Isadoran kevät

Alastomia välttämättömyyksiä eli IsaDoran Nude Essentials -kevätkokoelman tuotteita olis tänään lautasella! Ilmoittauduin kainosti vapaaehtoiseksi esittelemään kevätkokoelman tuotteita ja maahantuojalta sainkin sitten aivan ihanan paketin, joka sisälsi juuri niitä tuotteita kevätkokoelmasta mitä olin salaa toivonutkin. Kokoelma on minusta kerrassaan onnistunut, sävyt ovat helppoja ja monille sopivia, mutta mukana on myös mielenkiintoisia ja vähän erikoisempia tuotteita.

.
.

Nude Essentials tuo mukanaan uudistuneen luomiväripaletin, kuusi väriä sisältävän Eye Color Barin. JES. Pakkaus on tyylikäs, simppeli ja jämäkkä. Tämä jää vakiovalikoimaan ja toivottavasti näitä tulee lisääkin! Tämä ensimmäinen, kokoelman nimeä kantava Color Bar sisältää sekä shimmerisiä että mattaisia sävyjä ja on ihan loistava arkipaletti.

.
.

Jos minä saisin päättää, olisin ehkä valikoinut hieman enemmän toisistaan eroavia sävyjä tähän palettiin. Keskimmäiset kaksi sävyä ovat turhan lähellä toisiaan, ja selkeästi muita tummempi rajausvärikin olisi ollut käyttökelpoinen. Eye Color Barin sävyt ovat taattua IsaDoralaatua eli helposti levittyviä, häivyttyviä ja kermaisia.

.
.

Eyebrow Lifter on yksinkertaisen nerokas. Kyseessä on pehmeä, paksu kynä, joka jättää iholle vaalean sävyn ja toimii siten korostussävynä kulmaluulla, silmän sisänurkassa ja miksei poskipäilläkin. Silmän sisärajaukseenkin se soveltuu, kokeilin! Pidän kynästä erityisesti sen takia, että a) jälki on täysin mattaa b) siitä huolimatta se häivyttyy äärimmäisen helposti c) kynän käyttö on nopeaa ja tarkkaa, eikä mitään siveltimiä tai muuta härpäkettä tarvita.

.
.

Kevät tuo tullessaan myös uuden poskipunan IsaDoran valikoimiin ja mulle tämä Perfect Peach on aivan nappisävy. Lämmin, korallinen persikkapuna on juuri sopiva pigmenttisyydeltään eikä tällaisen hutiloivan apuaapuamyöhästynjunasta-meikkaajankaan tarvitse pelätä aiheuttavansa pelleposkia itselleen.

.
.

Huulituotteiden puolella päästäänkin tervehtimään niitä vähän erikoisempia uutuuksia. Täysin uudet, mutta sävyissään retrovillitystä hyödyntävät mattahuulikynät ovat tervetullut tuttavuus jo liiankin tutuiksi käyneiden kiiltävien huulikynien joukkoon.

.
.

Minulle tuli sävyt Posh Peach (etualalla) ja Naked. Molemmat ovat pigmenttisiä ja kuivuvat mataksi, mutta eivät kuivan näköisiksi. Ennemminkin lopputulos on satiininen. Molemmat levittyvät tasaisesti ja helposti mutta mattasävyille tyypillisesti korostavat kyllä jonkin verran huulten kuivia kohtia. Älkää siis unohtako huulirasvaa. Paljon armeliaampia nämä kyllä ovat kuin täysmattasävyt, jotka eivät anna mitään anteeksi.

Posh Peach
Posh Peach

Posh Peach on korallinen pinkki ja Naked sellainen lievää ysärivibaa herättelevä, rusehtava mattapuna. Aivan ihana :)

Naked
Naked
.
.

Meikkiin latasin kaikkia mahdollisia kokoelman tuotteita: kulmakarvojen alla ja poskipäällä Eyebrow Lifteriä, poskilla Perfect Peachia, huulilla Naked ja luomilla Eye Color Barin sävyjä iloisesti sekaisin. Sisänurkassa vaalein mattasävy sekä toinen shimmerisistä keskivaaleista, muualle iloisesti sutattuna molempia tummia ruskeita ihan miten sattuu. Luomella tummimmat sävyt näyttävät lähes samanlaisilta, joten siksikin olisin mieluummin nähnyt paletissa selkeästi tummemman rajaus- tai vaikkapa tehostevärin (persikka!) kahden näin samankaltaisen ruskean sijaan. Alarajauksena Sephoran pöyhkeän kultainen Sun Tan Eyeliner ja ylärajauksena Urban Decayn Stag. Ripsarina tietysti Yves Rocherin Sexy Pulp ja kulmissa Dermosilin Medium -kulmakynää.

.
.

…oisinkohan vielä vähän lähempää voinut tuon kuvan ottaa? Kiva tuollainen Sauronin silmä tähän loppuun :D

Kevätkokoelmaan kuuluu tietysti myös herttaisia pastellisävyisiä kynsilakkoja. Niitä en vielä ole ehtinyt testailemaan tätä leimadecalia lukuunottamatta, mutta palataan asiaan myöhemmin!

