A Garden of Peonies

Tänään saatte yhdessä paketissa kolme uutuutta: keväisen F.U.N Lacquerin, piCture pOlishin kirkkaan leimasimen ja Delush Polishin uusimman aluevaltauksen eli leimauslaatat.

.
.

En ole mitenkään hillittömästi kaiken kimaltavan perään, mutta kyllä näissä FUNin lakoissa on vaan jotain erityisen jännää. Juuri julkaistun kevätkokoelman tähti on mun mielestä tämä koralliin vivahtava oranssi A Garden of Peonies, joka on kuin säkenöivää marmeladia. Epileptisestä hologlittersekoilusta on tällä kertaa hieman pidättäydytty, joten vaikka A Garden of Peonies kimaltava onkin, se ei muistuta diskopalloa.

.
.

Lakassa on hologlitteriä sekä kirkasta shimmerhippua, joka tuo mulle mieleen Cadillacquerin. Koostumus oli todella vaivaton, juuri ja juuri edes tarvitsin toista kerrosta.

.
.
.
.

Leimauskuvio on Delush Polishin laatasta Enchanted DP01 ja leimauslakkana käytin Dashican mustaa. Laatan kuviot ovat kauniita ja näppärän kokoisia, mutta voi kurjuus miten pinnallisesti ne on etsattu! Kokeilin tässä lakkauksessa ensimmäistä kertaa sekä tätä laattaa että PP:n leimasinta, ja aika nopeasti selvisi että ihan millä tahansa leimasimella tästä laatasta ei kuviot nouse. PP:n kimmoisa ja napakka leimasin nosti kukkakuvion särmikkäästi ja tarkasti, mutta laatta piti putsata parin kynnen välein, koska kuvio on liian pinnallinen ja meni helposti ”tukkoon”. Turhauttavaa. Miksei voi tehdä kerralla kunnolla, jos kerran aikoo leimauslaattamarkkinoille pyrkiä? Huoh. No, muita kuvioita en ole vielä kokeillut, mutta kyllä mä pidän periaatteena sitä että jokaisen kuvan pitäisi toimia ilman sirkustemppuja.

delush_polish_enchanted_plate
.

PP:n leimasin sai siis todellisen tulikokeen heti ensipuraisulla ja selvisi siitä kiitettävin arvosanoin. Kirkasvartinen leimasin on PP:n tyyliin viety ihan nextille levelille, eli mukana tulee suojakorkki (miksei tällaisia ole KAIKISSA leimasimissa??), vaihtopää, scrapa ja hintakin on Clear Jelly Stamperiin verrattuna todella maltillinen eli 12,90 euroa. Ja leimasin toimii ku junan vessa. Näin ne hommat pitää hoitaa! Pari kertaa pyörittelin leimasinta teippirullaan ennen käyttöä ja sen jälkeen vain leimailin menemään. PP:n leimasin ei ole kova, mutta ei löllökään, joten tekniikkana kannattaa käyttää nopeaa pyöräytystä. Leimojen kohdistaminen on todella helppoa, kun varsikin on kirkas. Näemmä leimasin on nyt loppu, mutta sitä tulee ihan pian lisää CesarsShopiin.

.
.
.
.
.
.

A Garden of Peoniesille 5/5, samoin piCture pOlishin stamperille. Delushin laatan suhteen valamiehet ovat vielä harkitsemassa arvosanaa, sillä en ehkä voi tuomita koko laattaa yhden kuvan perusteella, mutta hieman kyräillen suhtaudun kyllä.

No miltä näyttää? Millaisia kokemuksia teillä on Delushin laatoista?

(Leimasin, F.U.N ja leimauslaatta saatu CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: I combined three new products in this mani: F.U.N Lacquer A Garden of Peonies, piCture pOlish Jelly Stamper and Delush Polish Enchanted DP01 stamping plate. A Garden of Peonies gets a standing ovation from me because it’s insanely pretty and very easy to apply. It barely needed the second coat. The PP stamper was also a win in my book because it managed really well with the crappy Delush Polish plate. The design I used was too shallow and it was difficult to pick up to the stamper. I really hope the rest of the designs are better but I’m doubtful… All three products are press samples. Thanks for visiting today!

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Onneksi sekä PP:n stamper ja F.U.N pioni-lakka ovat jo tilauksessa niin mun ei tarvinnut muuttua vihreäksi postausta lukiessani. :)
  Peonies oli minunkin silmääni se näyttävin lakka kevätkokoelmassa, lisäksi innostuin myös Spring Snowflakesista.

  Mä pistin oman PP:n stamperini tulemaan prettypolishilta, missä niitä lienee nytkin saatavilla. Oon pärjännyt kohtalaisesti yhdellä ja samalla leimasimellani jo kolmisen vuotta, mutta tähän kirkkaseen mua kannusti erityisesti siitä näkemäni video jossa päältäpäin näki kätevästi mihin kohtaan leima osui kynnellä. Voihan olla että kohdistusongelmani eivät tule uudella stamperilla ratkotuksi, mutta sopii kai ainakin yrittää.

 2. voi kun on kaunis tuo FUN :) mulla oli tämä Picture Polishin stampperi jo ostoskorissa, mutta päätin kuitenkin että pärjään ilman sitä, sillä Born Pretty Storen clear stamper toimii kuulemma ihan ok hyvin ja se riittää mulle ! säästinpähän ne rahat näisin PP:n uuden kokoelman lakkoihin ;)

 3. On kyllä upea lakka, ei voi muuta sanoa! Miksi tällaiset lakat saa aina sen tunteen aikaan, että nyt mä kyllä muun kaikki mun cremet pois ja pidän tästä lähtien vaan näitä kimallusupeuksia kynsillä? :D

 4. Voi vitsit, kun se on nätti. Sopii kivasti nuo mustat leimaukset tuon glitterin kanssa.. Itsellä ei oo ihan noin ruusuisesti menny tuon leimasimen kanssa, mutta sain sentään lopulta jotain siihen tarttumaankin.. Jokaisen leiman jälkeen kyllä silti joutunut laatan puhdistamaan tai ei tapahdu mitään. Pitäis varmaan vaan jaksaa jatkaa sen kanssa leikkimistä, ehkä vielä saan onnistumaan.

  1. Mulla auttoi se teippirullassa pyörittely! Mutta tekniikan kanssa saa myös olla tarkkana, oon tottunut löllöihin joten aika kauan sain hakea oikeaa pyöräytystekniikkaa ennenkuin alkoi lyyti kirjottaa :)

 5. Mä kyllä vielä hankin tuon PPn leimasimenkin. Tuo FUN on myös todella onnistunut! Ja leimaustulos on oikein hieno! Tulee vähän mieleen yksi Cadillacquerin punainen tuosta FUNista.
  Mun tämän kuun budjetti meni ihan piloille Jumbon MAC pisteen takia, joten en tiedä, että pitäisikö antaa mennä vaan ja tilata nuo Picture Polishitkin tässä kuussa =P

Vastaa