Clarinsin kevätuutuudet

Tänään käännetään kiinnostuskiikarit kohti Clarinsin kevätkokoelmaa nimeltä Instant Glow. Kevätkokoelmat ovat meikkien saralla mulle usein haastavia, koska kevät on pastellisävyjen kulta-aikaa ja niistä en meikissä perusta vähääkään, mutta Instant Glow’n värimaailma puhuttelee. Clarins on lähtenyt tänä vuonna murrettujen sävyjen linjalle silmämeikeissään, ja sekös minua ilahduttaa! Huulimeikit taas ovat kevyitä ja hurmaavan raikkaan sävyisiä, kuten kevääseen sopii.

.
.

Viiden luomivärinapin paletti nimeltä Natural Glow on sarja äärimmäisen helppoja ja monikäyttöisiä sävyjä. Paletti on kevyt, kaunis ja toimiva kaikin puolin.

clarins_instant_glow-2
.
.
.

Vasemmanpuolimmainen nappi on shampanjansävyinen glitterinen luomiväri, seuraava on täydellinen mattavaalea ja loput kolme ovat satiinisia, hohtavia nappeja ruusukullan, taupen ja mustanruskean sävyissä. Todella helppoja häivyttää, pehmeitä ja sopivan pigmenttisiä. Tosi huoleton paletti, jota tulen varmasti käyttämään paljon. Mun swatch-kuvat vain epäonnistui totaalisesti eikä nuo swatchit tuo sävyille kyllä yhtään oikeutta, mutta ehkäpä urakoin meikkikuvatkin vielä tässä joku päivä ja postaan sitten paletista uudestaan. Paletti on kausituote, jonka suositushinta on 48 euroa.

.
.

Paletin lisäksi kokoelma sisältää neljä yksittäispakattua Ombre Iridescente -luomiväriä. Nämä jäävät ihan pysyvään valikoimaan. Pakkaus on kaunis ja luomivärin sävyä mukaileva kierrekorkki on nerokas. Jokaisessa sinkkuluomivärissä pitäis olla vastaava korkki, koska identtisten hylsyjen penkominen aamukiireessä ei ole kovin palkitsevaa :D

.
.

Ombre Iridescente -luomivärit asettuvat koostumukseltaan voidemaisen ja puuterisen luomivärin välimaastoon. Nämä on paras levittää sormin. Pigmenttiä on kuin pienessä kylässä, mutta häivyttäminen on helppoa, sillä luomiväri muuttuu iholla puuterimaiseksi ja siten värit myös asettuvat luomille kauniisti. Nämä toimivat aivan loistavasti myös yksinään ilman sen kummempia varjostuskikkailuja, joten sopivat mainiosti nihkeisiin arkiaamuihin.

.
.
.
.

Sävyt vasemmalta oikealle: Silver Plum, Silver Pink, Silver Ivory ja Silver Green. Sinkkuluomivärien suositushinta on 24,50 e.

.
.

Clarinsin huulimeikit on ihan parasta A-luokkaa, joten mun odotukset oli kovat näiden uusienkin huulipunien ja -kiiltojen suhteen. Kokoelmassa on huulipunien lisäksi julkaistu kaksi uutta sävyä Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiiltojen sarjaan ja mulle testattavaksi tuli murretun roosan sävyinen Toffee Pink Shimmer. Lip Perfectorit on mun meikkipussin vakiasukkaita ja laukussa on aina vähintään yksi tällainen. Kiilto antaa näkyvästi mutta maltillisesti sävyä huulille, tuntuu miellyttävältä ja kosteuttaa ja ikäänkuin tasoittaa huulia kauniisti. En kestä sellaisia tahmaisia liimahuulikiiltoja, ja Lip Perfectorit ei todellakaan ole sitä lajia. Suosittelen varauksetta. Applikaattorikin on tosi miellyttävä. Täyden kympin tuote. Uudet sävyt jäävät pysyvään valikoimaan ja niiden suositushinta on 19,50 e.

.
.
.
.
.
.

Rouge Eclat -huulipunat ovat mulle uusia tuttavuuksia ja HELLO miten ihania nämä onkaan! Tuoksu on raikas ja miellyttävä, koostumus liukuva ja kosteuttava ja sävyt heleitä ja kauniin läpikuultavia. Tällaiselle huulipuna-arkailijalle läpikuultavat sävyt on enemmän kuin mieleisiä. Toki pysyvyys on sitten huonompi kuin täyspeittävissä punissa, mutta ei se minua haittaa.

.
.

Sävyt vasemmalta oikealle: Pink Cherry, Pink Blossom, Rose Praline ja Hot Rose. Pink Cherry on mun suosikki näistä, aivan ihana! Sävyt jäävät pysyvään valikoimaan ja yhden huulipunan suositushinta on 27,30 euroa.

Kokoelmaan kuuluu lisäksi voidemainen Multi-Blush -poskipuna, väritön Gloss Prodige -huulikiilto ja ihoa hoitava BB-voide. Kaikki Instant Glow -tuotteet ovat myynnissä nyt.

Miltä näyttää? :)

(Tuotteet saatu maahantuojalta.)

Translation: Clarins Instant Glow for Spring 2016 (press sample) is a great collection filled with interesting shades, great quality and beautiful packaging. There’s a reason why my heart skips a beat every time I see those bright red packages in stores because they are usually filled with makeup and skin care products that fit me perfectly. Well done Clarins!

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Ihanalta näyttää :) Varsinkin nuo Ombre Iridescente -luomivärit. Ajattelin, että Silver Green voisi olla hankkimisen arvoinen, vähän erikoisempi sävy, mutta ihanan keväinen :)

    1. Joo! Ilahduin juuri samasta sävystä, vihreät on kiinnostaneet aiemminkin mutta en ole tullut hankkineeksi. Silver Green on sopivan murrettu ja jännä, sillä on hyvä aloittaa vihreiden kokeilu!

  2. Oiii noi Ombre Iridescente -luomivärit! Mielettömän hienoja! Mä teen jo listaa toukokuulle, kun on mun synttärit ja ajattelin silloion ostella vähän enemmän kaikkea ihanaa!Noi huulipunat näyttää ihan erilaiselta puikossa kuin iholla. Iholla tulee tosi kauniisti esiin tuo läpikuultavuus!

  3. Noi luomivärinapit vaikuttaa tosi mielenkiintosille ja ihanille :3 En tiedä tuleeko näistä mitään ostettua, mutta himotuslistaan pääsi sekä yksittäiset napit kuin myös paletti ;)

Vastaa