Nail Vinyls

Katon tässä olympialaisia. Itse asiassa mahakelkkailua. Ei hemmetti. Nää kelkkailujutut on kyllä hämmentäviä lajeja. Kaverit makaa kokovartalokortsuissa pefletin kokoisen laudan päällä ja kaahottaa pää edellä 150 km/h vauhdissa. Whattafak? Koko laji näyttää siltä kuin huvipuistolaite olis roudattu paikalle ja tehty siitä olympialaji. Toistan: OLYMPIALAJI. Ensinnäkin miten tämmönen laji on saanut alkunsa? ”Kappas, leikkuulauta…kappas, se lojuu jäisen kourun vierellä…minäpä meen mahalleen ja rupean laskemaan HEHE”. Ja miten kukaan alkaa harrastaa kelkkailua tämmöisenä modernina aikana jolloin vaihtoehdoissa on kaikkia normaalejakin urheilulajivaihtoehtoja? Haluaisin myös tietää miten selostaja voi kommentoida kuinka jokin lasku on ”teknisesti virheetön”, kun minä en nää tyyppien tekevän ollenkaan mitään muuta kuin syöksyvän sukkulana Venukseen. Maailmassa todellakin on monta ihmeellistä asiaa…

nail vinyls
.

Kynsillä on olympialaisiin sopien OPI:n Russian Navy, aivan upea syvänsininen lakka joka sisältää violettia ja pinkkiä shimmeriä. Todella kaunis ja hyvälaatuinen kahden kerroksen lakka, joka tosin on vielä upeampi pullossa, kun shimmer näkyy kunnolla.

.
.

Russian Navya kiinnostavampi osuus näissä kynsissä löytyy keskisormesta ja nimettömästä. Siksak-kuvio on nimittäin tehty vinyyliteipeillä, joita on hypetetty etenkin Instagramissa ihan älyttömästi. Kyseessä on indietuote, jota nimimerkki @teismom myy NailVinyls -nimellä nettikaupassaan. Instagramissa on näkynyt toinen toistaan hienompia teippimaneja vinyyleillä tehtyinä ja viimeinen niitti oli se, kun Sinney kehui vinyyleitä. Tilasin tohkeissani heti Variety Packin, 36 dollaria maksavan setin jossa on monenmuotoisia ja -kokoisia vinyyliteippejä. Postit oli alle dollarin ja vinyylit saapui postilaatikkoon reilussa viikossa.

.
.

Karsastan kynsiteippejä sydämeni pohjasta ja oon milloin tahansa valmis maksamaan dollarin jos toisenkin vaihtoehtoisista menetelmistä. Vinyyli on paksumpaa ja helpommin käsiteltävää kuin teippi, ja sitäpaitsi näissä on kuviot valmiina. Variety Packissa oli mukana siksakkia kolmessa eri leveydessä, suoria teippejä, ranskisteippejä, ympyröitä puolikuumaneja varten, ranskisteippejä, salamoita sekä v:n mallisia vänkyröitä. Muusta valikoimasta löytyy tähtiä, sydämiä, pusuhuulia, seeprakuviota ynnä muuta. Vinyylit on valmiina kappaleina arkeissaan, eli näiden käytössä ei.tarvita.saksia. Peukku sille!

.
.

Lakkasin aksenttikynsien pohjaksi noin 9800 kerrosta Glitter Galin Light as a Feather -holoa (joka ei kertakaikkiaan peitä yksinään), sitten pikakuivattajaa ja annoin kuivua täysin. Sitten asettelin vinyylit kynsille, lakkasin päälle ruhtinaallisen kerroksen Russian Navya ja poistin vinyylit pinsettien avulla. Ensimmäiset yritykset levisivät melko ruhtinaallisesti, sillä Russian Navy oli vielä liian märkää ja valui hieman vinyylejä poistettaessa. Jatkossa odottelin muutamia sekunteja ennen vinyylien poistoa ja sain sillä eliminoitua suuremmat valumat, mutta en siltikään aivan veitsenteräviä reunoja saanut aikaan, kuten kuvista näkyy. Aika tarkkana siis saa olla jos meinaa terävää sahalaitaa saada aikaiseksi.

.
.

Loppuihin kynsiin törkkäsin glitterit OPI:n I Snow You Love Me -lakasta ja valmista tuli :)

vinyyliarkkeja
vinyyliarkkeja
.
.

Huh mahoton kuvatulva. Olikos tää vinyyliasia teille ihan wanha juttu eli oonko mä ainoa joka ei vielä kuukausi sitten ollut kuullutkaan moisista?

P.s. muistin tätä kirjoittaessani, että olen joskus aikaisemminkin äimistellyt olympialaisia.

