Fall, you shall not pass.

Alkaa olla aika luopua kesästä, kun vettä tulee kuin aisaa, syyskokoelmia pukkaa joka nurkalta, ulkona ei tarkene enää ilman pitkähihaista ja arkitsunami vyöryy yli.

Paitsi että en luovu kesästä. En vaan suostu. Hah! Suck it, syksy.

gradient nails liukuvärjäys
.

Idea lakkaukseen lähti IT-tuen äidin mulle tuomasta tuliaisesta, ihanasta rannekorusta (kuvassa) jossa oli monenmoista nauhaa eri väreissä. Korusta tuli mieleen rantalomat, meren takuttamat hiukset ja muut kaukana arjesta olevat seikat, joten värkkäsin kynsillekin hellettä.

Zoya Arizona
.

Lakkasin kynnet ensin valkoisella ja tein päälle liukuvärjäyksen Zoyan Arizonalla (kärjissä), KBShimmerin You’re So Shellfishillä (keskellä) ja OPI:n Sorry I’m Fizzy Todaylla. Arizona ei ole ihan noin kirkas mitä kuvat antavat ymmärtää, tosi kaunis papaijansävyinen creme kuitenkin. You’re So Shellfishin hullu neonkirkkaus hämäsi kameraa sen verran, että Arizonakin näyttäisi olevan ihan steroideissa. Livenä kynsien kolme erillistä sävyä näkyivät kyllä selvemmin, kuvissa sävyjen rajat katosivat jonnekin räyhäävän neonpigmentin sekaan.

neon studs
.

Loppusilauksen lakkaukseen toi isot, mattaiset neonniitit, jotka on peräisin Mi Nailsilta saamastani neonniittihyrrästä (tämä näin). Alunperin suunnittelin laittavani kynsille noita saman hyrrän kolmioniittejä, mutta ne paljastui mun minikynsille liian isoiksi. Ostin muuten edellisen Mi Nails -tilaukseni yhteydessä nuo kuvassa näkyvät Cheekyn pinsetit, ja vähänkö oli kuulkaa kätevät niittien nostelussa ja asettelussa! Tuo kaartuva, semiterävä kärki oli juuri passeli ainakin näiden isompien niittien poimimiseen. Oon aikaisemmin tolskannut ohuen sudin ja kirkkaan lakan kanssa, mutta siitä jäi aina tietysti sitä lakkaa niitin päälle ja monesti se lakkakökkö näkyi vielä päällyslakan jälkeenkin niitissä, todella ärsyttävää. En oo vielä koittanut pinsettejä pienten niittien kanssa, voi olla että niitä varten joutuu hommaamaan strassikynän mikäli pinsettien kärki on liian suuri poimimiseen. (eikö oo hienoa että herään tähän asiaan nyt, kun harrastusta on takana jo useampi vuosi? :D)

.
.

Joko te ootte päästäneet kesästä irti?

Translation: I know that I should let go of Summer and embrace the crappiness of Fall, but I refuse to do so. These eye-searing nails are my testimony to endless days of Summer and the hot sand on the beach (ok actually I never go to the beach because I burst into flames if I’m exposed to sunlight more than 5 minutes, but let’s not focus on the minor details here). For the base I used Gina Tricot White and sponged over it with Zoya Arizona (tips), KBShimmer You’re So Shellfish (middle) and OPI Sorry I’m Fizzy Today. IRL the gradient was a bit more clear but You’re So Shellfish freaked my camera out and the other shades just sort of drowned in the brightness. Arizona is actually a bit more muted than my pictures show, but again I blame the neon craziness of Shellfish and the white base that made the colors really stand out. Neon purple studs are a press sample from a Finnish webstore called Mi Nails.

Thank you for visiting and have a great day!

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Mä päästän kesästä irti enemmän kuin mielelläni, olen tosi syksy- ja talvi-ihminen. Hurjan kauniit lakkaukset!

 2. Ai että olenko päästänyt kesästä irti? En ole ainoastaan päästänyt siitä irti, vaan olen toimittanut sen tiehensä napakan perspotkun kera ja ilmoittanut, että oli jo aikakin lähteä ja takas ei ole ihan heti tulemista.

