Polishers Inc: Favorite Music

Kerta se on ensimmäinenkin kun kaksi kertaa päivässä postaan, mutta nytpäs tapahtui sellainenkin ihme! Näemmä mikään ei ole mahdotonta. Päivän ensimmäinen postaus sisälsi Foxy Paws -uutisia.

Toinen postaus samana päivänä johtuu siitä, että tänään on Polishers Inc -päivä. Uusille lukijoille tiedoksi, että Polishers Inc on eurooppalaisista kynsibloggaajista koostuva ryhmä, joka julkaisee tiettyyn teemaan liittyvän lakkauksen kaksi kertaa kuussa, aina sunnuntaisin kahdeksalta. Ryhmään kuuluu 11 bloggaajaa ja lakkaushaasteisiin osallistuvat ne jotka kulloinkin pystyvät. Tänään osallistujia taitaa olla normaalia vähemmän, monet on kiireisiä tähän aikaan vuodesta :) Aikaisempia Polishers Inc -postauksiani pääsee pällistelemään Polishers Inc -tunnisteen alta.

Tänään lakkaushaasteen teemana on Favorite Music. Teema oli mulle helppo, koska hevi ja metalli ja rokkihommat on mun juttuja. Oopperafanina lakkaus olis saattanut olla aavistuksen vaikeampi toteuttaa…

Two posts in one day?! That’s a first! My first post of the day showed some pretty Foxy Paws polishes, if you missed it this morning go check it out here :) Today is a Polishers Inc day and that’s why I had to do another post. I’ve missed out on two Polisher Inc challenges so I wanted to participate on this one. Today’s theme was Favorite Music and that was relatively easy for me – I love rock and heavy metal and that’s pretty easy to translate to a mani, unlike classical music or something like that :D

colors by llarowe little red corvette
.

Tätä lakkausta suunnitellessani heräsin miettimään, kuinka olemattoman vähän kuuntelen nykyään musiikkia. Aikaisemmin musiikki oli tosi iso osa kaikkia päiviä, oonhan sentään musiikkiluokkien ja -lukion kasvatti ja soittanut erinäisissä bändiviritelmissä ja orkestereissa. Apulannan Kolme oli se levy, jonka myötä ala-asteella tajusin että maailmassa on muutakin kuin Kaija Koo :D Seuraavaksi mukaan tuli Nirvana, Green Day, Offspring ja seuraavaksi Metallica. Yläasteen Cooperin testin raahustin läpi laulaen mielessäni Metallican Fade to Blackia: ”I’ve lost the will to live, simply nothing more to give”…ei lainkaan ylidramaattista. Oululaisena hevimusiikin ystävänä ei Sentencediltä voinut välttyä ja toki minunkin piti angstata Sentencedin tahtiin. Se bändi oli iso juttu mulle ja mun omien rumpujen bassokalvossakin oli Vesa Rannan nimmari :)

Lately I’ve haven’t listened to music very much which is weird since music used to be a huge part of my life. I found rock music in my early teens (like many of us do) and through punk rock I moved on to heavy metal and other genres. I used to play drums and in high school I was in many different bands (as we all were beacuse my high school was a bit different than high schools usually are – it was specialized in music and we had music education and band practice pretty much every single day). My favorites throughout the years have been Slipknot, Soilwork, Metallica and many Finnish metal bands like Sentenced, Mokoma and Stam1na.

.
.

Sentencedin ja Metallican rinnalle nousi pian mm. System of a Down, Slipknot, Soilwork, Mokoma ja Stam1na ja nuo viimeiset neljä on mun suosikkibändien luettelossa edelleen. Slipknotin Wait and Bleed ja Soilworkin Nerve on yhä mun lempibiisejä ikinä ja Mokoman sekä Stam1nan levyt on olleet semmosessa tehosoitossa että osaan about kaikki kappaleet ulkoa etu- ja takaperin. Paitsi sen Stam1nan jääkarhujenpelastamislevyn, se ei uponnut vaikka yritin. Jos sanoma on se että telkkaria ei pidä katsoa ja shoppailu on hanurista, niin mua ei kyllä saa siihen kelkkaan mukaan :D Semmosta ”kuljen lepranaamarissa poltettu kirkko kaulassa väärinpäin roikkuen” -osaston saatanametallia en ole koskaan innostunut kuuntelemaan, koska oon sitä ihmistyyppiä joiden mielestä melodia on jossain määrin oleellinen osa musiikkia. Sellasta halpaheviksi nimeämääni genreä en myöskään oikein voi sietää, niihin lukeutuu esimerkiksi Sonata Arctica ja suomalaiset kikkelihevi- ja viikinkihevibändit. Ei pysty. Olen aika rajoittunut puristi tässä asiassa, mikään happojazzprogemetallifuusio ei sekään saa multa yhtään pistettä. Vanhan koulukunnan jankkaava ränttätänttäroketirolli aiheuttaa mussa lähinnä hallitsemattoman raivoreaktion, kiitos vaan Radio Rockin maailman kapein soittolista ja AC/DC ynnä muut vastaavat.

