on hopeista kimalletta joukossa. Kimalle on rouheampaa kuin shimmer, mutta pienempää ja sileämpää kuin glitter, joten en oikein tiedä millä nimellä sitä kutsuisin. Koostumus lakassa on vaivaton, kynsillä kolme ohutta kerrosta.

Siren Song on ollut mulla jo pienen iäisyyden, varmaan lähes vuoden, enkä ole ennen tätä lakannut sillä. Lakka näytti pullossa siltä, että hopeista hitulaa on aivan valtavasti, enkä siksi jotenkin innostunut siitä. Todellisuudessa hopeashimmer onkin paljon huomaamattomampaa ja hillitympää kuin mitä pullon perusteella luulisi, ja lakka myös kuivuu sileäksi runsaasta kimallemäärästä huolimatta. Turhaan siis marinoin tätä siellä käyttämättömien lootassa…

vinyl it up anchor vinyls
.

Tarut kertovat seireenien houkutelleen laulullaan (ja tisseillään) merimiehiä luokseen, joten tietysti lakka piti koristella seiloriaihetta sivuten. Keskisormessa on ankkurivinyyli, joka on peräisin Vinyl It Upista.

Nimettömän tekstuurilakka on Lumenen Hopeahiekkaa / Silver Sand. Hopeisen tekstuurin terästäjänä on kuparisia glittereitä. Koostumus oli oikein kiva ja peittävä, kynsillä muistaakseni kaksi tuhtia kerrosta.

Lumene silver sand hopeahiekkaa
.
.
.
.
.

Kuulin muuten pikkulinnuilta, että Cesarsille on muutaman päivän sisään tulossa täydennystä Picture Polisheihin ja tilauksen mukana tulee myös parikymmentä uutta sävyä valikoimaan! Jes! Kohta mulla on ainekset teemakuukauteen :D

Translation: Siren Song, silver-copper texture polish from Lumene, anchor nail vinyls from Vinyl It Up and a few studs. Simple ingredients and a very pleasant result! Siren Song has just the right mint green shade and the silver shimmer running throughout the polish makes it stand out from the rest. Formula was really good as well. Siren Song does need three coats for full opacity but it so easy to apply that I don’t mind one bit. Thank you Rebecca Likes Nails for designing such a beautiful polish! 

Kurkkasitko jo nämä?

13 kommenttia

 1. On tää kyllä niin nätti! Hemppis kuin mikä. Ja tuo Lumene mua kaihertaa aina kun näen sen jonkun kynsillä. Se on niin täydellinen ja mä menin ja missasin koko lakan (kuten myös kultaisen). Upea yhdistelmä :).

  1. Kiitos! Eikö tota Lumenea enää myydä vai? :o Lopputulos on kyllä hyvin samankaltainen kuin OPI:n It’s Frosty Outsidessa, joten kyllä silläkin pärjää :)

   1. Mä en ole törmännyt näihin Lumeneihin vaikka aina yritän bongailla marketeissa. Onneksi on sentään tuo OPI, mutta nuo kupariset glitterit Lumenessa saa silti kuolan valumaan :).

 2. Kaunis lakka tuo Siren Song.En oo taasen kerenny paljon blogeja lukeen saatika kommentoimaan,niin mainitsempa vaan et kaikki esittelemäsi PP:lakkaukset on ollut tosi kauniita :)

  Yritän perustella itselleni etten halua ruveta kerään näitä, kun ovat niin hintaviakin, mutta mitä enemmän näitä blogeissa näkee sitä enemmänhän ne houkuttaa :D

 3. Ahhahahhaa, sireenin ulinaa:DD Jopa MINÄ hidasälyisenä hoksasin, mitä lakan nimi meinaa. Anteeksi, en vaan voi lakata nauramasta tälle:D *kokoaa itsensä*

  Tykkään kovasti lakkauksesta, onhan tässä taiten yhdistetty lempielementtejäni eli kaunis lakka, kiva tekstuuri, niitit ja soma vinyyli. 10 pistettä siis:)

 4. Sireenin ulinaa? O_o

  Haha, repesin, oot ihan hassu :D. Lakka ei niin syvälle iske, mutta kokonaisuus on hirmukaunis. Oot taitava :).

 5. Sireenin ulinaa.. XD Mun toinen puolisko varmaan kuvailisi mun laulamisyrityksia noilla sanoilla =P

  Tämä on tosi kaunis lakka, mutta koska mulla oli hirmuisia vaikeuksia Blowfishin kanssa niin en uskalla ostaa mitään minttuisia sävyjä. Tosin tämä on puhdas sävy, kun Blowfish oli sellainen.. no tiedät kyllä =)

  1. Hahhah :D

   Hei Blowfish ON ihan älyttömän vaikean sävyinen! Mä luovuin siitä, koska se oli jotenkin niin outo ja ihan mahdoton koristella :D älä kaikkia minttuja sen yhden epävärin vuoksi hylkää! :)

Vastaa