Effortless

Tänään esittelyssä simppelit kynnet, joista pidin hurjasti. Harmaan kanssa ei voi mennä kovin pahasti pieleen!

kiko 329

Värilakkana Kikon 329, kaksi helppoa ja vaivatonta kerrosta. Kynsien juureen töpöttelin Sephoran kulta-hopea -glitterlakkaa, jota koitin ensimmäistä kertaa vasta nyt. En käsitä miksi odotin näin kauan, lakka on huippu!

Viimeisenä silauksena sudin koko hoidon päälle kerroksen Mavalan mattapäällyslakkaa. Mä en vaan kyllästy matattuun glitteriin, osuu ja uppoaa joka kerta.

Olenko ainoa, johon osuu ja uppoaa? :)

Translation: mattified glitter – works every time!

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. On hienot !!! =)
    Oon vähän miettinykin, että mitä tekisin harmaalla kynsilakalla, mutta senhän voi vaikka levitellä kynsille ja laittaa siihen jotain koristetta… ;D

  2. Mulle ei oo tullu mieleenkään kokeilla harmaata lakkaa mut nyt kyllä kokeilen! Ja toi glitterilakka mun on pakko saada, mistä voisin tilata?:) ite oon tehny vastaavanlaiset kynnet nudelakalla ja kultaglitterillä mutta ongelma on aina glitterilakan kanssa että sitä hilettä tulee liian vähän ja lakkaa liikaa:/ onko ideoita että ei kävis niin?

    1. Just tuota kyseistä glitterilakkaa et varmaan saa tilattua, kun se on sieltä Sephorasta, mutta mä näin H&M:llä lähes identtisen lakan ihan vasta! Käy sieltä kattomassa. Voin kyyläillä olisko jossain nettikaupassa jotain vastaavaa. Jotkut glitterilakat on siitä huonoja, että glitteriä nousee siveltimeen tosi vähän. Mä yleensä teen niin, etten sudi lakkaa tavallisesti kynnelle vaan pyyhin varovasti ylimääräistä lakkaa pullon suun reunaan, sitten töpöttelen siveltimellä lakkaa kynnelle. Yleensä saa töpötellä kaks kerrosta. Paksu päällyslakka tasoittaa kynnen sitten sopivaksi, ettei satunnaiset lakkaköntit näy :) Jos sulla ei vielä Seche Viteä ole päällyslakkana, suosittelen hakemaan Kicksistä tai tilaamaan netistä, suurin osa nettikaupoista myy Secheä.

  3. Oijoi, nämä on kyllä tosi kauniit! Ja jotenkin herkät! Ja tyylikkäät! Ja naiselliset! Ja takavarikoikaa nyt herran tähden multa kaikki rinnastuskonjunktiot ynnä muistuttakaa, että lause tarvitsee predikaatin.

Vastaa