piCture pOlish Spring

Picture Polish julkaisi pari päivää sitten viisi uutta lakkaa ja minä olin onnesta ymmyrkäisenä. Kotiin lähti neljä viidestä ja voi hyvänen aika miten kauniita ne lakat taas on! Picture Polishin uudet julkaisut on sellaisia joita odotan ihan naurettavan paljon enkä vielä kertaakaan ole joutunut pettymään. Uutuuksista ensimmäisenä kynsille livahti Spring, lilan ja pinkin välimaastoon sijoittuva holohitulaihanuus.

picture polish spring
.
.
.

AAAAAaaaaaAAAA miten kaunis lakka Spring on! Väri on täydellinen, koostumus on täydellinen, pullo on kaunis kuin karkki. Kaksi mahdottoman helppoa kerrosta ja valmista tuli. Pienen hetken harkitsin jotakin koristeluja, mutta painoin jarrua ja päätin nauttia lakan upeudesta ihan tällaisenaan. Spring hyppäsi välittömästi mun kaikkien aikojen suosikkilakkojen joukkoon, niin sievä ja laadukas se on.

.
.
.
.
.
.

Voi sinä ihana kevät, tule ja valloita. Olen valmis.

Mun muut valinnat kokoelmasta olivat Gala, Merge ja Posey. Keskisinisen Bluebirdin jätin pitkän harkinnan jälkeen ostamatta, saa nähdä tulenko katumapäälle myöhemmin. Lakat ovat nyt myynnissä CesarShopissa, valikoima nähtävillä täällä. Joko sorruitte ostamaan tai aiotteko sortua?

(Lakka saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Picture Polish Spring (press sample) left me speechless. It’s perfect. Insanely beautiful color and superb quality, what more can one ask for? I used two easy breezy coats and decided to forgo all nail art. Spring doesn’t need anything to be perfect, it just is. 

Kurkkasitko jo nämä?

25 kommenttia

  1. Mä jätin Poseyn ja Bluebirdin ostamatta, muut kotiutuu kyllä. Vitsit en kyllä malta odottaa, on nuo niin nättejä! :)

  2. Iih, toi on niin nätti lakka, mitä oon kuvia nähnyt <3 Ja pullokin on ihan ylisöpö! Koskahan raaskisi näitä PP:n lakkoja kotiuttaa lisää, valikoima ei ole kotona kasvanut syksyn messujen jälkeen, vaikka ihania lakkoja merkki onkin julkaissut! o.O

      1. Ehkäpä! Synttäreiden kunniaksi loppukuusta voisi pari tilata ;) Se on kyllä jännä, miten kosmetiikkaan upotan rahaa ihan huomaamattani satasia kuussa, mutta muutamaa lakkaa ei muka raaski ostaa :D

  3. Voihan vitsit, kun se onkin nätti! Jotenkin ensimmäisten kuvien perusteella kuvittelin, etten tätä tarvii, mutta näinköhän tää mieli taas muuttuu. Ihan kuin tuo PP-ostoslista ei olis muutenkin kilometrin mittainen..

  4. Mä kävin katelemassa näitä lakkoja jo! Aika ihania sävyjä kyllä löytyy! Tämä on kyllä kaunein noista uusista! Ehkä mä kuitenkin tilaan tän itelleni =)

  5. Voi kuinka nätti Spring! Mä oon suunnitellut tilaamista, mutta en oo vielä päässyt itseni kanssa päätökseen siitä, minkä/mitkä sävyt ostaisin, koska haluaisin kaikki :D

  6. Mitäh.. hyppäsi heti suosikkilakkojen joukkoon?! O_o Tämä tieto kuvineen horjuttaa ajatustani siitä että en tarvinnut tätä lakkaa. Turvauduin ensi hätään ajatukseen että mullahan on Wanderlust, mutta näin juuri vertailukuvankin, jossa tämä ei ole yhtään samanvärinen kuin ko. lakka.

  7. Mä taas itse just laitoin Bluebirdin tilaukseen, koska siitä tuli instant kuola kun näin ja ajattelin, että kuolen jos se vaikka heti loppuu ja sit en saa sitä! Toivon et se on livenä yhtä täydellinen mitä kuvittelen (mun vaatimukset vaaleansinisiltä on ”hieman” neuroottiset ja liian baby bluet lähinnä oksettaa mut Bluebird on just sopivan laventelinen <3). Haaveilen kyllä vähän (tosi paljon) noista muistakin kokoelman lakoista, mutta saavat odottaa parempaa rahatilannetta. :D Mut siis ah, ihania ihania ihania jokainen näistä uusista!

Vastaa