Darkness vs. color

Näille kynsille on kolme syytä. Ensinnäkin, mun on vaan pakko saada tasaisin väliajoin kynsille rehellistä punaista. Toiseksi, meillä oli viikonloppuna työtovereiden pienimuotoiset pikkujoulut, joten taivuin tekemään tämän vuoden ensimmäiset jouluiset kynnet. Kolmanneksi, kynnet piti saada sointumaan mun uuteen tulitukkaan, joka on niin mieluinen että se sai Sugar High’ssa oman postauksensa – ja sai minut ja pärstäni poistumaan (näennäisen) anonymiteetin suojista. Käykäähän pällistelemässä :)

.
OPI Pirouette My Whistle
.
.

Punainen creme on Zoyan Livingston, todella mehevä sävy ja hyvälaatuinen lakka. Peittävyyttä olisin kaivannut enemmän, näissä kuvissa kerroksia on kolme joista jokainen tuli tarpeeseen. Livingston ei kuitenkaan ollut koostumukseltaan ohutta tai muutenkaan ikävää eikä edes sotkenut kynsinauhoja, vallan epätavallista punaiselle lakalle. Ehkä mä siis annan heikohkon peittävyyden anteeksi, jos sillä hinnalla saan punaisen lakan joka ei sotke.

Koristeena on ikisuosikkiglitterini, OPI:n Pirouette My Whistle. Tuosta ei glitteri enää parane, sehän on pullossakin kuin itse kaunein talvi.

.
.
Zoya Livingston
Zoya Livingston

Tällaisia kynsiä pitäis ehkä tehdä vähän useammin. Yksinkertainen on kaunista, ei voi mitään. Tässä harrastuksen syventyessä lähtee välillä suhteellisuudentaju ja tuntuu että kaikki, myös minä, yrittää tehdä mahdollisimman monimutkaisia kynsitaiteiluja eikä mikään enää riitä. ”Ei näitä voi julkaista kun nää on niin yksinkertaiset”, ”ei näistä oo mitään kerrottavaa”…höpö höpö. Suomen talvesta selviytyminen on niin monimutkaista muutenkin, että eiköhän joskus vois vaan laskea rimaa ja nauttia sen mataluudesta :)

Huomaakohan tästä asenteesta että oon lukemassa Täällä Pohjantähden alla -trilogiaa? Kohta varmaan alan puhua ”kyl maar..on se erinomanen..kyl ma sen paikkaan kuma kerkeen” -tyylillä ja syödä pettuleipää. Apua. Onneks esim. Teiniäidit tulee huomenna telkkarista, ei pääse liikaa sivistymään.

Translation: I’m slowly giving in to Christmas and these nails are a good example (Zoya Livingston, 3 coats, and OPI Pirouette My Whistle). I’m still struggling with Winter though – to be precise, struggling with the fact that it’s coming (insert Game of Thrones theme song here). To fight back the darkness I did this to my hair and I’m loving it!

Kurkkasitko jo nämä?

34 kommenttia

 1. Samaa mieltä: yksinkertainen on usein nimenomaan kauniimpaa kuin monimutkainen äherrys. Ja nämä kynnet ovat ehdottomasti todella kauniit ♥ Ja sun hiukset on ihan tyrmäävän upeat, onneksi näen ne pian livenäkin!

  1. Kiitos :) Harmi että en osaa ite laittaa niitä hiuksia tuolla tavalla :D Pitäis ehkä varata kampausaika perjantaille niin säilyis sullakin illuusio tuosta tukasta? :D

 2. Ps. VIHAAN EDELLEEN tota follow wl- ikkunaa joka tekee mobiilikommentoimisin perkeleen vaikeaksi. TEE ASIALLE JOTAIN.

  1. whattafak?!? Ei sen pitäis enää olla siinä päällä. Ootko päivittänyt puhelinta millon viimeksi (eikö sulla ollu iPhone?)? mä nimittäin juuri kävin ite puhelimella asian tarkastamassa ja siinä on kyllä pieni harmaa ”follow”-laatikko, mutta se pysyy poissa kommenttikentistä. Ja siis mulla on iPhone.

  1. Kiitos The Punatukka! :D Hei mä en oikeasti tiedä miksi se kokoontumisajo tuntuu niin mahdottomalta saada järjestettyä. Mä oon ihan toivoton tollasissa hommissa. Sannallakin taitaa olla nyt hieman esteitä :D

 3. Jestas miten ihana tukka!!

  Kynnet on tosi nätit, yksinkertaisuus on valttia monessa jutussa. Nää kynnet on siististi lakattu ja monesti jo pelkästään se tekee niistä kauniit.
  Kivaa Joulunodotusta, kuukausi vielä…! =)

  1. Kiitti kiitti :) Totta, siisteys on tässä(kin) asiassa puoli ruokaa!

   Apua, enää kuukausi, mulla ei oo ees joulukalenteria vielä!

 4. Siiiiis mitä kateellisia huokauksia nämä kauniin satiiniset punaiset seksikynnet herättivät. Mutta vielä kauniimpi se kirjoittaja siellä upeine hiuksineen! Tulipa ikävä pitkää tukkaa!

 5. Punainen on aina tyylikäs ja tuo glitter pitäis kaivaa esiin! Aivan ihana yhdistelmä. Ja joo-o, sinä ja hiukses, molempia kuvaa yksi sana eikun siis kaksi TODELLA KAUNIS :)

  1. Thank you :) I’ve had good experiences with Zoyas, they don’t usually chip very easily and show minimal tip wear. This one I wore for 4 days with no signs of wear :)

Vastaa