O.P.I Hello Kitty – my picks

Kynsilakkatykitys jatkuu! Tällä kertaa esittelyssä on pari uutuutta OPI:n valikoimasta, tarkalleen ottaen juuri julkaistusta Hello Kitty -kokoelmasta. Päädyin ostamaan kaksi lakkaa ja sain yhden esiteltäväksi CesarsShopista.

Hello Kitty sisältää yhteensä 12 lakkaa ja lisäksi on julkaistu keräilykappaleen ominaisuudessa Special Edition -sävy. Varsinaisen kokoelman 12 sävystä kuusi tulee myyntiin vain kynsisalonkeihin ja erikoisliikkeisiin, kuten esimerkiksi kynsitarvikekauppoihin. Hello Kitty ei sinänsä aihealueena kosketa mua lainkaan, mutta pidän OPI:n tavasta tehdä näitä erikoiskokoelmia. Teemat, nimet ja sävyt ovat yleensä onnistuneita kokonaisuuksia ja erikoiskorkit on ihana lisä. Sitäpaitsi tässä kokoelmassa oli älyttömän monta kivaa pinkkiä, korallia ja vaaleanpunaista lakkaa. Rajasin ostokseni kahteen, koska olin juuri järjestellyt mun lakkakokoelmaa ja todennut, että ne ihanat pinkit ja punaiset on todella yliedustettuina…(violeteissa on kyllä oikeastaan vielä dramaattisempi tilanne mutta ei nyt mennä siihen.)

Aloitetaan siitä kokoelman Special Edition -sävystä, joka kantaa nimeä Say Hello Kitty.

.
.
.
.

Say Hello Kitty majailee erikoispakkauksessa, joka sisältää lakan lisäksi kaupanpäällisinä kynsiliiman ja kaksi Swarowski-rusettia. Lakka itsessään on fuksianpunainen glass fleck -lakka, eli se on pakattu täyteen kimaltavaa shimmeriä. Kimallus katoaa harmillisesti kuvissa, mutta livenä sitä on runsaasti. Say Hello Kittyssä on myös kultaista shimmerhippua, mikä tuo lakkaan lämpimämmän sävyn. Sävy vaihtelee hieman katselukulmasta riippuen, kuten kuvistakin huomaa.

.
.
.
.

Koostumus oli erittäin hyvä, kahdella kerroksella tuli jo peittävää jälkeä eikä siivoiltavaa kynsinauhoilta juuri ollut. Onneksi niin, koska näitten hippulakkojen putsaaminen kynsinauhoilta ei oo sitä mieltäylentävintä puuhaa.

.
.

Swarowski-rusetti oli mun kynsille tietenkin liian suuri, mutta täytyihän sitä vähän kuvia varten tälläytyä :)

.
.

Mun muut valinnat kokoelmasta olivat korallinpunainen 5 Apples Tall sekä pinkin ja violetin välimaastoon sijoittuva Super Cute in Pink. Kynnet ovat muuten näissä kuvissa yllättävästi lyhyemmät, sillä Say Hello Kittyn kokeilun jälkeen mulla meni kuppi nurin repaleisten kynsieni kanssa ja tartuin viilaan. Oon pitänyt akryylijauhepaikkaa revenneen keskisormen kynnessä kuukausitolkulla ja sen jatkuva uusiminen alkoi käydä psyyken päälle. Nyt lakkojen vaihdon yhteydessä kynnestä lähti vielä pieni pala pois ja siinä vaiheessa luovutin ja annoin viilan laulaa. Jospa nämä lyhyemmät raapimet pysyisivät talven yli kasassa.

5 Apples Tall on vaikea saada taltioitua oikean sävyisenä, mutta se ei ole peruspunainen eikä oranssinpunainen, vaan nimenomaan korallinpunainen. Ja sille sävyllehän minä en osaa sanoa ei. Vertailin 5 Apples Tall -lakkaa muihin omistamiini punaisiin ja lähimmäs pääsi Aloha from OPI Hawaii-kokoelmasta. China Glazen Hey Sailor on kylmempi, OPI:n Race Red taas oranssimpi. Aloha ja 5 Apples Tall ovat liki dupet, mutta 5 Apples Tall on koostumukseltaan parempi. Aloha from OPI on myös hyvä, mutta 5 Apples Tall on ihan lastenleikkiä levittää. Se menee tasan sinne minne pitääkin ja pigmenttiä riittää kuin pienessä kylässä. Kuvissa kaksi kerrosta, mutta meinasin jo jättää yhteen. Toiminee varmaan leimauksessakin.