  Mutta kynnet on kyllä kauniit! Vähän ehkä vingahdin kauhusta kun käsitin, että tuherrat niittejä paikoilleen pinsettien kanssa, ja vielä enemmän vinkaisin ”tolskannut ohuen sudin ja kirkkaan lakan kanssa” -kohdassa. Strassikynä, Emma. NYT!

  1. Vihaajat vihaa :DD

   Kiitos! Isojen niittien kanssa noi pyöreä- ja kapeakärkiset pinsetit oli just hyvät!

 3. Nää kynnet on ihanat! Enkä edes tajua miten voin tykätä näistä, kun värit ei sopisi mulle yhtään ja oranssi ei kuulu yhtään suosikkeihin =P Silti! Tosi hienot!
  Ja mä vilkuttelin kesälle heihei jo jonkin aikaa sitten. Musta on aina tuntunut, että vuosi ikäänkuin alkaa tällälailla syksyllä. Ihmiset palaa töihin ja kouluun ja kesän (laiskottelun ;) ) jälkeen tulee uutta energiaa!

  1. Jee, kiitos :))

   Uutta energiaa?? mä voisin vaan nukkua vuorokauden ympäri heti ku alkaa se pimeys :D

 4. Kauniit on kynnet jälleen kerran, tosi herkut värit :) Mä vasta aloitin kesäloman tällä viikolla, niin sen puolesta saa kesä nyt muutaman viikon vielä jatkua :D Helteiden loppumisesta oon kyl onnellinen, sade kelpaa mulle :)

  1. En ees tajunnut, että joku vois vielä aloittaa kesäloman :D Toivotan mukavaa lomaa ja kiitän kynsikehuista!

 5. Tosi herkut kynnet! Värit sopii hurjan hyvin yhteen. Ite oon vielä lomalla, enkä todellakaan suostu irtatumaan kesästä ennen kuin työt taas alkaa. :)

 6. I refuse too! we have had sucha crappy weather the whole Summer! it’s surreal…
  Your mani is so gorgeous, it takes me right back to summer again, thank you!

  1. Ha, a fellow fighter! :D We’ve had an incredibly hot and sunny July so it’s hard to adjust to this constant rain in August…

   Thank you so much!

 7. Eikä vielä! Kesä oli ihana, mutta venytetään sitä vielä vähän jooko. Pimeyttä taas sitten riittää…

  Kiva idea ja väritys kynsissäsi. Täällä tykätään.

 8. Mä luovuin kesästä heti kun en pystynyt enää olemaan ilman sukkia ja karvahupparia. Näillä mennään taas ensivuoden helteisiin. :D Nyt jo elättelen toiveita että olisi valkoinen joulu. Nuio sun tekemät kynnet kyllä kieltämättä näyttää siltä, että ne lähes lämmittää. Ihanat! :D

  1. mulla on tänään ekaa kertaa huppari päällä, tuntuu ihan oudolta kun on tottunu kevyisiin vaatteisiin :D meillä on töissäkin ollut ihan hirveän kuuma joten oon pärjännyt kesävaatteilla tähän saakka..

   Kyllä ne lämmittikin, ainakin mieltä :D kiitos!

 9. Toinen strassikynätön ilmoittautuu o/ -en kyllä tiedä, tekeekö sillä näiden isojen niittien kanssa mitään? Mulla oli joskus mutta oon hukannut sen enkä tullut tilanneeksi uutta. Siitä jäi mähmää niittien päälle mutta ehkä pitää kokeilla uudelleen.

  Mä en haluaisi luopua vielä kesästä mutta tosi kirkkaat lakat taitaa olla osaltani käytetty tältä kaudelta. Nämä kynnet on kyllä herrrrrkut!

  1. mulla on jäänyt tilaamatta, kun se ei ole erityisen mielenkiintoinen tuote ja niitä osuu silmiin lähinnä kiinakaupoissa, eikä napeksi oottaa kuukautta sen saapumista :D

   Kiitos :)

Vastaa