TBS Body Yogurt: maailman nopein vartalovoide

Nyt kannattaa rasvausta välttelevien tai sitä jatkuvasti tekevien olla kuulolla, sillä The Body Shopin uutuus Body Yogurt on teille(kin) sopiva tuote.

The Body Shopin Body Yogurtia mainostetaan vartalovoiteeksi, joka imeytyy 15 sekunnissa. En sinänsä epäillyt imeytymisnopeutta, sillä kyllä monet kevyet voiteet imeytyvät sukkelasti, mutta ajattelin että kosteutustehot tuskin riittäisivät kuivaihoiselle. Vartalojugurtin nimellä olevat voiteet eivät ole aiemmin itselleni riittäneet, vaan iho on jäänyt kiristeleväksi ja kutisevaksi.

Nämä jugurtit ovatkin onneksi toista maata. En ole ajastimella sentään katsonut imeytymisaikaa, ei se nyt ehkä ihan 15 sekuntia ole, mutta tuskin kovin paljoa enempää. Body Yogurt on koostumukseltaan ilmavaa, hieman geelimäistä oikeastaan. Se levittyy helposti ja jää hetkeksi tahmaiseksi, kunnes yhtäkkiä imeytyy täysin ja jättää iholle silkinsileän kalvon. Yleensä sana kalvo ei viittaa mihinkään hyvään ihonhoidossa, mutta tässä kohtaa se on ehdottoman positiivinen asia. Mun kuiva iho on oikeastaan aina vähän karkea, mutta Body Yogurt tekee ihostani tosi sileän. Mitään ihon kiristelyä tai kutinaa ei ole ollut, sillä jugurtti tuntuu lukitsevan kosteuden ihoon tehokkaasti.

Sain testattavakseni kaksi tuoksua, banaanin ja British Rosen. Banaani on aika esanssinen ja äitelä, tosin en oo kohdannut mitään banaanituoksua joka ei olisi esanssinen ja äitelä. Not my favorite. Tuoksusta tulee muuten erehdyttävästi mieleen Kaatissäkin Banaaninlastaajakarkit :D

British Rose on siitä harvinainen tuoksu, että se on ainoa kohtaamani ruusutuoksu josta tosi paljon pidän. Se on raikkaan kukkainen eikä ollenkaan keinotekoisen tuoksuinen. British Rose -sarjan tuotteista olen kirjoittanut aiemmin täällä.

Vartalojugurtteja löytyy seitsemässä eri tuoksussa, nettisivuilta on näköjään banaani myyty loppuun. Tuoksuja on kookoksesta mangoon ja mansikkaan. Harmi ettei Pink Grapefruit -tuoksua ollut tuossa joukossa, se olisi ollut ihana! Jugurtit ovat nyt myynnissä liikkeissä ja verkkokaupassa.

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

Ixia

6 kommenttia

  1. TBS:n ruusutuoksu on musta yksi kauneimpia ruusutuoksuja se on sellainen aito ja puhdas, ei hirveän voimakas. Mä just hehkuttelin ajatuksena, että kunpa tää vartalojogurtti tulisi kesäksi Virgin Mojitona, kuolisin!!! <3

    1. SE OLIS IHAN MIELETÖNTÄ!!! Sydän pamppailee pelkästä ajatuksesta :D Muutenkin allekirjoitan kaiken mitä sanoit!

  2. Näitä pitäisi ihan käydä nuuskuttelemassa, koska tällaiselle laiskalle rasvaajalle tuotelupaus kuulostaa loistavalta. Mulla näkyy ihossa harmillisesti rasvailun laiminlyönti, eli säärissä iho on semmosta karheaa:/ Jos olisi nopeasti imeytyvä ja kosteuttava tuote, sitä ehkä tulisi myös käytettyä säntillisemmin.

  3. Mä taas tykkään tuosta banaanituoksuista, vaikka 90 % tapauksissa synteettisen kosmetiikan tuoksut on mulle eww. :D Myös ruusutuoksusta olen tykännyt,se on tosi aito, ei ”mummomainen”. :)

    1. Joo ruusutuoksu on tosi autenttinen!

      Ilmeisesti mä oon vähemmistössä, sillä käsitin että tuo banaanisarja on ihan hullun suosittu :D

Vastaa