Money Well Spent: Kynnet kuntoon Trindillä

Pitkästä aikaa lisäosa Money Well Spent -postaussarjaan! Alunperin postaussarjan ideana oli nostaa esiin jokin erityisen hyvä kosmetiikkatuote, jokin sellainen joka oli kynsiblogissa ohi aiheen puhumisen arvoinen. Nyt kun blogin aihepiiri on laajentunut kynsijutuista muuhunkin kosmetiikkaan ja tuotteita tulee jonkin verran blogin kautta testattavaksi, ja yleisestikin haluan kirjoittaa lähinnä niistä oikeasti hyvistä tuotteista, ajattelin muokata postaussarjan alkuperäistä ajatusta hieman. Hyviä tuotteita tämä blogi on pullollaan joka tapauksessa, joten Money Well Spentissä esitellään jatkossa vain niitä erinomaisuuksia, jotka olen itse ostanut ja jotka ovat jääneet vakituiseen käyttöön.

Trindin kynsienhoitotuotteet ovat olleet mulla käytössä iäisyyden. Toki olen kokeillut suurinpiirtein kaikkia mahdollisia hoitotuotteita, mutta palannut aina takaisin tähän timanttiseen kolmikkoon.

.
.

Mun kynnet on luonnostaan vinot, kuivat, liuskoittuvat, hauraat ja ohuet. Kynsinauhat on ihan korput tietenkin myös. Kynnenkovettajista ei luonnollisestikaan ole hyötyä, sillä kuivan kynnen kovettaminen aiheuttaa vain sen, että kynsi katkeaa helpommin, kun se ei jousta ollenkaan. Kuivat kynnet myös liuskoittuvat herkemmin.

Tässä kohtaa kuvaan astuu Trind Nail Balsam. Balsami on raikkaan tuoksuista, öljytöntä ja tekee ihmeitä kynsille. Balsami levitetään kuiville, paljaille kynsille ja annetaan imeytyä hetki. Kuivimmillaan mun kynnet imaisee kaiken balsamin parissa minuutissa. Yleensä teen niin, että levitän reilun kerroksen kynsille, annan imeytyä hetken ja hieron loput kynsiin. Koska balsami on öljytön, sen päälle voi heti imeytymisen/hieromisen jälkeen levittää aluslakan. Nail Balsam on sama kynsille kuin aamukahvi väsyneelle mielelle.

.
.

Cuticle Balsam on vastaava tuote kuin Nail Balsam, mutta vain kynsinauhoille. Pyöräytys tätä kynsinauhoille, kerros Nail Balsamia kynsille ja sitten hierotaan. Cuticle Balsam ei oo mikään välttämätön tuote, koska Nail Balsamia voi kyllä levittää kynsinauhoillekin, mutta mä otan kaiken mahdollisen avun vastaan tässä kosteusasiassa.

.
.

Balsameiden jälkeen on Nail Repairin vuoro. Vaikka et mitään muuta hoitotuotetta ikinä kynsillesi käyttäisi, käytä tätä. Mun liuskottumisongelma on vähentynyt huomattavasti Nail Repairin aloittamisen jälkeen. Kynnet on vahvemmat, mutta eivät kuitenkaan joustamattomat, ja värjääntymistäkin olen päässyt eroon!

.
.

Nail Repairissa on se huono puoli, että lakat eivät parhaalla mahdollisella tavalla sen päälle levity, eli aluslakaksi se ei välttämättä sovellu. Tosin se on aika yleistä hoitolakoille. Nail Repair onneksi kuivuu nopeasti, joten aluslakkakerroksen voi nopeasti sutaista päälle. Tiedoksi myös, että Nail Repair sisältää formaldehydiä joten 3-free -tuote se ei ole.

Huomaa muuten heti kynsien kunnossa sen että en ole viime viikkoina ehtinyt lakata kovin usein. Kynsiparat ei saa tarpeeksi balsami- ja repair -tuotteitaan ja kuivuvat ja rapistuvat ja nytkin on monta kynttä katki. :(

Trindit on laajasti saatavilla marketeissa, tavarataloissa ja kosmetiikkaliikkeissä ja maksavat jotain 11-14 euron hujakoilla.

Mitkä teidän luottotuotteet kynsien hoidossa on?

