China Glaze Lite Brites Swatches

China glaze lite brites for summer 2016

Mulla piti olla tässä esittelyssä China Glazen kevätkokoelma, mutta CesarsShopiin saapuikin kaikkien yllätykseksi iso kattaus kesäkokoelmaa ensin, joten otetaan varaslähtö kirkkaisiin väreihin ja kuumiin päiviin! Kokoelma on iso, joten menen pidemmittä puheitta asiaan. Kuten tavallista, kaikissa swatcheissa olen käyttänyt alus- ja päällyslakkaa. Osa lakoista kuivuu aavistuksen himmeiksi neonpigmentin vuoksi, mutta nyt esittelen kaikki kiiltävän päällyslakan kera.

I’ve got a special treat for you today – China Glaze Lite Brites collection for Summer 2016! I was supposed to show you the Spring collection but it seems nail polish gods are full of surprises because this Summer collection arrived on my doorstep before the Spring collection did, so let’s enjoy some bright colors and set our minds to hot Summer days. All my swatches are pictured with base and top coats. 

China glaze lite brites for summer 2016
.
china glaze none of your risky business
.

None of Your Risky Business on keltaoranssi creme. Tyypillinen ja ihana kesäneon :) Koostumus oli melko ohut ja kynnelle tuli herkästi liikaa lakkaa, joten suosittelen ohuita kerroksia. Kuvassa kolme ohutta kerrosta.

None of Your Risky Business is a neon tangerine creme. Typical and lovely Summer neon shade :) The formula was thin so I recommend thin coats to prevent pooling. This is 3 thin coats. 

china glaze whip it good
.

Whip It Good on pastellinkeltainen kirkas creme, lähes neon vaikka onkin pastellisävyinen. Ohut koostumus, valui helposti kynsinauhoille ja oli kyllä vähän työläs lakattava. Kaksi kerrosta.

Whip it Good is a pastel yellow creme, very bright and bordering on pastel neon. Formula was thin and difficult to work with. 2 coats. 

china glaze papa dont peach
.
.
.

Papa Don’t Peach on neonoranssi lakka kullan- ja hopeanhohtoisella mikroglitterillä. Erikoinen lakka ja uniikki omassa kokoelmassani. Koostumus oli melko paksu ja kuivui hitaasti, hieman jellymäinen jollakin tapaa. Kuvissa kaksi kerrosta.

Papa Don’t Peach is a neon orange polish packed with gold and silver micro glitter. Very unusual shade. The formula was thick and jelly-like and dried slowly. 2 coats.

china glaze lime after lime
.

Lime After Lime on vaalea neonvihreä. Koostumus jälleen aika ohut ja juokseva, mutta kahdella kerroksella sain tasaisen ja peittävän tuloksen.

Lime After Lime is a light lime green neon. Again the formula was thin and runny but I managed to get an even and opaque result with 2 coats.

china glaze what i like about blue
.

What I Like About Blue on hieman murretun sävyinen turkoosi shimmerlakka. IHANA. Näyttää ihan laguunilta :) Koostumus oli tässäkin melko ohut, mutta kuitenkin helppo lakata. Kaksi kerrosta.

What I Like About Blue is a muted turquoise shimmer. I LOVE THIS. Looks just like a lagoon! The formula was again a bit thin but easy to apply. This is 2 coats.

china glaze lip smackin good
.
.
.

Lip Smackin’ Good on lämminsävyinen, pastellinen neonpinkki aavistuksenomaisella shimmerillä. Raidoittuu helposti, joten jouduin lakkaamaan kolme ohutta kerrosta.

Lip Smackin’ Good is a warm-toned pastel neon pink with subtle shimmer. The formula was somewhat streaky so I had to use three coats. 

china glaze bite me
.
.
.

Bite Me on korallipinkki neon kultaisella shimmerillä. Aivan hullun ihana sävy! Lakka on todella peittävä, joskin aavistuksen paksu. Kuvissa kaksi kerrosta.

Bite Me is a coral pink neon with golden shimmer. This shade is to-die-for! Bite Me is really opaque although a bit thick. I used 2 coats.

china glaze I'll pink to that
.

I’ll Pink to That on neonfuksia creme. Jälleen aivan upea sävy! Tämä kuivuu todella nopeasti joten suosittelen olemaan vikkelä ja lakkaamaan kevyellä kädellä, muuten lopputulos on helposti epätasainen. 2 kerrosta.

I’ll Pink to That is a neon fuchsia creme. Gorgeous! This one dries in a flash so be quick and use a light hand, otherwise you’ll end up with streaks. 2 coats. 

china glaze hot flash
.

Hot Flash on neonpunainen creme. Hyvin kirkas ja iloinen sävy, tykkään! Koostumus oli taas melko ohut, mutta yllättävän peittävä ja ongelmaton sikäli. Kaksi kerrosta.

Hot Flash is a neon red creme. The formula was a bit thin but surprisingly opaque and easy to apply. This is 2 coats. 

china glaze we got the beet
.
.
.

We Got the Beet on punapohjainen violetti lakka kultaisella mikroglitterillä. Tämäkin on erikoinen, oikeastaan Papa Don’t Peachin sisar. Melko hyvä koostumus, ehkä aavistuksen paksu. Kaksi kerrosta.