Translation: Every now and then you come across something that makes you wonder why no one has invented it before. NailVinyls was that kind of a product to me. I absolutely despise nail tape but love tape manis, so NailVinyls was a total win in my book. They’re innovative, easy to use and require no scissors which is always a good thing :D Thank you Instagram for bringing @teismom and NailVinyls Shop to my attention, now I can finally throw my nail tape rolls in the bin…or burn them MWHAHA!! Polishes used here were OPI Russian Navy, OPI I Snow You Love Me and Glitter Gal Light as a Feather. 

Kurkkasitko jo nämä?

21 kommenttia

 1. Upea yhdistelmä! Ja täällä toinen joka ei ollu kuullu koko vinylseistä, ennenku niistä alettiin kohista kynsikoristelut ryhmässä. Ja sen jälkeen ne onkin piinannu mun ajatuksia :D

 2. Aaahhhahhaa, nauran vedet silmissä! :’D ”Kappas, leikkuulauta!” Silleen toi laji on varmasti saanu alkunsa.

  Ja vinyyleistä mä en ollu kuullu mitään. :o Oppia ikä kaikki. Mulla ei riittäs hermo noihinkaan. :D

  Mutta nätit on kynnet. Niinku aina. :)

 3. Voi miten .. kaunis ruusu! *tirskahdus* Ja kynnetkin ovat kyllä tosi nätit. :) Mun vinyylit odottavat vielä testaustaan, ja ilman Instagramia en minäkään tietäis noista yhtään mitään. Tai itse asiassa ilman sua, luulisin. Joten kiitti :D

 4. Mä luulen, että laji on kehittynyt jotensakin näin:
  -tyyppi1: ”et muuten varmaan uskalla laskea tolla ahkiolla tota mäkeä alas”
  *tyyppi2 menee istumaan pulkkaan ja laskee, kiipeää takaisin ylös
  -tyyppi1:”et muuten varmana uskalla laskea mahallaan pää edellä”
  *tyyppi on jälleen rohkea, palaa ylös ja toteaa kaverilleen: ”Ihan jees, mutta olis tosi siistiä, jos menis kovempaa ja kurveja. Taidan tehdä semmoisen reitin.”
  Siitä eteenpäin se on sitten ollut vaan varustekehitystä. Mutta miten siitä sitten tuli olympialaji, sitä en tajua.

  Niin ja kynnet on hienot. Pitääköhän minunkin tilata noita viinyylejä jossain vaiheessa…

 5. Juu, miekin pyöräyttelin silmiäni kelkkailua katsellessani… Vinyylit on postissa tulossa. En voinut vastustaa houkutusta kun linkki Kynsikoristelu-ryhmässä silmille hyppäsi. :)
  Ihanasti käy nuo lakat yhteen!

  1. Kiitos! Vinyylit oli mukavia tilattavia kun postikulut on olemattomat eikä tartte postista rymytä näitä hakemaan :)

 6. Mää katoin pää eellä laskua parin laskun verran ja tulin siihen tulokseen, että tyypit on jotenki itsetuhoisia… Mutta nuo sun kynnet! Oikeinki nätit! Jee.

 7. Ihan m i e l e t t ö m ä t kynnet ja kuvat myös <3

  Olumppialaisista ei ole mtn sanottavaa koska evvk, laskekoot siellä mun puolesta vaikka alepan kassilla, oon autuaan tietämätön siitä:DD

  Mä testailin yhtenä iltana vinylsssejä tikuille ja niillähän saa tehtyä vaikka mitä kivaa, joskaan mulla ei ole kuin noita sahalaitoja. Sydämet on tulossa, niistä piisaa kaverille kans jos kiinnostaa:)

  1. Hahhaha, voi tytöt mä nauran ja itken täällä teidän leikkuulaudoille ja Alepan kasseille :DDD

   Pitääpähän sitä olla ehkä Olympialaisissa jotain hassua, jota pitää ihmetellä ja jolle moni nauraa?! :D Hulluja lajeja ja harrastuksia on paljon, köhköh, haha :D

   Törkeetä, ku niin kauniit kynnet ja jaksat taistella tommosien vinyylienkin kanssa! Itse ajattelen vinyyleistä puhuttaessa vaan musiikkia… :D Mahtavat kuvat myös :) Russian Navy <3 Yks mun vanhimpia lakkojani!

   1. Hahaa :D pitää tietty, kuka sitä ny totisena jaksais urheilua kattoa :D

    Kiitos! Näitten kanssa ei ees joutunut taistelemaan, heleppoa oli :)

  2. Kiitos <3

   HAHA Alepan kassi xD Se oliskin asiallinen olympialaji, voisin vaikka ruveta harrastamaan sitä. Ainakin jos joku kehittäis jarrut ja ratin siihen kassiin :)

   Joo mä haluan osingoille niistä sydämistä!

Vastaa