Lime

Kesäteema jatkuu vahvasti tänäänkin. Syytän MoYouta, joka julkaisi tolkuttoman kivan Tropical-laattakokoelman loppukesästä (MIKSI vasta silloin?!) ja nyt niitä on käytettävä, kun lunta ei vielä ole maassa. Hamsteroin laatoista kukka-, lehti- ja hedelmäteemaiset laatat ja oon ehtinyt käyttää jo useampia kuvioita, vaikka laatat on olleet mulla vasta hetken. Aivan ihania, herkullisia kuvioita jotka saavat mut roikkumaan kesän liepeissä yhä tiukemmin.

misa lime love
.

Kynsillä on Misan Lime Love, limenvihreä lakka kultaisella shimmerillä ja kokonaisuudessaan mulle ihan epätyypillinen lakka – ja tykkään siitä ihan pöljänä. Koostumus oli hyvä, kynsillä kolme ohutta kerrosta. Tällainen vaalea, kirkas vihreä multa onnistuu, muut vihreän sävyt on edelleen mahdottoman vaikeita eikä niitä lakkakokoelmasta löydykään Cadillacquerin Dream Onia lukuunottamatta.

moyou tropical 08
.

Lakan nimi ja sävy antoi suunnan koristeluille ja valkkasin MoYoun Tropical Collection 08 -laatasta sitrushedelmää ja pilkkuja yhdistelevän kuvion. Leimauksen tein Konadin valkoisella.

Color Club Woodstock or Bust
.

Keskisormen kynnessä ilakoi Color Clubin Woodstock or Bust, valkoista ja neonkeltaista mattaglitteriä yhdistelevä kirkaspohjainen herkkulakka. Lakka kuuluu Poptastic Remix -kokoelmaan, josta YLLÄTTÄEN kävin ostamassa heti kolme lakkaa kun ne CesarsShopiin saapuivat. En ois ikinä uskonut että tykkäisin lakkauksesta jossa on sekä vihreää että keltaista, mutta niin vain tulin hyvälle tuulelle aina näitä kynsiä vilkaistessani. Apua, oonko mä taipumassa kaikkiruokaiseksi??

color club woodstock or bust
.
moyou tropical 08
.

Tekis mieli tehdä nämä samat kynnet uudestaan! Koskahan mulla alkaa tehdä mieli niitä syksyisiä sävyjä…toivottavasti pian, koska lakkalaatikko alkaa olla niitä pullollaan kohta :D

.
.

Olisko jotain muita ihania limelakkoja joista mun pitäis tietää? T. ihastunut

Translation: I’ve never liked green or yellow nail polish so I’m not even sure how this mani came to be…and even more surprising is that I liked this a lot! Misa Lime Love is the perfect lime green polish, it’s fresh and bright but not over-the-top. The golden shimmer is super pretty too. I used three thin coats here, formula was very pleasant. Misa is so underrated as a brand, they make very unique and interesting polishes and their formulas are almost always extremely good.

Of course I had to add some citrus-related nail art here. I used MoYou Tropical 08 plate and Konad white. I just adore the Tropical Collection, I bought three plates and I’ve been using them like crazy. I just don’t get why they published those plates so late in the Summer! 

I’ve been raving about neon glitters lately and today I used another one of my many, MANY neon glitters: Color Club Woodstuck or Bust. It’s yellow and I like it. I don’t know what’s happening to me! 

Is there any other insanely gorgeous lime green polishes I should check out? It seems that lime green is the one shade of green I can actually wear and enjoy :D

Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Oo, tosi nätit! <3 Tällainen limenvihreä kyllä toimii, vaikka muuten en vihreistä perustakaan! Vitsit että noi molemmat lakat on söpöjä!

 2. Ooh, just tuollaiset limenvihreät on parhaimpia! <3 Kieltämättä kyllä esikatselukuva vähän ihmetytti, että oliko nämä nyt varmasti sun kynnet tuon värin perusteella… :D

 3. Aivan huippuihanat kynnet! Oon iloinen sun puolesta, että oot kääntynyt limenvihreäuskovaiseksi – nyt näet sen valon! *_* En ole vielä koskaan tehnyt leimailuja, mutta tuo laatta kyllä inspiroisi ihan hirveästi.

  1. haha :D tää on toistaiseksi mun ainoa tän sävyinen lakka joten en tiiä vielä siitä uskovaisuudesta :D Kiitos! Kokeile ihmeessä leimaamista, se on kivaa :)

 4. Nyt kuule alkaa olla jo vähän epätoivon aromi tuossa sun yrityksessäsi roikkua kynsin hampain kiinni kesässä vaikka lämmintä on 12 astetta ja sade vihmoo naamalle :D Mutta kynnet ovat kyllä kauniit ja tosi kesäiset :)

 5. Voi että, nääkin on tosi hienot =S Vaikka syksy onkin kivaa, siis meinaan tässä alkusyksyä, ei sitä hirveää pimeää ja kurjaa aikaa loka-marraskuussa, niin kyllä nämä kesävärit on kynsillä jotenkin hienompia kuin synkät syysvärit =)
  Paitsi että! Oranssia, vihreää ja keltaista voisi käyttää ja tehdä ruskakynnet!
  Mut taidetaan niin häätää kommentoimasta, jos vielä kehun syksyä ;)

 6. Ooooo! Ihan mieltsin ihanat kynnet! :o *pyörtyy* Millä sä leimaat, siis mimmonen se leimasin on? On niin sharpit kuvat että morjens! *kade*

  1. Haha, kiitos mutta älä ny pyörry sentään :D Leimaan suorakulmion mallisella löllöllä, muistaakseni MoYoulta aikoinaan tilattu, nythän niitä saa jo monesta paikasta :)

Vastaa