Lomakynnet piCture pOlishilla

Hahaa, minäpäs olen lomalla! Tämä on taas sitä aikaa, kun kuvittelee että ehtii tehdä neljässä viikossa IHAN KAIKEN ja MITÄ TAHANSA ja samaan aikaan tuntuu jo toisena lomapäivänä että koko autuus on ihan kohta ohi ja mitään ei ehdi tehdä. Voi tätä olemisen sietämätöntä keveyttä. Ja leveyttä. Ruoka ja juoma tuntuu kovasti näemmä maistuvan lomalaiselle.

Mun piti rituaalinomaisesti tehdä lomakynnet heti viimeisen työpäivän jälkeen, mutta eihän siitä mitään tullut kun väsytti niin ettei eteensä nähnyt. Sain sentään suunniteltua kynnet jo etukäteen, erinomaisen konsultointiavun turvin, ja toteutus onnistuikin sitten varsin kivuttomasti.

.
.

Alunperin ajattelin tehdä klassiset neonväri-palmu-aurinkolasi-kesäkynnet, mutta aika kauas siitä suunnitelmasta lopulta päädyttiin. Tuli kilpikonnaa ja kuplaa ja ilmeisen leväisää laguunin vettä.

Liukuvärjäyksen tein piCture pOlishin Chillax- ja Sorbet-lakoilla sekä Color Clubin Under the Blacklightilla. Lakkasin kynsille ensin kerroksen Under the Blacklightia ja töpöttelin meikkisienellä liukuvärin siihen päälle. Under the Blacklight on tuossa kynsien kärjissä, mutta ei erotu Sorbetista juuri ollenkaan, hmph.

.
.

Leimauksen tein PP:n läpinäkyvällä leimasimella, Dashican valkoisella leimauslakalla ja MoYou Londonin laatalla Sailor 01.

.
.

Ehkä seuraavat kynnet on sitten ne überkesäiset :) Mitäs tykkäätte?

Translation: I’m on vacation (!!!) and to mark that special time of the year I did these lagoon-ish nails with piCture pOlish Chillax, Sorbet and Color Club Under the Blacklight. Stamping designs are from MoYou London Sailor 01 plate and I used piCture pOlish clear stamper and Dashica White stamping polish. I liked this mani a lot! What do you think?

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Mulla on harmillisesti vain 3 viikkoa lomaa tänä kesänä, mutta onneksi edes sen verran! Mä murehdin jo valmiiksi loman loppumista, vaikka se alkaa vasta 1½ viikon päästä. :D :D
  Nätti lakkaus, erittäin kesäisen helteinen. :)

 2. Kyllähän nämä on selkeesti lomakynnet, ja vielä kovin ihanat sellaiset :3 Mukavaa alkanutta lomaa :)

 3. No onhan nämä nyt ihan yberkesäiset, ihanat kynnet :) Mahtavaa ja rentouttavaa lomaa! Mulla on vielä pari viikkoa omaan lomaan, mut töissä on toisaalta aika leppoisan hiljaista näinä viikkoina.

  1. Kiitos!

   Joo, se hyvä puoli myöhään alkavassa lomassa on että tulee sellainen pehmeä lasku lomailuun kun monessa työpaikassa tahti vähän hiljenee heinäkuussa. Ihanaa lomaa sitten kun se alkaa!

 4. Ihanat! <3 Jälleen kerran väriyhdistelmä, jota en olisi itse tajunnut, mutta näyttää upealta! Plussat kilpparista ja hyvää lomaa!

  1. Kiitos! Aika kauan mä pulloja pyörittelin käsissäni kunnes näin chillaxin ja sorbetin vierekkäin ja aattelin et JES tästä tulee hyvä! :D

 5. Me ollaan tänään samiksii :). Mulla on kanssa PP-liukuvärit samoilla leimoilla blogissa. Vähänkö meinasin revetä! Mä kanssa ihastuin noihin kupliin ja kilppariin ihan satasella, vaikken lomalla olekaan. Tai kyllä mä lasken tän lomaksi kun miehen kesäloma loppu just ja saan taas olla rauhassa itsekseni päivät eikä tarvitse kuunnella jatkuvaa jalkapallon pauketta :D.

 6. Ihanat <3 Juu ihan samat fiilikset loman kanssa :D ja mulla on vaan 3 viikkoa, et saapa nähdä miten sitä kerkeää :P Noo… todennäköisesti ei kerkeäkkään, mut yritetään olla murehtimatta sitä. Mukavaa lomaa!

Vastaa