.
.

Joko ootte kokeilleet näitä? Eye Color Barin hinta on muuten useamman euron halvempi kuin IsaDoran vanhanmallisissa viisikoissa, excellent! Muistelen, että hinta oli 19 euroa, kun viisikoissa se on ollut 25 euron luokkaa. IsaDoran Suomisivuilla voi käydä kurkkaamassa Nude Essentialsia kokonaisuudessaan!

Translation: IsaDora Spring Collection called Nude Essentials (all products shown here are press samples) is excellent! Very wearable and easy shades, good pigment throughout and interesting additions to the permanent line. My only complaint is that the six shades in the new Eye Color Bar are very similar and I would have liked to see a decent black shade and/or a contrast shade (maybe a bright peach?) in the mix. On the other hand the palette is very safe and easy to use and you really can’t go wrong with it, even if you are not the most experienced make-up artist. Thumbs up!

Kurkkasitko jo nämä?

28 kommenttia

 1. Tosi näppärän näköisiä tuotteita! Mulla on se vanhan mallinen matte chocolates-luomivärisetti ja se on kyllä ihan loistava, en varmaan edes tarvitsisi mitään muita värejä :D nuo kynämeikit on ihan järjettömän houkuttavia, hitsi kun omat huulet on niin tummat että vaaleat kuultavat sävyt toistuu aina jotenkin väärin.

  1. Se on ihan täydellinen paletti! Oon käyttänyt sitä ihan hulluna :)

   Noi mattasävyt ei kyllä ees oo kovin läpikuultavia, vaan tosi peittäviä! Taatusti näkyy tummemmillakin huulilla :)

 2. Oi oi oi, mikä meikki! KYLLÄ! Tää on kyllä ollut mun mielestä yksi IsaDoran parhaita kokoelmia viime aikoina, ja muutenkin tosi onnistunut.Ei mitään turhia kikkailuita, ihan vaan hyviä, uusia tuotteita. Noi mattakynät, toi paletti- ah. Ihan parhautta.

 3. Toi paletti on ihana ja oot oikeassa, et noi keskimmäiset sävyt on vähän liian lähellä toisiaan. Posh Peach näyttää kans tosi makeelta. <3

 4. Isa Doran värimeikkejä on tullut silmäiltyä kaupassa, joten sikäli näistä osa oli ihan kiinnostavia tuttavuuksia. Ostoslistalleni voi hyvinkin päätyä vielä tuo Eyebrow Lifter. Luomiväripalettikin kiinnostaa periaatteessa, mutta mun naamalle saisi olla shimmeritön versio tuosta…

 5. Isadoran meikkituotteet ovat olleet monissa blogeissa esillä ja kyllähän nämä vaan kiinnostavia ovat! :) Tuo olisikin ollut huikea idea, että luomiväripaletissa olisi ollut joku pirtsakampi väri sekä se tummempi sävy. Nyt tuo paletti varmaankin jää mun osalta kauppaan, kun ei tunnu kauheasti uutta tarjoavan ennestään kohtalaiseen nudesävyjen kokoelmaan :) Toi kultainen rajaus silmämeikissä on aivan loistava lisä. Peukku sulle! :)

 6. Sauronin silmä :D Ihana meikki, toi kynä on mulle noista kiinnostavin ja hyvältä näyttää muutkin tuotteet. Ihana toi vaalealla kynällä taiteiltu sydän. Herkkää ;)

 7. Kaunis meikki ♥

  Tuo IsaDoran kevät näyttää kyllä ihanalta! Olen yrittänyt perustella itselleni, etten kuitenkaan tarvitse muita kuin huulijuttuja :P Ruskeansävyisiä paletteja mulla on vaikka kuinka ja tuollaisen Eyebrow Lifteriä vastaavan kynän hankin vähän aikaa sitten Anastasialta :D Poskipuna saattaa kyllä kotiutua jossain vaiheessa ;)

  1. Poskipuna olikin kyllä tosi kiva! Tähän kuulu myös huulipunia, nekin on näyttäny ihanan sävyisiltä kun oon blogeissa silmäillyt..

   Kiitos :)

 8. Tosi kaunis meikki ja sävytkin on sulle ihan nappiin <3 En ole vielä ostanut näistä mitään mutta paletti ja kynä kuumottaa kovasti. Palettia en ehkä _oikeasti_ tarvi mutta tommosta kynää mulla ei ole lainkaan.

 9. Paletti näyttää oikein hyvältä, paitsi että se tumma väri puuttuu =S Mä jo kaupassa hipelöin tota Eyebrow Lifter kynää, mutta mukaan lähti sen sijasta huulikynä. Ehkä ensi kuussa ;) Meikki on muuten todella hieno! Tykkään erityisesti tuosta kultaisesta rajauksesta <3

  1. Kiitos :) Mä oon kyllä vähän tämmönen ”mitä tänään ruskeasta” -meikkaaja, kun ne sävyt käy silmien väriin niin kätevästi :D

Vastaa