Translation: If you have dry, weak, thin and brittle nails these products are for you. They have worked wonders on my nails :)

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Sain jonkin aikaa sitten kynnet tosi hyvään kuntoon Nail Repairilla, koska mulla on myös tosi liuskottuvat ja kuivat kynnet. Se haju kävi kuitenkin henkeen sen verran, että en vaan pystyny käyttää kahta pulloa enempää.. Sen jälkeen kynnet ovatkin taas olleet huonossa kunnossa.

  Tällä hetkellä tosin kynnet voi paremmin, koska otin käyttöön Ciatén Nail Gym -alus-/hoitolakan ja aloin käyttää öljyä (Essence) säännöllisemmin. Viime kevään jälkeen nyt on ekaa kertaa sellanen hetki, että kynnet on kunnossa :)

  1. Öljy olis kyllä älyttömän tärkeetä, mä oon vaan jostain syystä ihan surkean huono kynsinauhaöljyn käyttäjä. Ärsyttää kun ei voi mihinkään sitten koskea ilman että joka paikassa on öljytahroja :D

   Mä en oo jotenkin ollenkaan kiinnittänyt Repairin hajuun huomiota! Nää kaikki myrkyt on varmaan tuhonnu jo aistitkin :D

 2. Tuo Nail Repair kuuluu mun tämän kuun ostoslistalle. Se on kyllä ihmeainetta ja toimii tosi hyvin. Mietin vaan, että mun hankkia myös tuo Nail Balsam. Houkuttelee kovasti!

 3. Minäkin olen jo vuosia vuosia käyttänyt Trind Nail Repairia. Laitan sitä _aina_ kaksi kerrosta lakkauksien alle, ja sen päälle pikakuivattajan. Muuta aluslakkaa en käytä, en edes omista yhtään aluslakkaa :D Kynnet eivät ole koskaan värjäytyneet sen läpi. Lakat tarttuvat hyvin, lukuunottamatta joitakin holoja, mutta se onkin niille ihan normaalia. Vaikka Nail Repairia sanotaan kynnenkovettajaksi, ei se minulla ainakaan varsinaisesti koveta, voisiko sanoa, että se ”sitkistää” kynsiä.

  1. Piti vielä sanomani, että 80-luvun lopulla tai 90-luvun alussa käytin kynnenkovettajaa, joka todella kovetti. Vähän jos kynsi osui johonkin, siitä lohkesi pala pois. En muista enää sen nimeä, mutta ranskaa se oli.

   1. Se pikakuivattajakerros varmaan auttaa lakkoja levittymään :) Samaa mieltä oon siitä että kynnenkovettaja on väärä termi Repairille. Sitkistyminen on hyvä termi :)

    1. Luultavasti se pikakuivattaja auttaa siinä. Olenkohan koskaan kokeillut suoraan Trindin päälle? Luultavasti en, ainakaan sen jälkeen kun ”löysin” pikakuivattajan. Ilman Trindiähän minulla ei olisi ollenkaan kynsiä. Tosin, eipä niitä tällä hetkellä olekaan, mutta se luultavasti johtuu muutaman kuukauden takaisesta tauosta Priorinin käytössä. Hiusten kasvattamiseksi mä sitä syön, mutta se on vahvistanut kynsiäkin todella paljon. Ei näemmä kannattaisi pitää taukoja…

     1. juu ei saa poiketa hetkeksikään mistään mikä toimii, ku heti näkyy takaiskuina :D mä en oo ehtinyt lakata yhtä usein ku ennen, joten lakkaukset rispaantuu, hoitolakkoja tule käytettyä vähemmän per viikko ja niinpä mulla onkin taas monta kynttä poikki :(

 4. Taas yhdyn tähän sun ylistyslauluun! Nail balsamia on kulunut useampi pullo ja Nail repairin löysin syksyllä Livboxin myötä, ja ei oo ton parivaljakon voittanutta! :) Cuticle balsamia en ole kokeillut, mutta uskon, ettei sekään huono ole :)

 5. Nyt on pakko antaa palautetta.

  KIITOS.

  Olin autuaasti unohtanut omistavani pullon Nail Balsamia! Se tekee ihmeitä ja jo muutamien kertojen jälkeen ero on selvä. AAAAAAAHHH!!! ☆♡

Vastaa