Cactusvillitys

Moi! Tässä on nyt se Picture Polishin Cactus -lakalla tehty lakkaus, jonka yhteydessä samalla testasin Essencen uutta leimasinta ja leimauslaattoja. Viime jutussa mainitsinkin että ostin sokkona Essencen laatat, mutta onneksi ne ovat hyvin toimivia ja kuviot ovat tosi käyttökelpoisia.

Voi olla että en ole erityisen luova, mutta pakkohan mun oli yhdistää tuo kaktuskuva tähän lakkaan! Kaktus löytyi pikkukuvia sisältävästä laatasta ja toisesta laatasta poimin graafisen viivakuvion. Oon todella ennalta-arvattava näitten mun mieltymysten suhteen, sillä ihastun aina graafisiin kuvioihin niin sisustustekstiileissä kuin leimauslaatoissakin. Mainitsinkin edellisessä jutussa, että Essencen leimasin toimii todella mainiosti. Se maksoi muistaakseni reilut 4 €, joten tässä on todella hinta-laatusuhde kohdallaan. Ainoa miinus on se, että kuvien kohdistaminen on vähän työlästä, sillä leimasimen pohja on muovia ja aika sameaa sellaista. Kyllä siitä kuitenkin tarpeeksi läpi näkee että sain tuon pienen kaktuksenkin suoraan kynsille. Leimauslakkana käytin Konadin uutta mustaa leimauslakkaa, joka toimii täydellisesti.

Cactus on helppo kahden kerroksen lakka ja niitä harvoja vihreitä lakkoja joista pidän. Ehkä se on tarpeeksi outo, tai ehkä kyse on yksinomaan toista kivasta etiketistä ja nimestä. Minä joka aikaisemmin pyörittelin silmiäni taannoiselle ananasvillitykselle sisustustekstiileissä ja koriste-esineissä, olen nyt täysin hurahtanut kaktuksiin, mikä ei oikeastaan mitenkään eroa niistä ananaksista… Kaktuksethan on nyt tosi trendikkäitä niin kasveina kuin kuva-aiheinakin, ja minäkin olen trendien uhri. Ei siis mitään omaperäisyyttä tässäkään asiassa :D Kotoa löytyy sekä oikea minikaktus että keraaminen kaktus, ja olen saanut itseni kiinni siitä että ihailen nettikaupoissa kaktusverhoja sekä muuta kaktukskuvioitua rekvisiittaa. Itse asiassa mun uusin hankinta kotiin on kaktuskuvioitu keittiöpyyhe. Haaveilen myös valtavasta tyräkistä, joka tosin ei oikeasti ole kaktus mutta samantyyppistä rehuosastoa kuitenkin.

Kysynkin siis tuhannen taalan kysymyksen: kaktukset vai ananakset?

(Leimauslakka saatu CesarsShopista, muut ostettu.)

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. No siis mä oon kyllä ananas tyttölöisiä mutta onhan noi kaktuksetkin söpöjä. Lakka on ihana ja hommasin sen TIETTY heti.

 2. Ihan superhauskat ja makeet kynnet! Mä kyllä silti valkkaisin ananakset, koska se on mun suurinta herkkua. Meillä on aina tuoretta ananasta saatavilla. :p

 3. Kivat kynnet ja kaktukset ehdottomasti <3 Itsellä tekeillä sellanen kaktus-porrasasetelma, mihin tulee tyräkki lattialle ja sit Ikean porrasjakkaralle erikokoisia katuksia. Siis olen tän jo mielessäni täysin suunnitellut, nyt puuttuu vaan ne kaktukset :D

  1. Ooh kuulostaa ihan sairaan hienolta!! Ne tyräkit on hiton kalliita kyllä. Tai siis kalliita siihen nähden että mun käsissä ne kuolis varmaan kuukaudessa. :P

 4. Ihana lakkaus!
  Pakko sanoa, että kyllä mulle ananakset on lähempänä sydäntä, vaikka kaktuksetkin iskee. Ja ananasten kohdalla kerrankin menin vähän muodin edellä, koska innostuin niistä jo ennen, kuin ne valloitti kaupoissa kaikki mahdolliset paikat. ?

  1. Mä haluaisin sanoa samaa tästä kaktusvillityksestä, mutta ei se ehkä pidä paikkaansa :D Ehkä mä vaan innostun mistä tahansa mitä nään kaupoissa ja somessa tarpeeksi usein….:D

 5. Mulla on ollut kevyt lakkaustauko, kun alkoi olla kynsissä enemmän liuskoittumaa kuin ehjää kynttä ja ajattelin että pidän ”pienen hoitokuurin” ja tuntuukin ihan naurettavalta himiöidä mitään kynsilakkoja kun ei ole lakannut kynsiään pariin kuukauteen kuin ehkä kerran ja helmerissä piileksii noin satoja lakkoja muutenkin tyhjän panttina muttaku. Mähän rakastan just tän vihreää vaatteissa. Niin eikö mun pitäisikin saada tää kaktuslakka? Jos sitten vaikka oikeesti lakkais kyntensä ja sit ne mätsäis ihanasti mun vaatteisiin? Kun tää ”pieni hoitokuuri” on tainnut tepsiä ja ne liuskoittumat on oikeesti kasvanut pois.

  P.s. en oikeesti keskimäärin juurikaan tykkää vihreästä väristä kynsillä vaikka vaatteissa rakastankin mutta tän mä tarvisin silti. Tähän se silmiä pyörittelevä hymiö.

  1. Siis sun perustelut on täysin aukottomat mun mielestä! Kaktuslakka vois olla sun palkinto tuosta lakkaamattomuushoitokuurista!

Vastaa