Essie Bridal Collection Swatches

Mun bestis menee naimisiin tulevana viikonloppuna, joten kaason ominaisuudessa olen liki velvoitettu esittelemään teille Essien tämän vuoden Bridal-kokoelman! Hempeitä sävyjä tuutin täydeltä, olkaa niin hyvät.

Today I’m showing you Essie Bridal Collection 2016! Without further ado, let’s get on with the swatches!

.
.
essie between the seats swatch
.

Between the Seats on kitinvärinen, harmaanbeige creme. IHANA sävy, tyylikäs ja raikas. Koostumus on hyvä, mutta kannattaa suosia vähiä siveltimenvetoja, muuten voi kaljuuntua. Kaksi kerrosta.

Between the Seats is a greyish beige creme. I’m really loving this shade, very chic! The formula is good but a bit prone to balding. This is 2 coats. 

essie passport to happiness swatch
.
.
.

Passport to Happiness on murrettu mintunvihreä voimakkaalla turkoosilla shimmerillä. Peittävä ja helppo lakata. Kuivuu satiinipintaiseksi ilman päällyslakkaa. Kaksi kerrosta.

Passport to Happiness is a dirty mint green with strong turquoise shimmer. Very opaque and easy to apply. Dries to a satin finish without top coat. I used 2 coats.

essie steal his name swatch
.

Steal His Name on lämminsävyinen vaaleanpunainen crelly. Läpikuultava, mutta ehkä hieman liian peittävä ranskislakaksi. Helppo lakata, ei raidoitu. Kuvassa kolme kerrosta.

Steal His Name is a warm light pink crelly. It’s quite sheer but a bit too opaque for french manicures I think. Easy to apply. 3 coats. 

essie groom service swatch
.

Groom Service on hieman murretunsävyinen lila creme. Erinomainen koostumus, kuvassa kaksi helppoa kerrosta.

Groom Service is a muted lilac creme. Excellent formula. Two easy coats. 

essie coming together swatch
.

Coming Together on kylmänsävyinen vastine Steal His Namelle. Samanlainen koostumus ja peittävyyskin. Kolme kerrosta.

Coming Together is a cool pink crelly. The same formula as in Steal His Name. 3 coats. 

essie mrs always right swatch
.

Mrs. Always Right on murrettu punainen. Jännä, tosi kaunis punaisen sävy joka sopii varmaan ihan kaikille. Koostumus on aivan ensiluokkainen, kuvissa on vain YKSI kerros. Tämä mahtipakkaus myös leimaa! Ja nimikin on just mulle sopiva :D Kuvassa leimasin Mrs. Always Rightilla Between the Seatsin päälle.

Mrs. Always Right is a muted raspberry red. Very interesting shade that will probably complement most skin tones. The formula is outstanding and I used only one coat for my swatch! Mrs. Always Right works for stamping as well so it’s a perfect package!

essie mrs always right stamping
.
.
.

Semmosta! Mun suosikit on Mrs. Always Right ja Between the Seats. Mites tämä kokoelma teihin iskee?

So there you have it! My faves are Mrs. Always Right and Between the Seats. What’s yours?

This collection was provided to me as a press sample in exchange of my honest review. 

(Kokoelma saatu maahantuojalta.)

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

  1. Iskee kyllä! Pari ekaa mulla onkin, ja tämä postaus palautti pintaan jo unohtamani hingun hommata myös tuo nimikkosävy… :)

  2. Mä olen kyllä samaa mieltä noista suosikeista,kuin sä! Varsinkin tuo kitin värinen on aivan upea! On nuo muutkin tämän kokoelman lakatmelko onnistuneen väriset. Mitäs väriä se sun bestis saa kynsille? =P

  3. Groom Service ja Mrs. Always Right vois olla hankintalistalla. Nam. En olekaan pitkään aikaan ostanut uusia, joten ihan siksikin voisi…

  4. Hemppis-kokoelmahan tämä :3 Itse hankin tuon kokoelman nimikkolakan; nätti sävy ja nimikin just eikä melkein :D Koostumus myös helppo ja hyvä :) Lila ja harmaa hieman houkuttaisi myös, mutta tuskin niitä tulen hankkimaan :)

    1. Lila on aika peruskauraa, sille saattaa löytyä dupeja kyllä. Kitinvärinen on vähän uniikimpi. Mutta Mrs. Always Right on kyllä erinomainen valinta!

  5. Mua harmittaa, etten sit kuitenkaan ostanut Mrs. Always Rightia jos se kerran leimaakin:P Kauniit kuvat ja kiva kokoelma, tykkään:)

  6. Mun lemppari näistä on Between the Seats ! Välillä vaan tuntuu että jokaisessa Essien uudessa kokoelmassa on erisävyisiä nudeja ja vaaleanpunaisia, mikä ei kyllä sinänsä haittaa sillä ne on aina erisävyisiä toisin kuin esim. OPIlla jokaisessa kokoelmassa on samanlainen punainen lakka :D

  7. Oho, no onpa kerrassaan ihana kokonaisuus tämä! Nimikkosävy kiinnostaa, kuten myös jompikumpi noista vaaleanpunaisista ja öö minttu ja lila ja jäikö joku sanomatta? :D niin eli siis ainoa joka ei niin sytytä onkin toi vaalea kittilakka. :D

Vastaa