.
.
.
.

Super Cute in Pink on hämäävä nimi, itse ainakin kategorioisin tämän ennemmin violettien kastiin kuin pinkkeihin. Tosin violettien seurassa tämä näyttää pinkiltä, pinkkien seurassa taas violetilta.

.
.

Yllätyin siitä, että Super Cute in Pink olikin enemmän jelly kuin creme. Koostumus oli onneksi miellyttävä ja helppo, vaikkei peittävyys ollutkaan sitä luokkaa kuin odotin. Kolme ohutta kerrosta toi kuitenkin täyden peittävyyden ja kiiltohan tässä on ihan mahoton. Dupejakaan ei mun kokoelmasta löytynyt! Miinusta joudun antamaan siitä, että lakassa näkyi ihmeen nopeasti kärkikulumaa.

.
.

Nooh, mitä raati sanoo Hello Kittysta ja tästä kokoelmasta? Lasten hömppää vai suloinen tyyppi? Hyvän mielen kattaus pinkkejä vai liian tavallista? Voiko korallinsävyisiä lakkoja olla liikaa? Onko Super Cute in Pink violetti vai pinkki? Sana on vapaa ja kokoelma nähtävissä sekä ostettavissa täällä :)

(Say Hello Kitty saatu, muut ostettu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: OPI Hello Kitty collection saw daylight a couple of weeks ago here in Finland. I’m not a Hello Kitty fan, but I do have a soft spot for OPI’s collaboration collections, becaude they usually are witty, fun and have nice little touches like those special caps. Hello Kitty consists of 12 polishes of which 6 are salon exclusives, and one special edition shade called Say Hello Kitty (shown above, press sample). Say Hello Kitty is a fuchsia glass fleck with golden shimmer. The formula was pleasant and pigmented, I used two coats. The package includes two Swarowski bows and a tube of nail glue. The bows are pretty and sparkly, but also way too big for my miniature nails :D

My personal favorites (and also the only ones I ended up buying) are 5 Apples Tall and Super Cute in Pink. 5 Apples Tall is a gorgeous coral red with an awesome formula. Nearly a one-coater, believe or not! It’s really close to Aloha from OPI from last year’s Hawaii collection so if you already got that you probably won’t need this, although I think 5 Apples Tall is better in terms of quality. Super Cute in Pink surprised me by being more of a jelly than a creme but it builds up nicely and I got full coverage with three thin coats. The formula is easy to apply and shiny as heck. The color is just between pink and purple, orchid purple might be a good description. 

Hello Kitty had lots of pretty pinks in it but I have so many of the like in my collection that I had to hold my horses and stick to my two favorites. But what do you think, good choices or not? :)

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

 1. Mä tykkään kanssa näistä erikoiskokoelmista vaikka en fanita HK:a. Haluaisin juuri nämä kaksi sun ostamaa lakkaa myös ja sitten ehkä sen kolmannen, jolle mulla varmasti on dupe ja jonka nimeä en muista:P :D
  Ps. ei näytä yhtään nysiltä sun kynnet:)

  1. Osaan jo hatusta heittää muutaman dupen, jotka sulla varmana sille on :D

   Joo, onneks se palanen lohkesi tässä vaiheessa, eikä vaikka 2 kk sitten…oltais oltu taas kuvauskelvottomassa tilanteessa :P