We Got the Beet is a red-based purple with golden micro glitter. The formula was ok, maybe a tad thick. 2 coats.

china glaze I Got a Blue Attitude
.

I Got a Blue Attitude on sinivioletti creme. Todella hyvä koostumus, yksikin kerros peitti jo yllättävän hyvin, kuvissa kuitenkin kaksi. Melko juoksevaa tämäkin on, mutta kuitenkin helppo lakattava.

I Got a Blue Attitude is a blue-toned bright purple. I liked this a lot, the formula was good and really opaque. 2 coats. 

china glaze let's jam
.

Let’s Jam on vaalea lila sinisellä shimmerillä. Sininen shimmer ei yleensä kuulu suosikkeihini, mutta tähän lakkaan se sopii. Tykkään! Koostumus oli hyvä ja helppo. 2 kerrosta.

Let’s Jam is a light lilac with blue shimmer. I usually don’t like blue shimmer that much but with this one I’ll make an exception. I really like this shade! The formula was pretty good and easy to apply. 2 coats. 

HUH. Aikamoinen pläjäys! Yhteenvetona totean, että kokonaisuus on ihastuttavan pirteä ja kiinnostava. Kaikki neonit ovat erinomaisen peittäviä noin niinkun neonlakoiksi. Koostumuksissa on vaihtelua, osa lakoista oli selkeästi hankalia (Papa Don’t Peach ja Whip It Good), mutta kun ohuempaan ja juoksevampaan koostumukseen tottuu, lakkaaminen sujuu. Mun lakkaustyyli sopii paremmin vähän tukevammille koostumuksille, mutta mitenkään mahdottomia nämä eivät ole. Kesäisiä ja iloisia lakat kyllä ovat. Värivalikoima on ihastuttavan laaja ja veikkaan, että suurin osa lakoista sopii koostumuksensa puolesta esimerkiksi vesimarmorointiinkin todella hyvin. Mutta mitäs te sanotte, miltä näyttää? :)

Lakat ovat saatu esiteltäväksi CesarsShopista ja tämä kokoelma on siellä myynnissä NYT.

There you have it! 12 bright and cheery polishes. I tend to lean towards thicker formulas but once I got the hang of those thinner formulas and the proper way to apply them it was smooth sailing. I love these colors, they are just perfect for Summer! What do you think? All polishes are press samples and provided to me in exchange of my honest review.

Kurkkasitko jo nämä?

38 kommenttia

 1. What I Like About Blue ja Let’s Jam näyttivät todella herkuille omaan silmään :) Mä en vaan periaatteesta osta CG:n lakkoja, koska suti :’D Mulla on romantique-kokoelma leimaukseen ja tietty glitterpommit Fairy Dust ja Glistening Snow, mutta siihen saa merkin lakat jäädäkin, JOS nyt ei jotain vastaavaa upeutta tule CG:lta vastaan :D

 2. En tiiä, mikä tässä kokoelmassa on tai yleensäkin näissä väreissä just tällä hetkellä, mutta ne ihastuttaa. Oikeastaan koko kokoelma on sellainen, ehkä tuota viimeistä lukuun ottamatta, että voisin hyvin huolia itselleni. Muutama nyt ainakin pitää varmaan hankkia, mutta ensin vaan pitäis karsia, että mitkä..

  1. Minäkin ihastuin nimenomaan tähän kokonaisuuteen ja haluaisin vaan koko ajan tuijotella noita pulloja vierekkäin, kun ne on niin iloisia ja kirkkaita ja ihania! :D

 3. Onpa mieluisat sävyt tässä kokoelmassa ja sinulla aina niin hyvät swatch-kuvat! I’ll Pink to That ja Bite Me suosikkejani. Lip Smackin’ Good olisi myös herkullinen sävy, mutta hitsi, jos raidoittuu.

 4. Muutama kyllä houkuttelee… Koitan puntaroida vielä asiaa ja koittaa näin ollen kotiuttamatta kovin montaa kuitenkaan.

  Ihanat kuvat, ja sä oot mun tietojeni mukaan ehkä ensimmäinen joka on swatchannut koko kokoelman kuvina blogiinsa! Vai tiedätkö että joku olisi ehtinyt ensin? Meriitti sekin. ;)

 5. Oijoi, onpas kivoja värejä. Melkein houkuttaa muutama, mutta CG:n suti on mulle ja mun leveille kynsille kyllä ihan kauhistus. Ihan mahtavat swatchaukset, kiitos vaivannäöstä!

 6. Uh, olipa ihana väripläjäys! En tosin kyllä ite osaa vielä virittäytyä niin kesäleveleille, että nää tempais täysillä mukaansa, mutta no esimerkiksi Bite Me, I’ll Pink to That ja We got the beet alko kyllä kiinnostaa. Mut vielä pystyy malttaa mielensä ja pysytellä hetken aikaa ostoslakossa. Lähempänä kesää tilanne ja fiilis voikin olla sit aika eri! :D

 7. Tässä on kyllä monta kivaa lakkaa. Vähän tällaista Essien tyyliä noiden hillittyjen shimmerien kanssa. Ainakin What I Like About Blue, Let’s Jam ja Bite Me näyttää hankkimisen arvoisilta! Mitäs mieltä olet, että tämän kokoelman vihreä vai se Essien?

Vastaa