Picture Polish Week: Moscow & Flirt

Alkuun ylimääräinen huomautus: postauksen lopusta löytyy AIVAN MAHTAVA lakkauutinen!

Picture Polish -viikon ensimmäisenä päivänä ihastelin Swagger-cremen erinomaista laatua, eikä tämän päivän creme sille yhtään häviä. En ole oikein koskaan uskonut niihin yhden kerroksen ihmeisiin, mutta Flirt on kyllä sellainen. Mehevän magenta creme oikeasti peittää pitkätkin kynnet yhdellä kerroksella ja tasoittuukin niin hyvin, ettei sitä toista kerrosta tarvita edes siihen pinnan siistimiseen, vaan pikakuivattaja riittää.

picture polish flirt
.

Flirtin koostumus on jo peittävyytensäkin vuoksi muita PP:n lakkoja paksumpi, joten voi olla että ajan kanssa se tulee vaatimaan ohentajaa, mutta toistaiseksi voin vain nautiskella. Mahtava lakka. Sävynsä puolesta Flirt on melko lähellä OPI:n Ate Berries in the Canariesia, dupeja ne eivät ole mutta sen verran samankaltaisia että myin OPI:n Flirtin tieltä pois.

tape manicure vinyl it up
.

Joko arvaatte, minkä firman vinyyleillä olen kuviot kynsille tehnyt? :D Tein Vinyl It Upille isohkon tilauksen joka saapui juuri ennen tätä teemaviikkoa, joten ehkä siksikin Vinyl It Up on ollut nyt niin kovasti esillä. Näissä kynsissä käytin Super Skinny Right Angle -vinyylejä.

Vinyylien asettelun jälkeen lakkasin päälle kerroksen Picture Polishin Moscow-lakkaa, joka on erikoinen ja tottakai ihana.

picture polish moscow
.

Moscow on Sasha Pleinin suunnittelema tuhti viininpunainen bijou-holo. Termi on Picture Polishin oma ja sillä tarkoitetaan lakkaa, jossa on erittäin hienojakoista holopartikkelia ja moniväristä pientä shimmerhitulaa. Samanlainen koostumus on esimerkiksi Eeriessä, joka on yksi vuosikymmenen kauneimmista lakoista. Koostumus Moscow’ssa on erinomainen ja yksinään peittäisi kynnet varmastikin kahdella kerroksella.

.
.
.
.

Nämä oli helpot ja ihan mieluisatkin kynnet, vaikka toki tuosta vinyylien asettelusta ja viivojen suoruudesta voisi jonkin tovin nillittää, jos sille linjalle lähtis. Ajattelin olla lähtemättä ja totean vain notta iha hyvä se o!

.
.

Mut nyt niitä uutisia: ensinnäkin, Picture Polishin täydennystilaus on saapunut Cesarsille ja uusiakin sävyjä on iso läjä siellä joukossa. No siitä te olette varmaan jo kuulleetkin. Se isompi uutinen on, että CesarsShop alkaa myydä F.U.N Lacquerin lakkoja ja niiden ennakkomyynti alkaa tänään jatkuen aina keskiviikkoon saakka. F.U.Nin lakat on aivan kohtuuttoman mielettömän järjettömän käsittämättömiä blingpläjäyksiä, joita ei todellakaan kannata missata!

JEE LISÄÄ INDIEMERKKEJÄ SUOMEEN JEE!!!!! *tanssiliikkeitä*

Translation: Picture Polish Week is slowly coming to an end but there’s still a few gorgeous polishes to show you! For this mani I chose Flirt and Moscow. Flirt is a magenta creme that truly is a one coat wonder! Amazing polish and the application was a breeze. I’m going to have to try Flirt in stamping! It probably works as good as Konad polishes because it’s so incredibly pigmented. I used Vinyl It Up nail vinyls to create the lines and added one coat of Moscow. Moscow is a bijou holo maroon polish, very unique and interesting shade. If every polish was as good as these two, this hobby would be a lot easier :D

Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Ai että! On ollut niin mukvat aamut herätä tällä viikolla. Luuri käteen kun herätys on soinut ja katsomaan mitä Emma on tänään keksinyt PP:n lakoista väsätä. Ollut ihania ihan kaikki. Flirt on kyllä mainio tapaus, olin ihan suu soikeena itsekkin kun sillä lakkasin, se todellakin on yhden kerroksen ihme! Juu ja kun luin alun tästä postauksesta niin skrollasin heti loppuun ahmimaan uutiset, tein tarvittavat tanssiliikkeet ja palasin takaisin alkuun :) JEE!

  2. Bijou-holo on mulle ihan uusi termi mutta hyvä, että noillekin epämääräisen koostumuksen lakoille on joku nimike:) Ihana Flirt on onneksi tulossa mulle mutta Moscow’n kohdalla emmin vieläkin. Hyvältä se kyllä tässä näyttää. Pitäisiköhän sittenkin? Ja pitäisköhän pitkästä aikaa teippailla myös jotain :o

    1. Lunttasin määritelmän joistain ulkomaisista blogeista, koska termi oli mullekin entuudestaan vieras :) Moscow on kyllä erikoinen ja kaunis mutta eihän se tietty kauhean keväinen ole :D

Vastaa