Sittemmin oon muuttunut kyllä muuten musiikin suhteen vähemmän ehdottomaksi ja soittolistalla on metallibändien kanssa sulassa sovussa Elastiset, Eminemit, Snow Patrolit, Stellat ja muut lässynläät. Ehkä se angstauksen tarvekin on aavistuksen tässä vuosien mittaan vähentynyt…

For my mani I chose colors that typically are related to rock music: red and black. I had no desire to hand paint any open graves or gas masks or other gruesome things (and couldn’t do that even if I wanted to) so I went for a generic design. Maybe I should’ve gone overboard because this mani really doesn’t scream rock but I didn’t have the time to do this mani all over again :D

.
.

Pitäiskö kynsistäkin sanoa pari sanaa? Ei oikein innostanut alkaa maalailla mitään avoimia hautoja ja kaasunaamareita kynsille (ihan kuin olisin osannutkaan) joten tein sitten tommoset geneeriset muka-rokkikynnet. Menin siitä mistä aita on rikki eli punaista ja mustaa eri muodoissaan. Pinkkiin nojaava punainen holo on Colors by Llarowen Little Red Corvette, hullun nätti ja helppo lakka, kaksi kerrosta peitti. Punainen glitter on P2:n Live Intensely, joka jo nimensäkin puolesta sopii rock-elämänasenteeseen. Sain lakan tuliaisiksi Saksasta ihanalta siskoltani. Lakan pohja on viininpunainen, mutta mustan päällä vain glitterit tulivat esiin. Nimettömän kuvio on tehty kynsivinyyleillä ja musta lakka on Essien Licorice. Mustat niitit kiinnitin kirkkaalla lakalla.

The gorgeous red holo is Colors by Llarowe Little Red Corvette and the black polish is Essie Licorice which is the best black polish out there, and a true one coat wonder. Red glitter is P2 Live intensely. It has a sheer red base but luckily it didn’t show over black. For my ring finger I used nail vinyls. 

.
.

Kynsivinyylit on Miami Handjobsilta, mutta nyt kun yritin linkata kauppaan, sain vain ilmoituksen että sivua ei ole olemassa. Onko ne lopettaneet vai vaihtaneet nimeä, tietääkö kukaan?

En saa tällä uudella blogialustalla linkkigalleriaa näkymään suoraan postauksessa, mutta muut lakkaukset näät kun klikkaat tuota InLinkz Link-up -linkkiä.

Noh, onko yhtään rokkia vai ei? :)

That’s all for today, thanks for visiting and don’t forget to click the link below to see what other ladies did! (At least I hope there’s some other manis in addition to mine :D ) For some reason this new blogging platform doesn’t support the link gallery but it does show up when you click the link. I’ll try to resolve that, maybe next time you’ll see the gallery straight in this post :)

Kurkkasitko jo nämä?

33 kommenttia

 1. No nyt on rock! Eikös se miami handjobs vaihtanut nimeä, Se on nykyään joku vinyl quickies tjsp.. Talk about choosing a company name o.O

   1. Haha joo-o, aika erikoisia valintoja :D Nyt kun sanoit niin alkoi jokin kello kilkattaa päässä, oon kyllä kuullut nimenvaihdoksesta sittenkin mutta en vaan postausta kirjoittaessani muistanut koko juttua. Kiitos infosta :)

 2. Ihan mielettömät kynnet! Kyllä näistä hevimeiningit huokuu :)

  Tosi kiva muutes, että avasit noinkin tarkkaan musiikkimakuasi täällä, oli tosi mielenkiintoista lukea! :)

 3. Minuakin kiinnosti lukea katsausta musiikkimakuusi ja ehkä vähän yllättyin makusi raskaudesta. Toki en oo asiaa sen koommin tullut arvuutelleeksikaan, mutta kysyttäessä olisin veikannut sut kevyen musiikin ystäväksi. :)

  1. Jännä miten niin moni kommentoi samaa, musta on ihan hassua että useampi tyyppi olis veikannut kevyempää genreä :D tai no, enhän mä tietty kovin hevarilta ehkä näytä…:P

 4. Olinpas jotenkin yllättynyt sun musiikkimausta, en tiedä miksi, mut en vain osannut odottaa sitä jotenkin :D Suosikkibändejä oli monia samoja ja myös hate-kategoriaankin samaistuin :D Ja tosiaan, ei tässä tuon musiikin kanssa itsekään enää niin jyrkkä ole, joskus tulee kuunneltua jotain kevyempääkin ;) Kynnet on myös mieleeni ja ihan rock nekin! :)

  1. Näemmä et ole ainoa joka yllättyi, mikä on mulle ihan hassua koska oon kuunnellu raskaampaa osastoa ”aina” :D Jee, fellow hater :DD

   Kiitos :)

