Trash Talk: kesäkuu 2017

Nyt on kuulkaa säälittävä saldo, huonoin pitkään aikaan! En saanut tyhjäksi kuin pari hassua purkkia.

Kuukausi oli murheellinen siinäkin mielessä, että yksi loppuneista oli The Body Shopin Virgin Mojito Body Butter :(((( NYYH! Tarkempi hehkutus täällä. Toivottavasti ehdin ostaa lisää ennenkuin sarja poistuu kaupoista. Paniikki. Mutta helppo 5/5.

Toinenkin suosikki loppui, nimittäin Cleanin Rain -huonetuoksu. Sain tän lahjaksi siskoiltani ja tuoksu on juuri niin ihana kuin samassa hajuvedessäkin. Tämä Rain tosin tuoksui miedommin kuin Warm Cotton -huonetuoksu, mutta ihanaihanaihana se oli silti. Tietysti 5/5.

Batisten kuivashampoon ostin kauneusmessuilta viime syksynä. Ostin sieltä parikin uutta versiota. Tämän Strength & Shinen piti tuoda mukanaan kiiltoa hiuksiin, mutta en varsinaisesti mitään sellaista efektiä kyllä huomannut. Batistet on mun vakiotuotteita kuivashampoiden saralla ja siksikin olin ihan ällistynyt kun en löytänytkään jemmoistani enää uutta purkkia. Jossain vaiheessa kuivashampoita tuli ovista ja ikkunoista (mm. LivBoxista niitä sai usein) ja kuvittelin etten ikinä enää tartte kuivashampoota, mutta nytpä tuli sitten sekin hetki. Löysin maanisen etsimisen jälkeen YHDEN kuivashampoon mutta se on ihan huonoa. Pitänee siis suunnata Batisteostoksille, ällistyttävää mutta totta. Tämä loppunut yksilö ei ollut ihan Batisten parhaimmistoa joten 4/5.

Trindin Nail Repair on luottotuote jo vuosien takaa ja pääsin järkyttymään siitäkin, ettei mulla tästäKÄÄN ollut enää yhtään varapulloa. En oo todellakaan tottunut siihen että jonkin tuoteryhmän edustajaa on vain yksi kappale olemassa :D Postaus Nail Repairista ja muista Trindin luottotuotteista täällä. 5/5, vaikka paksuuntuukin loppua kohden.

Lokkitanen kosteuspyyhe tuli joulukalenterista*. En oikein ymmärrä näiden käyttötarkoitusta, mutta kävin tässä männä päivänä tuhoamassa dönerin ranskiksilla (rantakuntoon tytöt, rantakuntoon) ja löyhkäsin vielä kotonakin ihan kebabeläimelle, joten pyyhin tällä naamaani ja käsiäni. Tuoksuin hyvälle sitten. Onkse sit 5/5? :D

Lokkitanen Immortelle-sarjan puhdistusöljy* oli ihan puhdasta kultaa. Irrotti ihan minkä tahansa meikin, oli sitä kuinka paljon hyvänsä, eikä ärsyttänyt silmiä ollenkaan saati kuivattanut ihoa. Todella erinomainen tuote, jota jään kaipaamaan. Mulla on nyt testikierroksella useampi puhdistusöljy, joista toistaiseksi yksikään ei ole osoittautunut Immortellen veroiseksi (saati Sheapuhdistusöljyn, jota olen käyttänyt useamman pullon). No, testailu jatkuu silti, eihän bloggaaja voi jämähtää yhteen ja samaan tuotteeseen. Immortellelle kuitenkin iisi 5/5.

Lyhyestä virsi kaunis eli siinä se. Heinäkuun saldon otaksun kasvavan runsaammaksi, sillä ihan jo alkupäivinä loppuu monta tuotetta. Toivossa on hyvä elää!

Translation: My empties from June :)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Mun kokemuksien perusteella se shea-puhdistusöljy jää reilusti Dermalogican PreCleansen ja MACin puhdistusöljyn varjoon. Tuota Immortellea olen kokeillut pienen näytepussin, ehkä voisin ostaa isompana kunhan tuo korvapuustin tuoksuinen MAC loppuu :-)

    1. Aijaa, tää olikin mielenkiintoinen kommentti, koska mulla nimittäin on korkkaamatta Dermalogican PreCleanse! Täytyypä kokeilla sitä ASAP!

  2. Olen kanssa L’Occitanen puhdistusöljyjen fanileirissä. Erityisesti shea kutkuttelee. Olen tehnyt syväluotaavaa analyysiä asiasta ja todennut, että kaipaan öljyltäni ”kiinteyttä”. Menee hermot täysiin liruihin, jotka valuu yleensä käsistä ennen kuin ehtii kasvoille. Tässä lokkitane pieksee muut muuten yhtä tehokkaat tuotteet, esim. sen kultti-Shiseidon. Vielä olisi testijonossa Lieracin ja Kicksin versiot ja molempiin on hirveä ennakkoasenne, kun vaikuttavat juoksevilta. :D

    1. hahah :DD erittäin hyvä analyysi, ymmärrän täysin mitä tarkoitat! Mulle on tärkeää tämän koostumusasian lisäksi se, että öljyn saa emulgoitua vaahtoavaksi/maitomaiseksi aika nopeasti JA että se lähtee iholta helposti. Osa öljyistä jää sellaiseksi paksuksi kalvoksi iholle eikä huuhtoudu pois millään, se on ihan sietämätöntä!

    1. NO NIINPÄ EN TAJUA. Oon vissiin liian hövelisti jaellut niitä jossain vaiheessa pois..niin että tänne vaan niitä ylimääräisiä kiitos!!

Vastaa