Cadillacquer Pinkman & Yeah Science

Lisää Cadillacquereita tarjolla! Postauksessa esiintyvät lakat, Pinkman ja Yeah Science, päätyivät mun ostoskoriin tällä kertaa puhtaasti ulkonäön, ei niinkään nimien takia. Molemmat lakat kuuluvat Breaking Bad -kokoelmaan, joka kyllä jo teemansa puolesta vetoaa muhun, koska Breaking Bad on ihan huippu sarja. Vielä kun joku tekis Sons of Anarchy -kokoelman…

cadillacquer pinkman cadillacquer yeah science
.

Pinkman ja Yeah Science! on molemmat lakkoja, joissa yhdistyy shimmer ja flakieshippuset. Menestysresepti kuulkaa. Pakkohan niillä oli sitten liukuväri tehdä, kun sopivat toisiinsa niin mainiosti.

.
.

Pinkman on hurjan kaunis, hieman vanhan roosan sävyinen vaaleanpunainen lakka, jossa on kullasta oliiviin väriä vaihtavia flakieshippusia sekä hienojakoista holohippua. Ja sitä shimmeriä. Mahdottomasti kaikkea. Yksinään tarvitsee kolme kerrosta peittävyyteen, tähän lakkaukseen laitoin kaksi. Koostumus on jämäkkä ja helppo. Yeah Science! on siniseen taittava vaalea violetti lakka, jossa on samat elementit kuin Pinkmanissakin. Shimmer ja flakiesit räiskyvät pinkkeinä ja holohiput tuikkivat joukossa. Aivan mahtavuutta, sanon ma. Koostumus on todennäköisesti samanlainen kuin Pinkmanissakin, tällä kertaa tosin vain töpöttelin Yeah Sciencea meikkisienellä kynsien kärkiin, joten tarkkaan en koostumusta pysty analysoimaan.

Makrokuva paljastaa kaikenlaista actionia lakoissa:

.
.

*huokailee*

Pinkman
Pinkman
Yeah Science!
Yeah Science!

Jos mä osaisin tehdä tällaisia kynsilakkoja, irtisanoutuisin päivätöistäni välittömästi. Ja rikastuisin ja kierisin lakoissa ja heittelisin glitteriä ilmaan.

En halunnut jättää lakkausta pelkkään liukuväriin, joten uurastin nimettömään kolmivärisen leimauksen. (Tässä kohtaa yleisö voisi kohahtaa, kiitos.) Pohjana on Gina Tricot’n White, kaksi kerrosta, ja roiskekuvio on BundleMonsterin laatasta BM-416. Lätkäisin laatalle Konadin violettia, vaaleanpunaista ja vaaleanlilaa leimauslakkaa isoina klöntteinä hieman toistensa päälle ja raappasin ylimääräiset pois. sitten vaan leima kynsille. Tuo roiskekuvio on juuri oikeanlainen monivärileimaukseen, kun värien sekoittelusta ja saumattomisesta liukumisesta ei tarvitse niin välittää.

.
.

Toisen käden leimakuvio onnistui paljon paremmin, mutta siitä ei tietenkään ole kuvaa, koska en muistanut sitä ottaa.

Cadillacquer Pinkman & Yeah Science!
Cadillacquer Pinkman & Yeah Science!
.
.

Tämä lakkaus oli tosi mieluinen ja oikein harmittaa, ettei se ole enää kynsillä :) Onneksi nuo ihanat Cadillacquerit sentään on pysyvässä kodissaan mun lakkalipastossa!

Tykkäsittekö te?

Translation: More Cadillacquers coming your way! I bought Pinkman and Yeah Science! a few weeks back and once again I’m blown away by the awesomeness of these polishes. Pinkman is a light, vintage rose -type of pink loaded with flakies and shimmer that shifts from gold to a greenish tint and also has some holo goodness added to the mix. Pinkman covers with three coats on its own, this time I used only two because of the gradient. Formula is very good and firm yet not thick. Yeah Science has the same elements as Pinkman. It’s a beautiful lilac with blue undertones and strong pink flakies and shimmer. And there’s some scattered holo action too, of course :) Both polishes are from the Breaking Bad -collection which is available on the Cadillacuer website and it’s retailers. 

I created the gradient dabbing a few coats of Yeah Science on the tips with a make-up sponge. For the accent nail I chose Gina Tricot White and stamped over it with BundleMonster plate BM-416 and three Konad polishes. I really, really like the end result! Hope you did too :) Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

 1. On kyllä kauniit kynnet! Toi Pinkman on kyllä rakkautta pullossa ehdottomasti, todella uniikki lakka. Eikä tuo Yeah Sciencekään yhtään kalpene sen rinnalla.

  Kiitos vaan sun teemaviikon oon alkanu himiöidä ihan äärettömän paljon näitä cadillacquerin lakkoja, miten voikin olla niin kauniita ja hyvänlaatuisia lakkoja.

 2. Wau nuo lakat! Tosi hienot kynnet oot saanu niillä aikaseks:)

  Hyvä muuten kun mainitsit Breaking Bad -kokoelmasta, pitääki vihjasta siskolle kun se on sarjan suuri fani. Ite en koskaan oo itse sarjaa oikeen ymmärtäny:D

  1. Kiitos :)

   BB-kokoelmia on muuten tosi monella indiemerkillä, kertoo kai sarjan suosiosta…musta se on tosi jännä, hauska ja synkkä yhtä aikaa :D

 3. Mun täytyy kyllä nyt sanoa, että en tykännyt näistä kynsistä.
  En tykännyt, vaan RAKASTAN näitä!
  Ja kyllä mun nyt vaan täytyy ottaa leimaaminen asiakseni, oon taas sitä vaan pitkittänyt ja pitkittänyt….

  1. Kiitos :)

   VOI EI :D mut huh onneks noi ei ollu lakkoina mitenkään must-have -osastoa… mut jos Cadillacquer joskus SoA-kokoelman tekee niin sit saatan olla lirissä.

 4. Ihanat värit! Mä oon todella kovasti yrittänyt vastustella ihan jäätävää kiusausta tilailla noita Cadillacquerin lakkoja ja yrittänyt ihan hirveesti etten niitä edes menisi katselemaan.. Toistaiseksi on itsehillintä pitänyt.. *älä mene verkkokauppaan.. älä mene verkkokauppaan* Vaikeaa on!

  Ja SoA kokoelmaan linkin laitto ei auttanut..

  *ei saa sortua! älä sorru.. pysy lujana*

  No mutta nyt kun oon sun kirjoitukses vallannu itsehillintä taistelullani niin on varmaan hyvä aika mainita että tää lakkaus on ihan super nätti!

  1. Kiitos! Älä turhaan taistele, nää lakat on niin hyviä että vähän niinkö laittais rahaa pankkiin :D

 5. Oon nyt täysin rakastunu noihin lakkoihin!!! ♡ On kai mentävä niitä netistä kattelemaan…

  Ja ihana lakkaus!!! Täytyis itsekin opetella. :)

 6. Oi… Tuon Yeah Sciencen mäkin olisin halunnut. Se on niin kaunis! Mutta mitä nyt katsoin niin se oli jo loppuunmyyty =( Pakko on vaan odottaa tilipäivään, ennen kuin päästän tän kynsilakkahulluuden valloilleen =P
  Olen nyt varmaan minuutin vain kattellu tota makrokuvaa =P

Vastaa