Picture Polish Week: Paris & O’Hara

Picture polish paris swatch

Punaista pukkaa! Picture Polish -teemaviikossa on edetty jo päivään viisi, ja tänään verkkokalvoillenne iskeytyy Paris ja O’Hara. Lakkakaksikosta ensin mainittu on Picture Polishin bloggaajalakkauutuuksia, suunnittelijana QuicheGirl, ja O’Hara vanhempaa tuotantoa. O’Haraa olen havitellut jo pienen iäisyyden, mutta se on sinnikkäästi ollut kaikkialta loppu. Onneksi Cesars sisällytti O’Haran Picture Polish -valikoimaansa, niin sain viimeinkin ostettua lakan itselleni ja aion pitää siitä hyvää huolta.

Picture polish paris swatch
.

Viimeaikaisten tapahtumien johdosta Paris-lakan nimessä on surullinen ja masentava kaiku, ja ehkä tästä nyt jotenkin tuli minun Je Suis Charlie -lakkaukseni. En siihen mitenkään kyllä pyrkinyt, mutta väkisinkin Pariisin tragedia tuli mieleen kun lakkaan tartuin ja ne ajatukset taisivat vähän lakkauksen värimaailmaa ohjata.

picture polish paris
.

Lakka itsessään on kuin mulle tehty. Sävy on erikoinen, vähän tuollainen haalistunut ja koralliin taittava punainen ja lakan seassa on reilusti holohitulaa. Koostumus on mahdottoman hyvä, muistaakseni kaksi kerrosta riitti peittämään, mutta myönnän etten nyt aivan satavarmasti muista lakkasinko kaksi vai kolme. Selvästikin nämä holohippulakat miellyttää mua nyt eniten, kun niitä on tullut PP:n valikoimasta hamstrattua vähän maanisesti.

Koristelun tein Essien Licoricella ja pilkkutikulla. Ei tuota pilkkurykelmää kovin suuresta symmetrisyydestä pääse syyttämään, mutta pilkkukuviointien(kin) suhteen rima on aika alhaalla, lähinnä tavoitteena on ettei pilkut leviä ympäriinsä kovin pahasti. Sen puolen HK Girl hoiteli mallikkaasti.

gradient nail art
.

Nimettömässä ja pikkurillissä koristelun virkaa toimittaa liukuvärjäys O’Haralla ja Parisilla. O’Hara on väriltään oikein kirkuvanpunainen ja tyyliltään hyvin samankaltainen Parisin kanssa, joskin tuota holohitulaa on harvemmassa ja se on pienempää kuin Parisissa.

.
.
picture polish o'hara
.
.
.

Tykkäsin tästä lakkauksesta tosi paljon ja oikein harmitti kun piti lopulta näyttää lakkaukselle asetonia. Tykkäättekö te? Ja onko Pariisin suru tai muut isot maailman tapahtumat koskaan näkyneet teidän lakkauksissanne?

Translation: Picture Polish Week, day 5. Today I combined two polishes that I love fiercely: Paris & O’Hara. As you may already know, I love red nail polishes so of course I had to buy these two! O’Hara has been on my must-buy-list for a while now but it’s always been sold out everywhere. Luckily CesarsShop included O’Hara to their Picture Polish range so I was finally able to get it! I used O’hara in the gradient on my ring finger and pinkie and used Paris for the rest. Paris was designed by QuicheGirl and oh what great job she did! Paris’ shade is unique in my collection, it’s sort of washed-out red coral with a lot of holo flakes. So beautiful and incredibly easy to apply too. I want to say that I used two coats here but I’m not totally sure, it might have been three. I should start to write these things down… Nail art part on my index and middle finger was done with Essie Licorice and two different sized dotting tools. Thank you HK Girl Top Coat for not smudging the dots <3

There’s something else I’d like to say too. Paris is a beautiful polish but it’s name has a sad ring to it nowadays. I usually like to keep sad things and nail art apart from each other but as I was doing this mani I couldn’t help but to think about the tragedy Paris has faced recently, and I guess this somehow turned into my Je Suis Charlie mani although that wasn’t my intention at first. My heart goes out to everyone affected by the attacks and I hope that the freedom of speech and laughter will rise stronger than ever after this. #jesuischarlie

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. SIIS NOIN PUOLI TUNTIA SITTEN TUO PARIS OLI MULLA OSTOSKORISSA. ja minä klikkasin sen…pois. MIKSI???

  maailmansuruun en ole lakannut, omaan suruun kyllä. Kauniit kynnet ja värit, vaikka nyt kyllä tulikin vähän murheelliset vibat.

  1. Pöljä, oisit ny pitäny sen siellä! :D Ens kerralla perhaps?

   Joo, vähän murheelliseksi lipsahti :/

 2. Mun lakkauksissa tai meikkaamisessa ei, mutta pari biisiä on jäänyt kyllä pysyvästi surun kiertoradalle. Kauan sitten (muistaakseni Tukholmassa) paloi disko, joka oli täynnä samanikäistä jengiä kuin itse olin. En muista miten K-Ci & JoJo:n All My Life yhdistyi siihen tragediaan, mutta saan biisistä edelleen murheelliset vibat vaikka aikaa on taatusti kulunut jo yli 15 vuotta.

  Toinen itkuvirsi (kun näitä nyt jakamaan ruvettiin) on Timbalandin/One Republicin Apologize, jonka joku uutistoimitus oli lyönyt soimaan Jokelan kouluampumisesta kertovan kynttilämerivideon taustalle. Se on biiisi, jota en pysty kuuntelemaan vieläkään.

  Kynnet on kivat, tarvis tehdä tuttavuutta punaisen korallin kanssa.

  1. Biisit on kyllä pahoja, ne kun johonkin tapahtumaan leimautuu niin se on menoa, se muistijälki säilyy sitte vuosia siinä biisissä. Tai aina.

 3. Paris on kyllä ihan sun värinen =) Ja tykkään tuosta pilkkukoristelusta. Koralli on kyllä sellainen kesäväri, että saa aina mut ajattelemaan kuumia kesäpäiviä.

  Mä ajattelin hankkia yhden punaisen lakan myös, mutta O’Hara näyttää vähän liian kirkkaalta. Ajattelin joko Bridgetiä tai Scarlettia. Onko suosituksia?

  1. Kiitti :)

   Mulla ei ole noista kumpaakaan, mutta kivoilta näyttävät :) Monroe vois olla kans yks, jos selkeesti tummempaa haluaa :)

Vastaa