Cadillacquer Anniversary Trio: Swatches & Review

Suosikki-indielakkamerkkini Cadillacquer täyttää kaksi vuotta nyt tammikuussa. Sen kunniaksi julkaistaan limited edition -lakkatrio ja kuten varmaan jo päättelittekin, tänään tarjolla on swatchit kyseisistä spesiaalilakoista. Jostain syystä nämä lakat osoittautuivat kovin haastaviksi valokuvata, joten sanon jo tässä vaiheessa, että kaikki kolme on nätimpiä livenä.. :)

My favorite indie brand Cadillacquer is turning two this month and Madeleine has created a limited edition trio to celebrate! I’m happy to tell you that I have the swatches of this trio ready so let’s get started! I have to say though that these three polishes were somehow difficult to photograph and each of them looks more beautiful in real life than in my swatches :)

Cadillacquer Anniversary Trio
Cadillacquer Anniversary Trio

I Want to See It All on punertava luumunvioletti crelly punaisilla shimmerhipuilla. Tämä on mun suosikki näistä kolmesta, väri on älyttömän kaunis ja punaiset hippuset sopii lakkaan tosi hyvin.

I Want to See It All is a red-toned purple with gorgeous red shimmer flakes. This is my favorite of these three, I just love the color!

Cadillacquer I Want to See It All swatch
Cadillacquer I Want to See It All
Cadillacquer I Want to See It All
Cadillacquer I Want to See It All

Koostumus lakassa on hyvä ja napakka, ei valu ympäriinsä tai tuota muutoinkaan mitään ongelmia. Kuvissa lakkaa on kolme kerrosta, kaksikin lähestulkoon riitti.

The formula was very good, easy to control and opaque with 2-3 coats depending on your nail length. I used three coats but two was almost enough. 

Cadillacquer I Want to See It All
Cadillacquer I Want to See It All
.
.

The Refraction of Light on savunsininen crelly, jonka seassa on valoheijastavia, vaaleita shimmerhippusia. Lakka näyttää kuvissa ehkä aavistuksen tummemmalta kuin se oikeasti on. Murrettu sinisen sävy on kaunis ja shimmerhiput tuikkivat veikeästi valon osuessa niihin sopivasti.

The Refraction of Light is a dusty medium blue crelly with iridescent shimmer flakes. In real life this polish is a tad lighter than my pics show. I like this ”smoky blue” shade a lot!

Cadillacquer The Refraction of Light  swatch
Cadillacquer The Refraction of Light
Cadillacquer The Refraction of Light
Cadillacquer The Refraction of Light

Koostumus oli tässäkin hyvä, joskin hieman paksumpi kuin I Want to See It All -lakassa. Kuvissa kolme ohutta kerrosta.

The formula was again good, a bit thicker though than in the previous polish. I used three thin coats. 

Cadillacquer The Refraction of Light
Cadillacquer The Refraction of Light
.
.

Translucent on tumma, vihreään taittava sininen jelly. Lakassa on runsaasti valoa heijastavaa shimmerhippua. Tämä lakka oli näistä vaikein kuvattava enkä ole alkuunkaan tyytyväinen aikaansaannoksiini, mutta parempaakaan ei nyt irronnut :) Shimmerhitula kimaltelee melkoisen näyttävästi ja se ilmeisesti sekoitti kameran valotuksen iloisesti.

Translucent is a dark teal jelly that’s loaded with sparkly shimmer flakes. This was the hardest one to photograph and I’m not too satisfied with these pics, but trust me when I say that Translucent is even prettier in person :)

Cadillacquer Translucent swatch
Cadillacquer Translucent
Cadillacquer Translucent
Cadillacquer Translucent

Translucent on nimensä veroinen eli läpikuultavampi kuin trion kaksi muuta lakkaa, jelly kun on. Koostumus oli myös ohuempi kuin muissa, mutta ei mikään liru kuitenkaan. Kuvissa on kolme kerrosta ja voimakkaassa valaistuksessa kynsiraja kuultaa vielä ihan aavistuksen läpi.

Translucent is true to it’s name since it is sheerer than I Want to See It All and The Refraction of Light. The formula was very self-leveling and easy to apply although thinner than in the previous two. I used three coats here. 

Cadillacquer Translucent
Cadillacquer Translucent
.
.

Tämä synttäritrio julkaistaan myyntiin 23.1. Cadillacquerin omilla sivuilla ja kyseessä on tosiaan hyvin pieni erä, joten ei kannata kauheasti aikailla jos näitä meinaa saada! Trion julkaisun lisäksi nettikaupasta saa 10% alennuksen 23.1.-25.1.2014 koodilla ANNIVERSARY, minimiostosmäärä koodia käyttäessä on 20 dollaria. Muitakin ylläreitä saattaa olla tulossa, joten suosittelen seurailemaan Cadillacqueria Facebookissa ja Instagramissa :)

(Lakat saatu valmistajalta rehellistä arviota varten, linkkien klikkauksista tai ostoksista en hyödy. )

This Anniversary Trio launches 23.1. on Cadillacquer’s website. These are very limited in quantity so be quick! Also between 23.1. ja 25.1. you can take 10% off  your purchaces with the code ANNIVERSARY. Minimum purchase for the code is 20 dollars. For additional info and more swatches follow Cadillacquer on IG and Facebook! :)

(These products were provided to me as a press sample in exchange of my honest review.)

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. Meillä on yhteinen suosikki:) Vaikka ei nuo kaksi muutakaan hassummilta näytä, kuvissa paremmilta kuin pullossa jossa ne näytti vain…tummilta.

  2. Mä olen aina yhden postauksen myöhässä XD
    Nämä on ihania! Mä tykkään tosta viimesimmästä itse eniten, mutta vaikea sanoa varmasti. Pullokuvissa kaikki on aivan upeita! Nämä saattaa jäädä kyllä multa ostamatta, koska joulun jälkeen pitää kiristää vyötä. Mä en anna itteni ostaa uusia lakkoja ennen kuin kaikki edelliset on kokeiltu läpi =P Ainakin melkein… ;)

    1. Älä huoli, mä oon yleensä vähintään 8 postausta myöhässä ettäh..:D

      Toi viimeinen kyllä huutaa sun nimeä! :) Voih, tuo kokeilemattomien lakkojen dilemma…olispa mulla sun itsekuri :D

Vastaa