 2. Say Hello Kitty on jotain liian ihanaa :’D Mä tykkään Hello Kittystä, mutta en oo sitten viime vuoden tätä kokoelmaa tarkemmin syynännyt. En tiedä pitäiskö ton erityislakan kanssa olla kukkaron nöyrit tiukalla vai höllällä; magee lakka, mutta kun en voisi, mutta LE ja erikoisuus… Hmmm, valintojavalintoja :D Ja niin, Super Cute in Pink nimenä viittaisi pinkkiin, mutta kyllä tuo minun silmään näyttää liilalta enemmän ainakin verrattuna tän postauksen punaisempiin lakkoihin, mutta lilojen rinnalla varmasti näyttää pinkimmälle. Kunnon kameolontti :D

  1. Mulla on paha tapa innostua aina kun mainitaan LE ja keräilykappaleet ja ja…eli mä oon vähän huono neuvomaan näissä asioissa :D

 3. Super Cute Pink hiukan huutelee mun nimeä, mutta jellymäisyys ja kärkikulumat jarruttaa. Tosi kivoja lakkoja. Mulle Hello Jitty on vähän yhdentekevä, mutta tytär tietty tykkäilee jonkin verran.

  1. Koostumus oli kyllä hyvä, ei siis semmonen tahmainen ja valuva jelly, mutta toki se on sitten helpommin läpikuultava. Kestävyys harmitti muakin.

 4. Okei, mä tarviin edes yhden tuon korkin takia. Toisaalta, jos ostan yhden, niin sittenhä se on yksinäinen valkokorkkinen mustien joukossa.. :D Kiinnitin ekana huomion niihin vaaleimpiin vaaleanpunasiin, mut hitsi miten kivalta tuo keräilylakkakin näyttää!

 5. En ole mikään vannoutunut Hello Kitty-fani mutta onhan noi pullon ihan jumalattoman söpöt! Lisäksi toi korallilakkojen hamsterointi on ollu myös mun puuhaa ja toi Super Cute In Pink on aivan ihana! Yks hemppis vaaleanpunainen siellä vielä oli josta tykkäsin, tai ajattelin et vois olla pop koska sellanen puuttuu. Kivoja lelujahan nää on :) Niiiii ja sun kynnet näyttää eri hyvälle!

  1. Heeeeei, fellow korallilakkojen hamsteroija! *yläfemma*

   Se lähes valkoinen vaaleanpunainen oli kyllä kivan näköinen! Se kävi mulla jo kädessäkin, mutta sit uumoilin että se on todennäköisesti hyvin lähellä essien Fijiä joka mulla siis on, joten jätin ostamatta.

   Kiitos :)

 6. Tää on mun mielestä ihan mahtava kokoelma! :D Niin mahtava et ostin kolme lakkaa- kaksi glitteriä, sen supermustan ja sit sen melkein valkoisen vaaleanpunaisen. Valehtelisin jos väittäisin ettei söpöillä korkeilla ollut vaikutusta asiaan.

 7. Miksi tuo Say Hello Kitty alkoi nyt houkutella niin kovasti?!

  Mä oon samaa mieltä että OPI:n kokoelmat on hyvin harkittuja nippuja, joista on jo sinällään helppo tykätä. Kuten tästäkin – vaikka Hello Kitty -teema muutoin ole meikäläistäkään varten. Mä hommasin Starry-Eyed For Dear Danielin ja Never Have Too Mani Friends! lakat, ja harkinnassa on lisäksi olleet tuo Super Cute In Pink ja Look At My Bow. Minusta tuo Super Cute In Pink näyttää myös liilalta, mutta ehkäpä sen crelly-koostumus lämpenee niin pinkiksi punaisia sormenpäitä vasten että vaikutelma on sitten mukamas pinkki? :)

  Never Have Too Mani Friends vaikuttaa myös musta hieman jellyltä/crellyltä mitä nyt tikulle lakkasin sen jo.

 8. Oii mitä söpöläisiä! ♥ Mä olen päättänyt hankkia tästä kokoelmasta kaksi vaaleinta vaaleanpunaista sillä sävyt näyttää sopivan lämpimiltä ja kuulostavat lupaavilta peittävyyden puolesta. Tarkoitus olisi myös hankkia tämä Say Hello Kitty!, sillä onhan se syötävän söpö :D Ja ai että, mä kyllä tykkään tästä kokoelmasta, nuo korkitkin on suloiset kuin mitkä ♥

Vastaa