Oho, nättiä

Katon tässä kirjoitellessa Jutta ja puolen vuoden superdieetti -ohjelmaa, ja ihmettelen kyllä mun ruokailutottumuksia. Jokunen päivä sitten esimerkiksi söin illalliseksi paholaisenhillolla maustettua loimulohta ja avokado-raejuusto-paprikahässäkkää sekä vähän perunamuusia. Kuulostaa ihan muotibloggaajan ruokavaliolta. No annas olla kun tuli viikonloppu: puolikas perhepitsa ja kolme, siis KOLME laskiaispullaa samana päivänä. Voi morjens. Mitä mun itsekurille tapahtuu viikonloppuisin?

Palaan blogin aihepiiriin ennenkuin muistan että söin äsken Tuplan. No niin. Edellisten rumilusleimojen jälkeen oli pakko saada blogiin julki jotain vähän kauniimpaa, ja pitkästä aikaa onkin sellaiset kynnet joita en ihan heti olisi pois halunnut liotella.

gradient nail art
.

En edes muista milloin oisin viimeksi tehnyt liukuvärjäyksen kynsiin. Näiden kynsien jälkeen haluaisin tehdä liukuväriä koko ajan, on tää sen verran helppo ja mukava koristelutyyli, siivoamista lukuunottamatta.

dip dye liukuvärjäys kynnet
.

Tein liukuvärjäyksen meikkisienellä ja käytin siihen OPI-suoraa: Steady as She Rose pohjavärinä, keskimmäisenä värinä Planks a Lot ja kärjissä Dutch Ya Just Love OPI?. Alunperin ajattelin lisätä näihin vielä jotain liukuvärin teon jälkeen, mutta en sitten raaskinut, kun niin iloisena pällistelin lopputulosta. Ensi kerralla sitten.

IMG_7508
.

Steady as She Rose viihtyi ennen liukuväriä kynsillä yksinäänkin pari päivää. Aivan huumaavan sievä lakka, vaikka sen väristä mulla ei ole oikeastaan mitään käsitystä. Ehkä vaaleanpuna-harmaa-possu-kalma-lila-ei-mikään -sävy kuvastaisi lyhyesti ja ytimekkäästi lakkaa parhaiten. Vai millä värimääreellä te tätä kuvaisitte?

opi steady as she rose swatch
.

Koostumus on vähän kinkkinen, suosittelen kolmea ohutta kerrosta (kuten kuvassa)  kahden paksun sijaan. Kiihtyneenä tai muuten henkeä täynnä tähän lakkaan ei kannata tarttua, sillä kärsivällisyyttä tämä vähän vaatii.

Mietin aikaisemmin että tekisin tutoriaalin liukuvärjäyksestä, mutta toisaalta onhan niitä tutoriaaleja netti pullollaan…teenkö vaiko enkö, mitä mieltä ootte?

Translation: When in doubt, do a gradient/dip-dye manicure. Works every time and it’s pretty as a button :) Polishes used here were all OPI’s: Steady as She Rose, Planks a Lot and Dutch Ya Just Love OPI.

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Vaadin tutoa! Tai henkilökohtaista kurssia ;D ilmankos mun ja rosen yhteinen tie oli vähän kivinen, mä oon aina lakatessa vähän henkeä täynnä.

  1. Tunnistan ongelman :D hmm no ehkä mä koitan värkätä sitä tutoa sitten, toki henkilökohtanen kurssikin onnistuu ku hinnasta sovitaan :DD

  1. Syöminen tuntuu _aina_ hyvältä…oikeastaan harrastan liikuntaakin lähinnä sen takia että voisin syödä enemmän :D

 2. Oiiiiiiiii miten ihanat! Steady As She Rose on supersuloinen ja tuo liukuvärjäys on onnistunut huikean hienosti. Vaaleanpuna-harmaa-possu-kalma-lila on muutes paras värimääritelmä aikoihin :P Tässä tapauksessa myös osuva.

 3. ”Ei se, mitä syöt yhtenä päivänä viikossa vaan se, mitä syöt kuutena muuna päivänä” ;) Mä oon antanut mielessäni tuolle ihanuuslakalle määritelmän savuinen vaalea ruusu :D Ihanan liukuvärin kyllä teit, ja jälleen kierretään veistä avohaavassa, kun en omista Planks a Lotia :P

  1. Ah, savuinen vaalea ruusu on ehkä vähän korrektimpi termi kuin tuo mun :D Kiitos! Voisin kiertää veistä hieman lisää jakertoa että ostin Planksin fb-kirppikseltä vitosella.. :P

   1. Niin että koko ajan vain paranee, voisko joku kertoa vielä, että joku toi tämän lakan ja kympin käteen siitä hyvästä että huoli sen ;D

    1. En mä kymppiä saanut, mutta samassa tuliaiskasassa saattoi olla Planksin lisäksi kympillä kaikkee muuta hauskaa… ;DDD

     Voi ku te ootte nyt niin katkeria, senkin ihanat kynsilakkaystävät. =D

 4. Nyt on kyllä nättiä, todellakin söpikset!

  Mulla on SASR ja olin kerrassaan vaikeuksissa sen kanssa, nyt se odottaakin uutta pontta laatikossa. Väri on järkyn hieno, niinpä on pakko suoda sille uusi mahdollisuus. En kyllä tiedä mikä väri se on mutta hieno silti.

 5. Steady on niiiiiiiiiiiiiiiin kaaaaaaaaaaaaaaaaauheen kaaaaaaaaaaaaunis, niin mä sen luokittelisin. ;DDD
  Voi tulla ehkä yllätyksenä, että kaikki noi kolme OPIa <3 löytyy omasta hyllystäni. Liukuvärjäystä en kyllä uskalla ruveta suttaamaan, hyvä kun tässä oppis ensin vaikka lakkaamaan kynsiään…
  Todella kaunis väriyhdistelmä ja onnisunut liuku. Lila laaaaaaaaaavs. =D

 6. Mikähän vielä myytävissä oleva lakka osuisi lähimmäksi tuota SaSRia? Swatchien perusteella kaikki tuntuu olevan liian tummia, liian pinkkejä, liian liloja ym. Ebaysta löytyy muutama, mutta USAsta ei tietenkään voi lähettää. Nimim. toivottoman rakastunut </3

   1. No se on kyllä tosi lähellä ja ilmeisesti vielä erinomaisen ihana koostumus ja käytettävyyskin. Minäpä laitan lohtutilausta menemään :P Kiitos!

Vastaa