Cadillacquer comparisons

Heip! Eilen esittelin teille Cadillacquerin Petrichor-kokoelman ja kuten sanoin, päätin räpsiä pikaiset vertailukuvat aikaisemmista Cadillacquereista. Ehkä se helpottaa tai muuttaa mahdollisia ostopäätöksiänne :)

Hello again! I promised to do some quick comparisons between some of the new Petrichor collection polishes and the rest of my Cadillacquer collection. Here they are :)

cadillacquer comparison
.

Violetteja holoja mun Cadillacquer-kokoelmassa olikin vielä enemmän kuin muistelin! Out of This World on sävyistä selvästi sinisin ja Imago selvästi punasävyisin. Valar Morghulis on kirkkaampi ja kylmempi. Petrichorin Stentorianin kanssa eniten samansävyisiä ovet My End and My Beginning sekä Firinne. Firinne ja Stentorian ovat liki dupeja, joskin Stentorianissa on vahvempi sininen flash. Molempia tuskin kukaan kuitenkaan tarvitsee, ero on niin pieni.

I found even more purple holos than I first thought I had! Out of This World is the bluest of he bunch and Imago is the most red-based. Valar Morghulis is cooler and brighter than Stentorian. My End and My Beginning and Firinne on the other hand are very similar with Stentorian although Stentorian seems to have a bit stronger blue flash. However you probably won’t need all three unless you are a crazy collector (like I obviously seem to be). 

.
.

Hiraethille en löytänyt täyttä dupea. Never Too Late on lähimpänä, mutta siinä on pinkkiä shimmerhippua ja voimakas pinkki flash, joista kumpikaan ei tässä tikkukuvassa oikein näy. Welcome to Charming on selvästi violetimpi ja loput kolme sinistä lakkaa ovat kaikki ihan omanlaisiaan.

I didn’t find a dupe for Hiraeth. The closest was Never Too Late, but it has pink shimmer flakes and a strong pink flash, although neither of them are visible in my pic. Welcome to Charming is much more purple and the rest aren’t even close. 

.
.

Deliriousille kuvittelin löytäväni dupen, mutta toisin kävi. Men of Mayhem on ”likaisempi” ja tummempi, Dream On on kirkkaampi, Wolf Trap on tummempi ja This Is My Design sinisempi.

I was sure to find a dupe for Delirious, but nope! Men of Mayhem is darker and ”dirtier”, Dream On is brighter and more saturated, Wolf Trap is darker and This Is My Design is more blue.

.
.

Equinoxin pohjasävy on samansävyinen kuin The Night Is Dark and Full of Terrors -lakassa, mutta glitterit toki erottavat lakat toisistaan. Translucent ja The Refraction of Light ovat selkeästi petroolinsävyisempiä.

Equinox has a similar base color as The Night Is Dark and Full of Terrors but obviously the glitters set them apart. Translucent and The Refraction of Light are both teal.

.
.

Tässä on glitterhässäkkälakkojen ongelma: niille ei löydy dupeja, joten en ikinä luopua mistään ja kokoelma kasvaa holtittomasti :D

The problem with glitter crellys is that there’s never a dupe for anything which means that I can’t ever let any of them go :D

.
.
.
.

Ravenstag ja Momentum ovat oikeasti enemmän erilaisia kuin kuvassa näyttää. Ravenstagissa on moniväristä, erityisesti kullansävyistä shimmerhippua, kun taas Momentum on scattered holo terästettynä vielä hologlitterilläkin. Jälkeenpäin tajusin, että myös Pink Teddy Bear olisi kuulunut vertailuun, mutta myöhästä se on nyt. Erilainen sekin kuitenkin on, koska siinä on vahva pinkki shimmer.

Ravenstag and Momentum are less similar than it looks like here. Ravenstag has multicolored shimmer flakes but Momentum has holo glitter in it. Pink Teddy Bear also came to mind but I forgot to add it to the pictures. Anyway that’s different too because of the pink shimmer. 

Nnnoin! Toivottavasti tästä oli hyötyä :)

Hopefully this was useful to you! Thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Mulla on Ravenstag ja Momentum molemmat, koska en kykene olemaan hankkimatta jokaista harmaata/mustaa Cadin lakkaa :). Ja ne on kyllä todellakin ihan erilaisia. Onneksi en ostanut Stentoriania, koska mulla on jo Firinne. Hiraeth kiinnostaa edelleen, vaikka kolme muutakin kuvan lakkaa tosin löytyy. This is my design ja Men of mayhem on kauneimmat vihrulaiset, joten ehkä mä pärjään niillä eteenpäin. Ja toi glitterongelma on kyllä ihan käsinkosketeltava tässäkin osoitteessa. Ei löydy dupeja ei :D. Kiitos ihana tästä vertailusta <3.

Vastaa