 5. Enpä ajatellu, että kuuntelet tällästä musiikkia :D Monta samaa lempparia näköjään löytyy meiltä. Stam1nan jääkarhujenpelastamislevystä (xD) en miekää välittäny. Mie kuuntelen kyllä myös tuota ”saatanametallia” ja tykkään viikinki-/folkmetallista (esim. Turisas, Ensiferum) :D Sonata Arcticaa ei kyllä taas pysty kuuntelemaan millään! Ja kyllä miekii välillä kevyempää kuuntelen :)
  Kynnet on kyllä tosi hienot! En yhtään ihmettele, että firma on vaihtanu nimen. Oikeesti Miami Handjobs, ettei vaan olis tullu väärinkäsityksiä aaaahahhhaa xD

  1. Jee! ,,/ mikshän näin moni on kuvitellu mun kuuntelevan jotain kevyttä? :D

   Kiitos! Sanna tuossa tiesi kertoa että nyt sen firman nimi on Vinyl Quickies ja on sekin kyllä vähän kyseenalainen :D

 6. Täytyy kyllä sanoa, että jos olisin miettinyt, että millaista musiikkia kuuntelet, niin en olis välttämättä osunut ihan oikeaan. Mutta hyvä vaan näin päin XD Itse menin myös Green Dayn ja Offpsringin kautta raskaammalle puolelle, mutta sitten myöhemmin jouduin jotenkin eksyksiin..
  Kynnet on aivan upeat! glitteri ja holo menee yhteen aivan mahtavasti ja musta tuo rokkia =) Tein itsekin punamustakynnet viikonloppuna, mutta niissä on kyllä ihan eri tunnelma XD

 7. Rokkiballaadi ja powerpoppi sekä soul ja jazz -fani Murmis täältä huhuilee, että kyl on rokrok. Oikein hienot. Pitioikein alkaa ite pohtimaan, että mitä ite vastaavassa tilanteessa luksiin suosikkeihini. En tiedä. Musiikkimaku on laaja ja lavea täällä.

 8. Haha toi kikkeliheviosio on suoraan kun mun suusta :D Ja halpahevi on erittäin kuvaava sana mitä genren yhtyeisiin tulee! Muhunkin iskee Soilwork, Slipknot, Stam1na ja System Of a Down. Mokoma ei niinkään. Mutta kaikista lemppareimmat bändit on tuolta ameriikan maalta ja sen tietyistä osista, kuten Pantera ja Down. Ja Black Label Society ja GnR ja ja ja.. Näitähän riittää.

  Mut kaiken tän selityksen alkuperäinen tarkoitus oli kertoa että kynnet on makeet ja osuu teemaan hyvin :)

  1. Asiaa! :D kotona meillä IT-tuki kuuntelee In Flamesia, Dark Tranquillitya yms ja sit just niitä hiton outoja viikinkiprogejuttuja ja mitä lie kummaa, en ymmärrä sitä :D

   Kiitos :)

 9. Hienot on! Tosin punamusta ois iskenyt enemmän omilla kynsillä :)
  Täälläpä kuunnellaan black-ja deathmetalia ainoastaan, kuunneltu jo ala-asteelta asti (nyt ikää sen 31v) ja kaikki läks kyllä Metallicasta, mutta se oli lapsuuden juttu eikä enää vaan uppoa (kerran viidessä vuodessa kuuntelee ne biisit mitkä silloin oli lemppareita kyllä, fiilistelyn vuoksi) ja sen myötä musta kasvoi tämmönen kynsifriikkimeikki-pahis (joka ei näköjään vieläkään luovu bändipaita-meiningistä :D
  Olen myös itse deathmetal-bändissä.

 10. Hahah, täällä taas samoista lähtökohdista (mä NIIN samaistun kuule siihen, että Apulanta on pelastanut Kaija Koolta :DD) on työnnytty just siihen happojazzprogemetallifuusioheviin :D Tai no, tiputetaan kaks ekaa sanaa pois, niin ollaan jo tosi lähellä mun musiikkirakkauksia ;) SOAD on kyllä mun lempi salimusaa. Jumalauta sillä saa kiksit kun Serj huutaa korviin, että My cock is much bigger than yours!

  Komeet hevikynnet! Rokkilikkana ja nykyään todella laiskana kynsikoristelijana mä meen 85% ajasta joko mustilla tai punaisilla kynsillä, joten tää väriyhdistelmä iskee aina, silloinkin kun punainen on pinkimpää <3

  1. Nii joo Sonata Arcticasta tuli vaan mieleen, että se niiden uusin biisi mikä soi Radio Rockilla aika tiuhaan, on niin joululaulu. Tilulilulii vaan, sukkahousut jalkaan.

  2. Hahhah, fellow pelastettu :D Multa meni yks SOADin levy ihan pilalle, ku kuuntelin sitä aina ku pyöräilin työpaikalle. Sit ku myöhemmin kuuntelin sitä levyä niin tuli vaan mieleen se työmatka ja missä mutkassa olin minkäkin biisin kohdalla :D

   Kiitos :)

Vastaa