Overkill

Tätä kirjoittaessa jouluaatto on vasta tuloillaan, mutta ajastan postauksen joulun jälkeiseen aikaan. Ihan vaan tiedoksi. Toivon, että mulla ja teillä oli kiva aatto :) Toivon myös, että kaikki pihalla olevan poroaitauksen asukit on vielä yhtenä kappaleena joulun jälkeenkin, ja että kummallakaan koiralla ei ole sorkankuvaa naamassaan. Kävi meinaan jo aamutuimaan selväksi, etteivät nämä kaksi luomakunnan osapuolta arvosta toisiaan hirveästi. Porot alkoi juosta ympyrää ja koirat puhkua ja puhista jo siinä vaiheessa, kun välimatkaa oli vielä kymmeniä metrejä. Lähemmäs ei menty. Narttu vaan ihan tollona tuijottaa o.O -ilmeellä, uros meinaa haljeta liitoksistaan jännityksestä/murhanhimosta/innostuksesta/järkytyksestä. Vaikea nimetä sitä tunnetta, kun ei taida kaveri itsekään tietää mitä poroilla tekisi jos lähemmäs pääsisi. Kunhan sekoilee kun ei muutakaan ymmärrä. Poroaitaus on meille kaikille uusi juttu, viimeiset vuosikymmenet siinä paikalla on ollut luhistunut jääkiekkokaukalo. Oi niitä aikoja.

.
.

Asiaan. Nämä kynnet on kuvattu tietokoneen mukaan 11.11. ja nyt ne vasta näkevät päivänvalon, isolta osin siitä syystä että omaa silmää nämä ei miellyttäneet yhtään. Näytin kuvat nyt siskolle, joka vaati kynsiä julkaisuun. Syyttäkää sitä.

.
.

Lakkasin kynnet Essien Cashmere Bathrobella, ja sudin päälle kerroksen Cult Nailsin Mayhem-holotopperia. Mayhem oli yllättävä tuttavuus monella tavalla. Holoefekti on todella voimakas ja puhtaan lineaarinen, toisin kuin toppereissa yleensä. Lakka on myöskin ihmeen peittävä eikä tätä voi kuvitellakaan laittavansa koristelujen päälle. Mayhem myös vaalentaa pohjalakkaa ainakin asteen verran. Kuviin en saanut pilkahdustakaan Mayhemin holoefektistä, vaikka se näkyi selvästi myös keinovalossa. Aivan raivostuttavaa. Jos jollakulla on antaa vinkkejä hololakkojen kuvaamiseen keinovalossa niin antaa palaa kommenttiboksissa.

.
.

Sitten päästäänkin siihen overkill-osuuteen. Halusin yhdistää holoisaan lakkaukseen yksinkertaiset mustat siirtokuvat, mutta ylläripylläri, nämäkin mustat ruusut oli onnistuttu pilaamaan kohtuuttoman kokoisilla valkoisilla reunoilla ja varjostuksilla. Niinpä ne olivat kynsillä sitten lopulta paljon isommat ja huomiotaherättävämmät kuin miltä arkilla näyttivät.

.
.

Viimeistelin liiallisuuden bakkanaalit Barry M Diamond Glitter -hologlitterillä, joka on luottopelastajani, mutta tällä kertaa sekään ei auttanut merkittävästi. Tässä on vaan vähän kaikkea vähän liikaa, jotta oisin lakkaukseen ihastunut.

.
.

Tulipahan tehtyä kuitenkin. Hopeareunuksena lienee se, että siirtokuvapettymyksestä suivaantuneena rupesin leimailemaan aikaisempaa enemmän.

Hei kahdeksan minuutin päästä on jouluaatto! Äkkiä unille että aamu tulis nopeammin ja pääsen syömään kinkkua.

Translation: When I look at these pictures one word comes to mind: overkill. Essie Cashmere Bathrobe, Cult Nails Mayhem, water decals and Barry M Diamond Glitter are all great separately, but combined they’re just too much of a good thing.

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

    1. Välitän kiitokset :D muistin jälkeenpäin että oon itseasiassa käyttänyt noita kuvia aikaisemminkin jonkun pastellivärisen lakan päällä, ja siihen ne sopivat ihan hyvin. Noh mua on vaikea näköjään miellyttää :D

    1. Kiitos! Minä oon ihan ihmeissäni tämmösestä palautteesta :D ehkä mä olin taas vaan katsellut näitä kuvia liian kauan..?

  1. Ihan älyttömän hienot! Olen laiska kommentoimaan mutta nyt on niin upeat! Mistä nämä tarrat ovat? Minua ei nuo reunat haittaisi, minusta ne kuuluvat ja sopivat hyvin lopputulokseen :)

    1. Kiitos paljon! Minä vissiin jotenki aivan eri tavalla nään nämä kynnet kuin te siellä ruudun toisella puolella :) Nuo ei oo itseasiassa tarroja vaan siirtokuvia, muistaakseni ostin ne isomman satsin osana eBaysta Honeycatsolta.

  2. Ei munkaa mielestä näissä mitään rumaa ole :D Parempi ehkä vaan, että noissa kukkasissa on valkea tausta, muutoin oisivat erottuneet aika heikosti muusta lakkauksesta (se kyllä vissiin sun tarkotus oli :D). Mun mielestä on eri nätit! :)

Vastaa